Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 878
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за бързия отговор Juyii! Явно е трябвало да потърся документите от регистратурата. При трансфера само заплатих за процедурата, замразяване, съхранение. Питах дали за съхранението на ембриончета трябва да подпиша договор и ми казаха, че няма договор. Платих съхранение за 6 месеца  и освен платежните и фактура, която аз поисках нищо друго не ми дадоха. Съгласието за замразяване и съхранени бяха сред предварителните документи в деня на пункцията. Благодаря, че ми каза! При следващо посещение ще поискам документите от регистратурата.

# 406
А тези документи от процедурата (ембриопротокол) дали го пращат по имейл?

# 407
А тези документи от процедурата (ембриопротокол) дали го пращат по имейл?

Не съм питала, но по-скоро аз бих ги питала защо не ги качват в уеб портала, където са и другите изследвания.

# 408
За кой уеб портал говориш, до тук съм вижда само тези през сайта на Бодимед?

Не съм питала, но по-скоро аз бих ги питала защо не ги качват в уеб портала, където са и другите изследвания.

# 409
Аз след инсеминация си питам (докато чакам) директно какви са били резултатите от спермограмата, дали е бил лош или добър материалът и ми казват. Лист не получавам, но не съм и искала.

# 410
За кой уеб портал говориш, до тук съм вижда само тези през сайта на Бодимед?

Ами порталът, където може да си видите всичките изследвания, качени от Бодимед през времето, прегледите при доктора както и записани предстоящи часове. Адресът е http://46.10.221.190:15220/

Потребителско име и парола ми дадоха на регистратура, прилича на касов бон Simple Smile

# 411
  • Пловдив
Аз не знаех, че има такова нещо 😅
Когато съм се обаждала са ми давали ИД и парола за на Бодимед системата.А тия по време на стимулацията доктора ми се обаждаше вечерта и ми казваше как да продължавам с медикамента 😄

# 412
Аз не знаех, че има такова нещо 😅
Когато съм се обаждала са ми давали ИД и парола за на Бодимед системата.А тия по време на стимулацията доктора ми се обаждаше вечерта и ми казваше как да продължавам с медикамента 😄

Ами малко по-удобно е, защото е трябвало всеки ден с различни пароли и потребителски имена да се регистрирате в Бодимед, а тук всичките те са качени наготово. Иначе за обаждането и на мен докторът ми звънеше винаги вечерта Simple Smile

# 413
Значи, освен ембриопротокол трябва да искаме и потребителско име и парола за уеб сайта. Да им се неначудиш на момичетата от регистратурата защо не ни ги обясняват тия неща при всяко питане за пароли .... при всеки преглед....Blush

# 414
  • Пловдив
Да, Juyii, по-удобно е със сигурност.На мен само естрадиола ми беше важен и за него го питах основно 😄 Другите хормони не са ми много ясни и изобщо не питах, той си знае какво му "говорят" 💜

# 415
На мен ми ги дадоха на първите хормони при стимулацията, не съм си искала, сами ми обясниха.

Значи, освен ембриопротокол трябва да искаме и потребителско име и парола за уеб сайта. Да им се неначудиш на момичетата от регистратурата защо не ни ги обясняват тия неща при всяко питане за пароли .... при всеки преглед....Blush

# 416
  • София
Честита Баба марта на всички BlushBlush Рискувам да се повторя с друга тема.. но тази ми излезе по-късно. Искам да оставя едно добро мнение за д-р Станулов от Афродита! В тези прекрасни пандемични години получих и не един директни отказа, с различни и взаимно-изключващи се доводи, като общото помежду им е възрастта ми....  както вече установих, заради % от фонда в някои от (даже най-хай) местата изобщо не те захващат Rage Първият ми опит с доктора НЕ беше такъв! Да е жив издрав, вдъхна ми надежда и продължаваме напред:four_leaf_clover:

# 417
Честита баба Марта! Към кой специалист андролог са ви насочвали лекарите от клиниката? За мъжки фактор.

# 418
Станулов сега прати нашия кум при Деримачковски, преглежда в Света София на бул. "България".
Аз от първи опит съм бременна, Д-р Станулов е прекрасен.

# 419
Изцяло ви подкрепям за д-р Станулов ❤️. Ние октомври правихме първи опит инвитро по метода ICSI и вече съм в 21 г.с + 2 дни 😍. Изключителен специалист с прекрасно отношение както и целия екип е изключително любезен и мил! 🙏❤️

Станулов сега прати нашия кум при Деримачковски, преглежда в Света София на бул. "България".
Аз от първи опит съм бременна, Д-р Станулов е прекрасен.

Общи условия

Активация на акаунт