Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 804
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
На началната страница на Афродита малко по надолу пише проверка на резултати. Понякога зарежда като грешка, но като се рефрешне няколко пъти се оправя портала.

http://46.10.221.190:15220/Account/Login?ReturnUrl=%2f

Момичета, може ли да дадете линк със системата за резултати от изследвания? Не на Бодимед, а тази на Афродита, в която се виждат всички резултати. Някъде в коментарите назад беше написана, но не я намирам, а си взех парола.

# 571
Супер, много благодаря Heart Уж гледах внимателно в сайта, но съм пропуснала.

# 572
А име и парола от рецепцията дават ли ви ги?

# 573
Съжалявам, че пиша два коментара поред, но ми е малко важно... Така де, Христос воскресе! Здрави дупета и силни яйчица на всички!

Някоя от вас да е слагала Хориомон за таймиране? Заболя много ме още снощи при слагането, сега също си ме боли стабилно. От самия разтвор ли е или ММ нещо ме е боднал накриво -.-

# 574
  • София
Inferiya, аз бях с Хориомон, не съм имала никакви проблеми с него. Може да те е боднал накриво или по-бързо да е вкарал лекарството.
Ще мине Heart Успех ти желая Heart

# 575
Момичета, ако сте прекарали ковид колко време трябва да се изчака преди трансфер, знаете ли?

# 576
Inferiya, не ме е боляло, но стискам палци всичко да е наред. Предполагам, че дори и да е сложен не-както-трябва си действа по същия начин, все пак е поставен.

Green cake, на мен ми казаха 2 месеца, за да има време организмът ми да си изгради имунологията. Иначе може да са завишени НК клетки, Т клетки и там каквито клетки участват при вируси. Препоръката е от имунолог и от предишната ми репродуктивна лекарка.

# 577
Благодаря! Сега е доста по-добре, усеща се, но не е фрапантно, явно е целнал нервче Simple Smile
Още един въпрос, тъй като в подготвителния лист не пише - предполагам се появявам утре с плешива прическа, но коремче трябва ли да се оправя?

# 578
Inferiya, коремчето не. За пункция само долу😁 желая успех от сърце

# 579
Невероятен Станулов! 10 ден след трансфер на 4 дневен ембрион и вече съм с положителен тест от първи опит при него . Не само, че си разбира от работата, но имам чувството, че живее в клиниката Simple Smile стискам палци на всички.

# 580
Невероятен Станулов! 10 ден след трансфер на 4 дневен ембрион и вече съм с положителен тест от първи опит при него . Не само, че си разбира от работата, но имам чувството, че живее в клиниката Simple Smile стискам палци на всички.

Браво, мацка!

Целувки и с Бога напред!❤🙏❤🙏

# 581
WannaBe, често! Yellow Heart

Аз съм вкъщи, почивам си. Не знам дали съм само аз като ударен вертолет, ама всички други мацки изглеждаха доста читави след упойката... Аз едва се свестих достатъчно да стана от диванчето и да вляза в кабинета Joy След като хапнах обаче се оправих Simple Smile
Извадили са 11, били много хубавички Blush
От довечера включително минавам на урогестан 3х2 и чакам обаждане Yum

За разходната справка - платих само 60лв за тестването за алергии.

# 582
  • София
Wannabe, тихичко честито! Да върви всичко по план и да се похвалиш след 9 месеца с пухкаво, здраво бебенце!

Inferiya, чудесна бройка, стискам палци всичко да е супер и нататък 🍀

# 583

Браво, мацка!

Целувки и с Бога напред!❤🙏❤🙏

Благодаря от сърце! Успех.

# 584
WannaBe, честита радост!

Inferiya, стискам палци скоро да се похвалиш! А сега да изпратим всички положителна енергия, за да се формират най-здравите и хубави ембриончета. Съжалявам, че ти е било неприятно излизането от упойката, най-трудното мина, вече предвиждам само добри новини за вас.

Общи условия

Активация на акаунт