Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 648
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм по същия начин като Елънче, трябваше да започнем миналия месец, но имах задържан фоликул и пих още един месец Милигест+акард заради цигарите. Заклет пушач съм, но преди да се преместим при Станулов имахме два неуспешни трансфера в друга клиника...незнам как но успях да ги откажа, вече около месец не пуша. Милигест на мен ми се отразиха много зле ....нон стоп ми се ревеше. От понеделник започнах декаптил , чакам да ми дойде и се разбрахме да включим и Милигест но в по-големи дози от колкото съм била преди. Иначе с декаптила нямам проблем,  само една синина си причиниха вчера Grinning

# 76
  • Пловдив
Рончо, ти ще ни водиш 🥰 Малко след теб ще сме.Вярвам, че на прегледа всичко ще е повече от добре!💜
B.Vasileva91, аз съм се зарекла на положителен тест да ги спирам, за по-рано едва ли 🤦‍♀️😇 Ние и двамата с мм пушим като  ...
Разказвай тук какво се случва за да знаем и ние дето тепърва започваме какво ни чака.
Само добри новини да има за всички ни! 🤞🍀

# 77
B.Vasileva91, Елънче, благодаря за споделения опит. На мен всеки ден ми се плаче и без Милигест "D С много нисък феритин и желязо съм и го отдавам на това. Знам че трябва да го вдигна, защото прочетох, че влияе на качеството на Я. и съм в процес...Вие вървите по-напред, ще се радвам да споделяте впечатления и, надявам се, само радости от пътя напред Simple Smile

# 78
Мацки, от Афродита ли ще ми се обадят да ми кажат номерче? В сряда за казали на ММ, че четвъртък пращат документите към ЦАР. Нямам идея колко време отнема издаването на номер у не знам кога да ги тормозя по телефона Simple Smile
(в работа понякога губя обхват, то хората може и да са звъняли)

# 79
Мацки, от Афродита ли ще ми се обадят да ми кажат номерче? В сряда за казали на ММ, че четвъртък пращат документите към ЦАР. Нямам идея колко време отнема издаването на номер у не знам кога да ги тормозя по телефона Simple Smile

Да, от Афродита ще ви звъннат по телефона да ви дадат номерчето, с което са ви входирали. Звъннаха ми от този номер +35928060060. На регистратура подадох документи на 14.10, на 20.10 ми върнаха обаждане с номера. Успех!

# 80
Здравей, след като в четвъртък ще изпратят документите, в понеделник се обадете в ЦАР за номерче. Телефон за информация и справки: 028953146 и 028953148 от 14.00 до 16.00 ч. Аз поне така правя. Успех!

# 81
  • Пловдив
Аз съм им писала на мейла на ЦАР, много бързо ми отговаряха.От темата за фонда го знам тоя "номер" 😁

# 82
Здравейте, какви симптоми очаквате след трансфера? На мен ми е 3ти ден след трансфер и не знам какво би трябвало да ми се промени с тялото и усещанията при евентуално захващане на ембриончето. Единствено от Утрогестана ме боли корем, гади ми се, спи ми се и имам газове. Гърдите също са нарастнали. Знам, че всеки организъм реагира различно, но все пак ….

# 83
Каквито и симптоми да усетиш вероятно са в следствие на медикаментите. Просто трябва да изчакаш до теста, опитай се да не го мислиш много до тогава.

# 84
Здравейте, момичета! Simple Smile
Присъединявам се към хубавата тема и бих искала да Ви попитам относно записването на часове за първоначална консултация - колко се изчаква - ако имате наблюдения за София? В момента съм пациент на друга клиника и бих искала да се преместя, надявам се тук да намеря "моя доктор". Ще се радвам на съвет при кой доктор да се запиша - ако има такава опция, разбира се.
Накратко за мен на 30г, с нисък АМХ 0.4(изследван Април), високи LH-FSH около 25mIU/ml. TSH - не минава 1.5 (меря го през 3 месеца),нямам хашимото, според имунологични и генетични изследнавия - няма фактори, които пречат. Показателите на ММ са добри, имам две изцяло проходими тръби.
Минахме три стимулации и пункции -Кломифен/Фемара + Естрофем - без резултат, причината, която ми казват "лошо качество на Я". Всеки месец питам дали може да приемам добавки, за да се опитам да повиша качеството, но отговорът е "няма какво да се направи". Спазвам разнообразно хранене, не пуша и не пия алкохол,спортувам умерено. Ще се радвам да споделите, дали Вие приемате някакви хр.добавки за по-добро качество или дали доктор от клиниката би ми препоръчал нещо, ако прецени?
Дали някоя от Вас е имала подобни на моите резултати, ще се радвам да сподели опит как е преминала процедурата при нея.
Много благодаря!

# 85
Здравейте, момичета! Simple Smile
Присъединявам се към хубавата тема и бих искала да Ви попитам относно записването на часове за първоначална консултация - колко се изчаква - ако имате наблюдения за София? В момента съм пациент на друга клиника и бих искала да се преместя, надявам се тук да намеря "моя доктор". Ще се радвам на съвет при кой доктор да се запиша - ако има такава опция, разбира се.
Накратко за мен на 30г, с нисък АМХ 0.4(изследван Април), високи LH-FSH около 25mIU/ml. TSH - не минава 1.5 (меря го през 3 месеца),нямам хашимото, според имунологични и генетични изследнавия - няма фактори, които пречат. Показателите на ММ са добри, имам две изцяло проходими тръби.
Минахме три стимулации и пункции -Кломифен/Фемара + Естрофем - без резултат, причината, която ми казват "лошо качество на Я". Всеки месец питам дали може да приемам добавки, за да се опитам да повиша качеството, но отговорът е "няма какво да се направи". Спазвам разнообразно хранене, не пуша и не пия алкохол,спортувам умерено. Ще се радвам да споделите, дали Вие приемате някакви хр.добавки за по-добро качество или дали доктор от клиниката би ми препоръчал нещо, ако прецени?
Дали някоя от Вас е имала подобни на моите резултати, ще се радвам да сподели опит как е преминала процедурата при нея.
Много благодаря!

Здравей, аз успях да си запиша днес час за д-р Станулов за 04.11. за първична консултация. Изненадах се приятно,очаквах за след месец най-рано.

# 86
Здрасти, Snowby Simple Smile

Покрай това АМХ и FSH изследвани ли са вит Д и инхибин Б? Има приницпно теми за разчитане на резултати от хормони, доста полезна информация дават (ако не си писала вече там, де).

За добавки, след като се опарих с прословутата Мака, не мога да посъветвам никого да приема на своя глава. Откъм хранене за Я е най-вредна захарта.

Иначе аз си записах час при д-р Станулов за след 2 седмици, защото тогава  беше удобно за мен и имаше час. Насочи ме моето АГ.

# 87
Здрасти, Snowby Simple Smile

Покрай това АМХ и FSH изследвани ли са вит Д и инхибин Б? Има приницпно теми за разчитане на резултати от хормони, доста полезна информация дават (ако не си писала вече там, де).

За добавки, след като се опарих с прословутата Мака, не мога да посъветвам никого да приема на своя глава. Откъм хранене за Я е най-вредна захарта.

Иначе аз си записах час при д-р Станулов за след 2 седмици, защото тогава  беше удобно за мен и имаше час. Насочи ме моето АГ.

Много благодаря за бързите отговори, момичета.
Да, бях писала в групата на Денис и коментира, че съм за репр.специалист, след това е АГ потвърди и ме насочиха. Вит.Д го пуснах заедно с Амх -беше на долната граница, започнах да приемам на хапчета(гледам в групата на Денис какво съветва като дози и така си го самоназначих), но не съм измервала дали се е повишил, може би е добра идея пак да пусна преди да ида на първа консултация.
Изненадвам се от толкова скорошните часове, които е имало. Бях се притеснила, че ще има чакане по няколко месеца. Ще звънна още утре, дано имам шанс.

# 88
  • Пловдив
Денис е невероятна 💜 Тъкмо щях да пиша да погледнеш в нейната тема за добавките.
Успех! 🍀

# 89
Snowby, добре дошла и късмет!
Момичетата са ти казали за захарта. Аз също се опитвам, но трудно ми се получава. А за добавките на мен Станулов още март ми каза да започвам да пия Елевит. Аз така и не ги взех, а от няколко месеца пия добавки препоръчани от Денис.

Общи условия

Активация на акаунт