Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 840
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Juyii
Здравейте, съжалявам, че заради моя коментар за високата фрагментация изведнъж темата се разводни с мнения и препоръки за клиники в Турция, мисля, че малко се оспамиха нещата. Все пак темата е за доволни пациенти на Афродита Simple Smile

При положение, че сме се хванали на хорото в Афродита и съм дала доверие на доктор Станулов, няма да тръгна към Истанбул утре. ( Въпреки, че не отхвърлям идеята за опит и там на етап, в който видя с очите си, че не могат да се справят с мъжкия ни фактор).

В тази светлина, вместо да гледам на това като шестица от тотото, предпочитам да съсредоточим усилията си в това как може да се намали тази фрагментация. Защото знам със сигурност, че може и съм чела за успешни случаи тук. Ще напиша това, което правим ние, след като разбрахме за резултата, и се надявам да е повлияло: високи дози коензим q 10 под формата на Убиквинол, високи дози витамин С, омега, пекмез от рожков, една турска добавка, която е за цялостно пречистване и от вчера почнахме с през ден обновяване. Ще се радвам, ако някой даде още идеи за този списък Simple Smile

Juyii, съжалявам но не съм искала да спамя темата,а само да помогна на момичетата на 40+ с инфо.
По въпроса как могат да се подобрят нещата при мъжки фактор и висока ДНК фрагментация имам огромен пост в темата за Мъжки фактор (мисля,че от октомври месец,ако някой иска да го погледне).Това,което взима мъжът ти е добре,но има и още.Съветът ми е да проверите отново фрагментацията преди процедурата,ако е над 25% не бързайте и се опитайте да подобрите параметрите.Вие сте млади (с такова впечатление останах) и имате време.НО да правите обикновено ИКСИ с висока фрагментация е (съжалявам че съм директна) обречено.Не мисля,че някой иска да се подлага на всичко това с идеята "Да видим какво ще стане".Желая ти успех,както и на всички други тук!
[/quote]

Kremkaramel, благодаря Ви за отговора. Ще погледна публикацията Ви от октомври. Мненията Ви са много полезни, разбира се, продължавайте да помагате с информация. В началото на трансфера сме, ще я проверим пак, защото последно беше 30 % през октомври, от тогава се полагат различни старания, но мисля, че мъжът ми за пръв път осъзна сериозността на нещата вчера, когато му се насложи да ми сложи двете инжекции за пръв път. Мисля, че и тогава осъзна, че не се правят нещата на 100 % от негова страна и е можело да даде повече през месеците, но може би такъв път трябва да извървим. Пожелавам успех на всички, дано ни се случи чудото тази година!

# 256
Мисля, че няма проблем да направиш вливката с интралипид и на друго място. Иначе според имуноложката не се знае дали ще помогне, но няма да навреди. Аз също, предвид преходните ми загуби мисля да направя вливка. Сега се зачетох, че си при д-р Баев. Може подходът на двамата лекари да е различен.

# 257
  • София
Резултатът от цитонамазката в кой сайт се проверява, момичета?

# 258
Резултатът от цитонамазката в кой сайт се проверява, момичета?
В сайта на Бодимед.

# 259
Здравейте,Момичета искам да попитам мнение за Д-р Генов изпратена съм при него от Д-р Станулов за проверка на тръбите

# 260
Катерина, и аз бях пратена при него за цветна снимка, ок е. През август ми направи процедурата. Беше много позитивен, всичко мина бързо, не боля.

# 261
Аз също правих снимка при него, но излезе с много лошо качество. На прегледите след това лекарите не могат да я разчетат.

# 262
Силвенцето, кога е било това? Много странно. При ме си беше ок и си имаше епикриза, която обяснява, че са пропускливи тръбите, т.е. никой не я е разчитал после, а е чел епикризата.

# 263
При него бях септември и всичко беше Ок. И снимка и епикриза. Беше любезен. Нямам оплаквания.

# 264
И аз правих снимка при д-р Генов миналата година по това време, всичко мина нормално и снимката излезе хубава.

# 265
Януари 2021г. Имах цс и от 2019г от друга (провинциална) клиника.  Понеже избирам в момента клиника в Турция и всички (4 ) лекари при консултации в тази насока ми казваха, че на снимката от 21 г. Нищо не се вижда и гледаха тази от 2019. Епикриза силно казано, на един лист написано нещо си.

# 266
Аз мога препоръчам д-р Дойчиновски във Вита, той ми е правил цветла снимка, лапаро и хистеро. Именно той ме насочи към д-р Станулов.

# 267
Аз мога препоръчам д-р Дойчиновски във Вита, той ми е правил цветла снимка, лапаро и хистеро. Именно той ме насочи към д-р Станулов.

+1

И аз имам лапаро и хистеро при него, чудесен лекар е.

# 268
Дами, при Дойчиновски ще си правя хистероскопия, може ли да ме ориентирате каква сума да подготвя? Благодаря ви. А за Афродита мога да кажа само хубави неща...там отношението е персонално и дори да се получават трудно нещата, не се отказваат.

# 269
Дами, при Дойчиновски ще си правя хистероскопия, може ли да ме ориентирате каква сума да подготвя? Благодаря ви. А за Афродита мога да кажа само хубави неща...там отношението е персонално и дори да се получават трудно нещата, не се отказваат.

Тук можеш да видиш ценоразписа на Вита.

Аз миналият юни платих 600лв (за избор на екип), останалото мина по здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт