Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 972
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, може ли да споделите от коя марка Убиквинол сте доволни?

# 301
На мен д-р Станулов ми изписа тези : https://remedium.bg/bioclinic-opti-ova-za-fertilitet-formula-za- … -sasheta-141031/p

Скъпички са, пих ги два месеца и в комбинация с отказването на цигарите опита ми е успешен.
Успех!

На мен са ми предписвали Fertilaid и Ovaboost. Не знам тези Opti Ova не са по-добри, някой ако има наблюдение?

# 302
На мен д-р Станулов ми изписа тези : https://remedium.bg/bioclinic-opti-ova-za-fertilitet-formula-za- … -sasheta-141031/p

Скъпички са, пих ги два месеца и в комбинация с отказването на цигарите опита ми е успешен.
Успех!

На мен са ми предписвали Fertilaid и Ovaboost. Не знам тези Opti Ova не са по-добри, някой ако има наблюдение?

Здравейте, аз пих  Opti Ova 3 месеца и съм много доволна.

# 303
По едно хапче на ден ли вземахте?

# 304
  • София
Здравейте, може ли да споделите от коя марка Убиквинол сте доволни?

Трябва да вземеш Ubiquinol 200мг. е дневната доза марката не е толкова от значение това е усвоявана форма.
Ubiquinone e форма която се усвоява на 50% от него дневната доза е 400мг.
Аз взимам този

# 305

Ако питате за Опти ова - дневната доза е 8 различни “хапчета”, сложени в отделни пликчета за всеки ден. Не си спомням какви съставки бяха, но като чели в тях има всичко което е измислено до сега като хранителна добавка. Успех.

# 306

Ако питате за Опти ова - дневната доза е 8 различни “хапчета”, сложени в отделни пликчета за всеки ден. Не си спомням какви съставки бяха, но като чели в тях има всичко което е измислено до сега като хранителна добавка. Успех.

Да за Опти ова питам Simple Smile Правилно ли разбирам - в кутията има пакетчета и във всяко пакетче има 8 хапчета. Едно пакетче е за един ден?

Благодаря предварително.

# 307

Да за Опти ова питам Simple Smile Правилно ли разбирам - в кутията има пакетчета и във всяко пакетче има 8 хапчета. Едно пакетче е за един ден?

Благодаря предварително.

Правилно сте разбрала, всяко пакетче трябва да се изпие в рамките на деня. Аз ги пиех наведнъж. Свиква се, аз лично съм много доволна.

# 308
  • София
И на мен ми изписа Опти Ова, пия вече втора кутия и съм доволна. Харесва ми, че са различни хапчета в едно пликче, не се чудиш кое, кога и пих ли го Blush
Аз също правих хистероскопия, но в Св. Лазар. Д-р Станулов ми даде списък с лекари и телефони, от които да си избера. Откриха полип и го махнаха.
Иначе, аз този месец започвам по дълъг протокол. На 14.02 съм на преглед и би следвало да ми дадат Декаптила.
Какво да кажа, емоциите са същите като предните опити, дано резултата е различен Hug

# 309
Здравейте дами!!! Малко инфо и от мен. Мина и моята пункция по къс протокол. Резултатът до момента е 6 оплодени яйцеклетки. За тяхното развитие ще ме информират на петия ден, иначе ги проверяват всеки ден. Казаха ми, че ще ми се обадят по- рано, ако има проблем. Така, че се надявам ембриолога въобще да не се свързва с мен по- рано и така до петия ден с надеждата всички или повечето да останат бойци до края. Иначе ембриолога е много учтив и отговори търпеливо на безкрайните ми, а сигурно и глупави въпроси. Надявам се да има лека ръка и да ни радва с добри новини. Сега остава само едно дъъългооо чакане  и се опитвам да се въоража с търпение, което при инвитрото е много важно...

Относно добавките аз си бях самоизписала ФХ Про, за които бях чула много добри отзиви в един друг форум и ги пих около 2 месеца. Бях ги закупила още преди консултацията с д- р Станулов та реших да си ги продължа....а и не бяха евтини. Не мога за момента да кажа дали са имали ефект, иначе на кутийката пише, че повишават качеството на яцеклетките.

# 310
Здравейте, а да попитам има ли храни, които сте изключили от менюто си? Моя позната, която дълги години се бори с репродуктивни проблеми ми беше казала, че лекарите са я посъветвали да спре захарта за поне 3 месеца. Та се чудя някакви съвети относно храни/хранене давали ли са ви лекарите и на вас?

# 311
Грийн кейк, заповядай тук Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1390662
Не сме изписали много, тъй че бързо ще прочетеш Simple Smile
Принципно средиземноморска и противовъзпалителна диета са най-препоръчваните Simple Smile Захарта е направо отрова за яйцата, тъй че нормално Simple Smile

# 312
Ето ме пак, в крайна сметка ни замразиха 10 ембриончета, за 7 опита. Някои ембриончета са със забележки и ще ги трансферират по 2.

Надявам се сред тях да е нашият късмет Simple Smile

# 313
Здравейте, момичета! Предстои ми първи опит инвитро при д-р Станулов. Върнах се назад в темата и разбрах, че мога да пусна кръвните (вирусологията, ако не се лъжа) в която лаборатория искам, но не разбрах цитонамазката и микробиологията задължително ли трябва да са направени в Афродита?

# 314
Здравейте, момичета! Предстои ми първи опит инвитро при д-р Станулов. Върнах се назад в темата и разбрах, че мога да пусна кръвните (вирусологията, ако не се лъжа) в която лаборатория искам, но не разбрах цитонамазката и микробиологията задължително ли трябва да са направени в Афродита?
Здравей, никой не те задължава да си пускаш микробиология и цитонамазката в Афродита. Аз ги пускам там, защото ми е по-удобно, така и така съм се качила на стола за преглед, поне и това да свърша, като задача.

Общи условия

Активация на акаунт