Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 971
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Здраевйте, мили дами! Бих искала да попитам в Афродита доктор Станулов извършва ли хистероскопия, благодаря
!

За съжаление, не, мен ме насочи при д-р Дойчиновски във Вита и съм доволна.

# 331
Здраевйте, мили дами! Бих искала да попитам в Афродита доктор Станулов извършва ли хистероскопия, благодаря
!

За съжаление, не, мен ме насочи при д-р Дойчиновски във Вита и съм доволна.

Благодаря за бързия отговор !❤

# 332
Здравейте, обмислям преместване от настоящия ни лекар към МЦ Афродита. Исках да попитам ако има жени тук с мъжки фактор, бихте ли споделили какви изследвания са назначили лекарите за мъжете ви? И по-конкретно дали сте правили ДНК фрагментация? И като цяло с какви впечатления сте от отношението към вас?

# 333
Здравейте, обмислям преместване от настоящия ни лекар към МЦ Афродита. Исках да попитам ако има жени тук с мъжки фактор, бихте ли споделили какви изследвания са назначили лекарите за мъжете ви? И по-конкретно дали сте правили ДНК фрагментация? И като цяло с какви впечатления сте от отношението към вас?

Здравей, аз бях пациентка на д--р Станулов. Много е добър относно стимулация, пункция и трансфер, но не ми харесва, че към жените над 39 + се отнася като към хора , които нямат никакъв шанс. Даже не знам как се занима с моя случай, може би защото изглеждам десет години по-млада. А иначе ние бяхме с мъжки фактор. Никой не ни каза, че ДНК фрагментацията е важна и не сме я пускали. Отидохме с готова спермограма по Крюгер , след един месец пуснахме още една за да кандидатстваме по Фонда. Освен ИКСИ, никакъв друг метод не ни приложиха, а и мисля, че относно мъжкия фактор са им доста ограничени методите в клиниката. Иначе ембриолога им е добър  и отзивчив.

# 334

Аз съм със същото мнение като salsera, нямат кой знае какво да предложат за мъжки фактор.
Там правят picsi,  но за сериозен мъжки фактор не е достатъчно.
Както между другото и навсякъде другаде в България.
Иначе отношението е много добро, стига това да ви е достатъчно.

# 335
Здравейте, относно мъжки фактор и ние с такъв и морфология 1%. Аз даже не бях осъзнала че това е сериозен проблем, не ми беше обяснено нищо от тях, само ми каза че  ще си ги изберат добрите сперматозоиди, те си знаели, чак след 2 неуспешни опита прочетох че може да е сериозна причина. Явно трябва сами да търсим начин за подобряване на качеството и да посетим андролог.

# 336
За мъжки фактор нищо не мога да кажа, понеже сме със тубарен, но за това че доктора не обръща внимание на жени на 40+ не съм съгласна. Аз съм на 43 и съм бременна със второ( първото родих на 40). Доктора никога не ми е казвал , че имам малък шанс , даже е вярвал повече от мен.

# 337
Здравейте, вчера беше първичният ми преглед при доктор Станулов. Останах с много добри впечатления и излезнах от клиниката обнадеждена. Аз скоро ще правя 30 и когато говорихме за възрастта ми, от неговите думи ми се стори точно обратното на твърдението по-горе - спомена, че повечето му пациентки са по-възрастни от мен, включително една от тях е на 48.

# 338
Здравейте, вчера беше първичният ми преглед при доктор Станулов. Останах с много добри впечатления и излезнах от клиниката обнадеждена. Аз скоро ще правя 30 и когато говорихме за възрастта ми, от неговите думи ми се стори точно обратното на твърдението по-горе - спомена, че повечето му пациентки са по-възрастни от мен, включително една от тях е на 48.

Ние бяхме с морфология 3 и сега сме на 6,но минаха доста месеци в пиене на витамини…
Посетете андролог за мнение !

# 339
  • Пловдив
И ние сме с МФ, макар че по фонд съм с тръби, но това е отделен въпрос.Доктора още на безплатната консултация в Пловдив ни го каза този МФ, а аз до този момент си мислих за некачествени Я.
Каза, че слагат в .. (нещо си) сперматозоидите и ще стане.И стана.
17 Я извади, 14 оплодени, 8 ембриона.Свеж трансфер и сега започнах 14та седмица вече.Ембриолога е най-добрия в България и все си мисля, че ще намери десетина читави сперматозоидчета, които да свършат работа.За сведение и ние с ММ не сме първа младост, аз на 35, той на 42.
Фрагментации не сме пускали.
За доктора нямам думи!Той е извънземен, аз такъв Човек и Доктор не съм виждала!Невероятен!
По-скоро като му се доверите се оставете в неговите ръце и не му казвайте как да работи.Ние така направихме. 💜

# 340
Дами, има ли оперирана сред вас от ендометриозна киста на яйчника, да попитам нещо, благодаря Simple Smile

# 341
Ние също сме и с МФ, морфологията е 2%. На първата консултация Станулов ми каза, че за 3 години да няма бременност е странно и тогава започнахме да търсим какъв е проблема при мен. Сега като правихме пункцията от извадени 19я имаме 10 ембриона. Освен ПИКСИ слагаха и нещо на яйцеклетките да ги активират.

Stefy23, на мен номври месец ми махнаха една. Не беше точно на яйчника, а до него.

# 342
И ние сме с МФ, макар че по фонд съм с тръби, но това е отделен въпрос.Доктора още на безплатната консултация в Пловдив ни го каза този МФ, а аз до този момент си мислих за некачествени Я.
Каза, че слагат в .. (нещо си) сперматозоидите и ще стане.И стана.
17 Я извади, 14 оплодени, 8 ембриона.Свеж трансфер и сега започнах 14та седмица вече.Ембриолога е най-добрия в България и все си мисля, че ще намери десетина читави сперматозоидчета, които да свършат работа.За сведение и ние с ММ не сме първа младост, аз на 35, той на 42.
Фрагментации не сме пускали.
За доктора нямам думи!Той е извънземен, аз такъв Човек и Доктор не съм виждала!Невероятен!
По-скоро като му се доверите се оставете в неговите ръце и не му казвайте как да работи.Ние така направихме. 💜

Присъединявам се към мнението на Елънче за доктора ( независимо, че още не знам какъв ще е крайният ни резултат). До момента всичко, което е в неговия контрол го е направил, а знанието и спокойствието, което този факт дава, са достатъчно важни.

Въпрос към Елънче - при наличието на такава голяма бройка изкарани Я. предполагам, че ембриолозите са пробвали оплождане в някакъв процент стандартно ин витро срещу икси. Бихте ли споделили колко се оплодиха от икси и колко стандартно и кои всъщност ви сложиха?

# 343
  • Пловдив
Juyii,само икси пише на епикризата.
Нито съм питала по какъв начин ще ги оплождат, нито колко антрални имам преди да започнем стимулация, нито колко яйцеклетки да очаквам да извади, нито какво мисли за еди какво си 😅 Единствено ме интересуваше колко ми е Естрадиола, понеже на предното инвитро (на друго място) ми беше 840 ден преди пункцията.Щом стигнах до 1600 и това спрях да питам.Преди пункцията ми беше >3000 🥳
Имаме три двойки замразени и две върна на свежия.Не са с перфектно качество.Добри и не толкова добри каза ембриолога.

# 344
Juyii,само икси пише на епикризата.
Нито съм питала по какъв начин ще ги оплождат, нито колко антрални имам преди да започнем стимулация, нито колко яйцеклетки да очаквам да извади, нито какво мисли за еди какво си 😅 Единствено ме интересуваше колко ми е Естрадиола, понеже на предното инвитро (на друго място) ми беше 840 ден преди пункцията.Щом стигнах до 1600 и това спрях да питам.Преди пункцията ми беше >3000 🥳
Имаме три двойки замразени и две върна на свежия.Не са с перфектно качество.Добри и не толкова добри каза ембриолога.

Ясно. Аз питам за всичко без да мога да разбера какво означават отговорите, тъй като всичко ми е за пръв път и никаква база за сравнение нямам. Дори вчера на масата за пункция малко преди да изпадна в сън, влезе ембриоложката и каза, че тук мъжкият фактор е добре и аз точно си отворих устата да питам за пореден път: А днк фрагментацията колко е?..и заспах. Дори не знам дали го казах 😂

Общи условия

Активация на акаунт