Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (3)

• 54 783
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А знаете ли лятото кога почиват, ние сега ще кандидатстваме по фонд, ако и втората спермограма е лоша и Станулов смята инвитрото обаче да започнем чак септември. Чудя се дали юли и август ще почиват и затова чак септември, ако е това причината, ще чакаме, ако пък е, че иска да пробваме още малко естествено, ще си поискам да пристъпи по-рано към инвитрото.

# 601
Веднъж скоро Станулов ми каза, че през август цялата клиника е затворена и всички са в отпуска.

А знаете ли лятото кога почиват, ние сега ще кандидатстваме по фонд, ако и втората спермограма е лоша и Станулов смята инвитрото обаче да започнем чак септември. Чудя се дали юли и август ще почиват и затова чак септември, ако е това причината, ще чакаме, ако пък е, че иска да пробваме още малко естествено, ще си поискам да пристъпи по-рано към инвитрото.

# 602
Момичета, преди  инвитро процедура лекарите гледат ли ви хормоните, за да преценят дали ще се започне процедурата? Или ви правят само ехографски преглед?

# 603
Каква процедура, стимулация или трансфер? И при двете първо се прави ехографски преглед и ако всичко е наред се изследват хормоните, за да преценят какви медикаменти да изпишат. Поне при мен е така.

Аз съм записана за 3 ти май за трансфер!
И аз съм планирана за 3ти, може да се засечем Simple Smile

# 604
Миналата година имах трансфер на 29ти юли и след положителен тест отидох на преглед при д-р Баев на 19ти и после на 26ти август. Клиниката си работеше...
Дано и тази година да е така.

Веднъж скоро Станулов ми каза, че през август цялата клиника е затворена и всички са в отпуска.

# 605
Здравейте момичета, имам въпрос към пациентките на д-р Станулов знам, че е индивидуално за всеки, но ориентировъчно при предстоящ ЗЕТ на кои дни ви вика доктора и изследват ли се хормони. След хистероскопия на кой месец / след колко месечни цикъла /връщахте ембрионите при липса на други проблеми.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:32 от Viiiviii

# 606
На мен ми предстои втори ЗЕТ при него - преглежда ме на 2ри и около 12ти ден от цикъла. Хормони (обикновено само прогестерон) изследваме при втория преглед и няколко дни след това.

# 607
Здравейте момичета! Пункцията при д-р Станулов с пълна упойка ли се прави?

# 608
Здравейте момичета! Пункцията при д-р Станулов с пълна упойка ли се прави?
Да 😊

# 609
Дами, извинете, ако вече е коментирано. Ако е пръв опит инвитро при д-р Станулов, очевидно на  къс протокол, колко посещения са нужни горе-долу? Всеки ден ли се ходи? И още - за трансфер нужно ли е да си взимам отпуск? Мерси предварително. Засега само знам, че трябва да ида за изследваня 1 седмица преди очаквания цикъл, за да ми пусне микробиология и д.р.

# 610
  • Пловдив
So close, аз бях по дълъг, но в крайна сметка посещенията ми започнаха след като ми дойде.Петък бях на втори ден.После понеделник, сряда, петък, понеделник, сряда и в петък пункция.

# 611
Елънче, аз също ще започна дълъг протокол този месец. Може ли малко повече информация как протече твоята? Аз съм с 12 инжекции за блок от 21ви ден на цикъла ми и на ден 4 от следващия цикъл съм на преглед за стартиране на стимулацията. Най-много ме притесняват инжекциите засега, сама ли ги слагаше? Каква процедура беше и нещо допълнително правили (напр. пикси)? За пръв път ми е и съм супер объркана. Мислех, че евентуално при добри ембиони ще върнем 2 , но док настоява да е 1. И при теб ли беше така?

# 612
Дневниче, надявам се да е полезно Simple Smile Дълъг протокол.
15.03 - предходния цикъл, видяхме се на 16.03, за да се разберем какво правим
04.04 - старт на Декапептил, всеки ден до деня преди пукащата, взе материал от мен за микробиология, ЦН, вирусологии и там всичко, което трябва + ММ микробиология, вирусология, кръвна група - общо около 400лв
11.04 - ден след началото на следващия МЦ преглед, после през ден - 13, 15, 18, 20, някъде там май платих едни 10-20 лв, но не съм сигурна, на 13ти започнахме Мериоферт, 300, всяка вечер.
22.04 - сутринта последен Декапептил, преглед, вечерта в 00:10 пукаща

25.04 - 12:10 +/- пункция, платих 60 лв за алергични тестове, от вечерта - Урогестан 3х2, мисля, че две опаковки са към 45лв
Живи и здрави - 29.04 трансфер Simple Smile

За щастие ММ нямаше проблем да ме дупчи и той си ми слагаше инжекциите без проблем Blush

Предпочитам да върнем две, но ще видим положението утре Simple Smile

# 613
Inferiya, благодаря за подробностите!
Успех!!! Стискам палци за утре Simple Smile

# 614
  • Пловдив
И при мен беше така, няма смисъл да се повтарям.На мен ми беше зор разтварянето на Мериоферта.Но като започнах да отварям целите капачки, тогава ми беше вече лесно.
Върнаха ми два, доктора така предпочете.Даже гледах, че е върнал този с най-хубавото качество и един по-слаб.
Неприятни са инжекциите, но пък са за хубаво!

Inferiya, продължавам да стискам палци и след десетина дни да ти честитим хубавото чхг 🍀😇

Общи условия

Активация на акаунт