🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 397
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
  • Другата България
Има ли човек от там присъстващите, който да няма кусури? Е така да кажете - супер човек, свестен, добър, отговорен, честен, печен... Достатъчно време мина, показаха се хората.
Относно Цоньо - те се държат с него сякаш не е с всичкия си. Не е честно така, смятат себе си за повече от него, защото е възрастен, селски човек с такъв вид и го смятат за идиот едва ли не. Повечето от тях това показаха.
Няма как да съм по-съгласна.
Точно затова са ми буквално противни всички. Няма някой, който да се има за нещо под Цоньо, подценяват го, подиграват се, а от Сийка буквално ме избива на агресия. Това е брутален провокатор, каква Живка, тя си е час в сравнение с нещото Сийка. Ужас хора, това е наказание!
Коци да си ходи. Как Борислав прие дуела с усмивка, Джери не спря да се заканва на Цоньо. Тотално ми изпадна от класацията. Краса също. Гошо е ясен.

# 466
Преиграването и лиготиите на Коцето ми са прекалени

# 467
Тва Коце... голям артист е... Ма не го казвам с хубаво, да уточня, да не остана грешно разбрана.

# 468
Разгледах профила на майката на Цветелина, прилича ми на голяма бръмчалка.

# 469
  • София
В течение на битката усетих, че съм повече за Боби вече, много приятно момче.

# 470
Ха-ха, Коцето го разби, но утре има ли силови игри, Боби ще е.😀

# 471
  • Другата България
Преиграването и лиготиите на Коцето ми са прекалени
Абсолютно.

# 472
Как слухти тая Анастасия...
Виктор е много млад, ама много объркан и грешно разбира света. Чел е разни работи, чувал е, но нищо не знае от това, което е истинския живот... Най просто казано, той е това, което ни се случва, докато си правим планове за него, беше казал някой. И дано не го разбере по болезнен начин. Такъв мъж, ако го прецака някоя жена, намразва жените завинаги. Цвети си го харесва все още. Тя май просто иска да си избере някой от свободните момци, защото за нея са добра партия всичките възможни. Пък и не са лоши момчетата физически като цяло. Не са мой тип, но са по-добрия вариант от масовия.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:17 от Анонимен

# 473
Сия и Виктор защо са в оранжеви тениски и гащеризони и двамата?

# 474
Някой беше споменал че намира Пламен за симпатичен. Присъединявам се и аз. Нещо ме привлича във външния му вид хаха

# 475
  • София
Чуден е 😀 Хареса ми “Коцето пита” тази вечер. 😀

Да се взимат младите! (Дяволче, сори 😀)

# 476
Днешната серия ми е в класацията за най-тъпа до момента.

# 477
Пламен и на мен много ми харесва... 😁😍

# 478
  • Другата България
Подигравките с Цоньо вече ми идват в повече.
Аз не бих им готвила.
Под егидата на Сийка прекаляват.
Не е моето това.

# 479
  • Велико Търново
Пък и не са лоши момчетата физически като цяло. Не са мой тип, но са по-добрия вариант от масовия.
Тук веднага ми "изникват" масовите нехаресвания на мъжете първия ден. И им се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт