🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 720
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Едно субективно мнение от мен за сезона до момента. Първо - много ми е муден, като двигател на празни ниски обороти ми е. Второ - може би очакванията ми за предаването донякъде се разминават с реалността. Всички тези нови правила, битки, липсата на стопанин и адекватна оценка на работата през седмицата, изобилието на храна правят предаването много различно от класическата Ферма. Не казвам, че е за лошо, може би още свиквам донякъде с новата реалност. Но ми се иска да нямаше толкова много промени едновременно, защото понякога имам чувството, че гледам друго предаване. Иначе каста е много сполучлив до момента, независимо от двете издънки.

# 91
Пламен не е вярващ и каза, че беседата(първата) му е скучна и не го вълнува, след това не е интервюиран по темата Wink
Благодаря, значи аз ги бъркам, ама с тия еднакви бради...

# 92
Благодаря за темата , Дяволе! Благодаря за коментарите на всички!Приятно е тук!
  Радвам се,че Деса си тръгна.Засега ми е приятно да гледам, на моменти се дразня на някои участници , но поносимо!

# 93
И аз така ! Все едно гледам Игри на волята!
Едно субективно мнение от мен за сезона до момента. Първо - много ми е муден, като двигател на празни ниски обороти ми е. Второ - може би очакванията ми за предаването донякъде се разминават с реалността. Всички тези нови правила, битки, липсата на стопанин и адекватна оценка на работата през седмицата, изобилието на храна правят предаването много различно от класическата Ферма. Не казвам, че е за лошо, може би още свиквам донякъде с новата реалност. Но ми се иска да нямаше толкова много промени едновременно, защото понякога имам чувството, че гледам друго предаване. Иначе каста е много сполучлив до момента, независимо от двете издънки.

# 94
  • Варна
Тя хубаво Деса си тръгна, ама да беше взела Теодора, Виктор, Ивайло и Живка със себе си. Всичките петима са ужасни млади хора.

# 95
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всички тези нови правила, битки, липсата на стопанин и адекватна оценка на работата през седмицата, изобилието на храна правят предаването много различно от класическата Ферма. Не казвам, че е за лошо, може би още свиквам донякъде с новата реалност.
На мен това подчертаното никак не ми харесва. Ясно, че каузата е различна, по-специална и възвишена и не ми е проблем това, че свършеното не е обвързано с храната, въпреки че така доста се бяга от класическия замисъл на формата. Но че не ни запознават с това какво, къде и как правят, изобщо не го намирам за ок.
Да, работят - коват, режат, боядисват... Обаче ми липсва да виждам какво е било състоянието на нещата, преди да се заемат с тях, после като ги завършат да ни покажат какво са направили, да се види разликата, прогресът. Защото в същността си това е предаване за съграждането, а в момента гледаме някакви хора, които се щурат насам-натам, правейки разни неща, които само те си знаят и за нас зрителите остават загадка.

# 96
Живка видя, че повечето гласуваха за него като избираха първи фермер и сега го пуска по пързалката, за да му свали реномето пред съфермерите. Не иска да го изберат, ако пак стане кандидат. А и той дава достатъчно материал и е избухлив - все неща в нейна полза. Въпреки тези истории нито тя, нито той са ми някакви много отрицателни герои все още. Имат потенциал и да ми се харесат в един момент.😁

# 97
Георги някакъв с фирми беше, нали? Това поведение хич не е за шеф... Трябва да е пò уравновесен и аргументиран, какво се пали от четвърт.
Прочетох пак визитката, да, и това, което имам да кажа е, че фактът, че баща му го е изоставил когато е бил на 6 и той го има за толкова значимо, че го е споменал това във визитката си, ми дава основание да мисля, че има отражение на поведението му и вече като зрял мъж. Той иска да бъде одобрен, да бъде харесан и не разбира защо въпреки, че си върши там разни неща, не е седнал да си бърка в носа, все пак не е достатъчно да получи одобрение, а бива порицаван тенденциозно от Живка, затова подскача така.

# 98
Живка изобщо вършили някаква работа от както е влязла във Фермата че да претендира че Георги се скатава от работа и че е най-мързеливия?

# 99
И според мен трябва да има ментори,или "надзиратели" на свършената работа.Ето,напр. снощи,дадоха,че две от мацките боядисват оградата с лак, а един от мъжете и се кара ,че трябвало с масло.
    То това е задача и на фермера,но ако той не разбира от тези работи,някой трябва да даде насока.И евентуално санкция. Няма коректив на действията им  и така всеки може да твърди,че правилно е действал.
    Кака Сийка ще им лази по нервите , усещам.Според мен беше права да пита за уточнение,но някак си маниерът й е дразнещ. Много държеше  да поясни кой прибор какво символизира. Ми те нали символите са за това,всеки да си и тълкува според своите виждания. Аз не разбрах Цонето каза ли кой ще бие камбаната 10 и 5 минути преди храна.Чак пък сърп и чук! Красивичко си направиха масата, уютно, стига толкова обяснения!
   Ванчето се е взела за психолога на фермерите ли?

# 100
Благодаря за темата!
Искам да видя Ванчето ратай.

# 101
Благодаря за темата!
Искам да видя Ванчето ратай.
И аз.

# 102
  • Варна
Пламен не е вярващ и каза, че беседата(първата) му е скучна и не го вълнува, след това не е интервюиран по темата Wink
Благодаря, значи аз ги бъркам, ама с тия еднакви бради...
Пламен няма брада. Joy

# 103
Със сигурност вече мога да кажа, че този сезон ми харесва повече от предния.

# 104
  • Вестерос
Включвам се късно. Не познах, че Цоньо ще бъде предложен от Деси, мислех за Ваня. Да види как ще се справи.

Мерси за темата! Hug

Гласувах за Пламен и за Лора (по-нежни черти има за мен от Цвети).

Харесва ми, че си свирят, танцуват и пеят, настроени създава и сплотява.

Общи условия

Активация на акаунт