🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 4 (27.09 - 03.10) 🐄

• 34 217
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
И аз не знам защо си мисля, че няма да отпадне никой, заради Мариян.

# 541
  • София
Хексе, Виктор сам го каза в снощния епизод мисля. Също щял и скоро да се ожени, защото той бил провинциално момче, тя пък провинциално момиче, явно така вървят нещата според разбиранията му… смисъл, в кой век живее този левент?!

# 542
  • София
Той дори каза, че не е влюбен, че чувствата идвали с времето, а те са само от месец заедно. Аз разбирам това момиче да му е завъртяло главата и да хвърчи в облаците как ще се женят. Виктор дори не е  влюбен, каза, че ще се женил за нея скоро, защото така трябвало. Звучи като разказ отпреди десетилетия.

# 543
Не съм останала с впечатлението, че Виктор си натрапва мнението на останалите.
Възможно е и аз да съм пропуснала нещо. Не бях разбрала и, че с въпросното момиче са заедно от месец. Ако няма чувства към нея, за каква любов говорим тогава?
Не гледах внимателно снощи. Явно доста неща съм пропуснала.

# 544
  • Вестерос
Хексе, Виктор сам го каза в снощния епизод мисля. Също щял и скоро да се ожени, защото той бил провинциално момче, тя пък провинциално момиче, явно така вървят нещата според разбиранията му… смисъл, в кой век живее този левент?!
То има разлика между провинция и провинция, но е факт, че доста мои познати от малък град се изпожениха на 20-25, повечето вече са разведени.

Един месец заедно и не бил влюбен, егати... Амиии, не е нормално това сякаш. Разбирам след 1,2 години да не си влюбен вече, ама след месец.. когато трябва да си още на крилете на любовта, да ти трепва само като те погледне, да чакаш да ти пише, да ти се обади, да се видите, да ти се разтуптява сърцето само при мисълта за човека ... Rolling Eyes

# 545
Не съм останала с впечатлението, че Виктор си натрапва мнението на останалите.
Възможно е и аз да съм пропуснала нещо. Не бях разбрала и, че с въпросното момиче са заедно от месец. Ако няма чувства към нея, за каква любов говорим тогава?
Не гледах внимателно снощи. Явно доста неща съм пропуснала.
Ето отново разговорът, интересен е (или поне разбужда интересни дискусии): https://fermata.btv.bg/videos/da-zheni-li-viktor-ili-ne.html . За пръв път ми хареса Живка в тази ситуация. Не съм срещала човек с вярвания като на Виктор досега, може би го разбирам погрешно.
Най-шокиращото за мен беше, че след тези нелепи изказвания, Цветелина отиде и му каза "ти си феноменче" Grinning

# 546
  • Вестерос
Любовта била биология според Виктор, можел да се научи да е влюбен... неее, любовта е химия, допирни точки, привличане. Виктор просто не е бил влюбен. Влюбването преминава в обич. Каза му Живка, трябва да има огън, който да премине в жарава. Много ми хареса какво казва.

# 547
Цвети си го харесва много тоя Виктор! Тя ще се опита да провокира в него точно влюбването, което той си мисли, че не съществува или става по команда. Не съм сигурна, че ще успее.

# 548
  • гр.София
От това, което виждам, Виктор е типичен представител на зодия Дева. Много е взискателен,  дразнят го разни дребни детайли, които на останалите не правят впечатление. Прави им забележки да поправят/дооправят, за да стане както той си го представя. Нормално е това да дразни тези, които по-небрежно гледат да претупат работата. Освен това Девите са много трудно влюбчиви. Може би затова той не вярва много-много в любовта...но само докато си намери майстора. Изглежда прекалено сериозен за възрастта си, но на мен това ми харесва.
От снощната рубрика "Коцето пита" и Пламен започна да ми прави добро впечатление... Интересно ми е Цвети към кой ще прояви по-сериозен интерес

# 549
Един бърз страничен въпрос.
Ани Владимирова била ли е част от екипа на Фермата през годините?

# 550
Доколкото знам, тя беше част от продукциите на Нова.

# 551
  • В тъмната гора.
Не искам Боби да победи. Не ми харесва този човек, с плитка душевност е и е сухар. Не показва същността си и само се хили насреща. Няма изявени виждания по въпросите, които касаят живота във фермата, не се проявява в нищо. Проявя се като мижетурка и имам чувството, че всяко негово изказване е куртоазия и конформизъм. Не ми се нравят такива хамелеони, които се сливат с околността.
А Коцето става все по-цветен и интересен. Доста е чувствителен и изразява чувствата си бурно. Искам да го гледам и занапред.
Цоньо и Анастасия, не ми се коментират. Пълна досада са.
Сякаш Виктор не ме изненадва, след като се има предвид откъде произлиза. Този край ми е много познат. Колкото и да не ви се вярва, че някъде в България има такива закостенели разбирания за брака и живота...еее ето, че сами се убедихте, че ги има. Не само от зодията му е цялата нагласа към света в момента. Според мен и родителите и близките му имат пръст в тази работа. Ако нямаха, то най-малкото млад мъж с висше образование, ходил по света, не би искал да се обвърже с жена, която му е под нивото. Такива изречения - и аз съм селянин и тя е такава - може да му говорят само баба му и дядо му. В района на Чепеларе живеят помаци, едните са християни /т.е.върнали си хр.вяра и българското самосъзнание/ и мюсюлмани, които само езика им е български, имат мюсюлмански имена и вярват в исляма. Но и едните и другите са с много закостенели разбирания за брака и живота въобще. В някои населени места около Смолян, стигат до там, че се женят роднини помежду си. Светски човек, от другаде, от голям град трудно бива приеман между тях. Това е много характерно за тази общност. Та не съм изненада от разбиранията му за брака и за живота. А зодията му много му помага в това.
Цвети много ми харесва и се надявам да не се получи нищо между нея и Пламен. Пламен е голям егоцентрик и като го гледам няма големи стремежи за живота си. Щом се е върнал в Ябланица и не прави нищо, защото така му е по-добре...не знам какво да си мисля. А Цвети е много дейна, много отговорна и дисциплинирана, не си отива с разпиления характер на Пламен. Тя заслужава нещо много по-добро.
Разбирам, да зарежеш София. Това са го направили и Чавдар, и Кирил, но никой от тях не се мести от едната кълка на другата. Не ме кефи Пламен.
Живка ми харесва. Тя вярва в любовта и така е избрала човека до себе си. Много достойно и смело. Аз мисля като нея.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 14:48 от _Мishel_

# 552
  • Другата България
Цвети си го харесва много тоя Виктор! Тя ще се опита да провокира в него точно влюбването, което той си мисли, че не съществува или става по команда. Не съм сигурна, че ще успее.
И тук в мен възниква въпроса - защо?
Личи, че го харесва, обаче тя е съвсем друг тип момиче, жена, или поне това демонстрира.
Защо момиче като нея ще се опита да накара момче като Виктор да се влюби в него?
Сценарий? Гавра? Истински чувства?
Трудно ми е да определя.
Поне привидно изповядват различни ценности, възможно е и да греша.

# 553
Да, още от първия ББ е с ТЪпарев.
Но в темата на ИВ някой каза, че е била и част от Фермата през годините , затова питам тук. Не съм следил след трети сезон до пети сезон Фермата внимателно и не знам.

# 554
  • София
Един бърз страничен въпрос.
Ани Владимирова била ли е част от екипа на Фермата през годините?
Да, беше психоложка на формата от първи до пети сезон включително, миналата година я смениха с тази Маги Ангелова /бившата на Слави/.

Общи условия

Активация на акаунт