Априлски бебчета 2022 - тема 2

• 34 753
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. Днес бях на кръвни изследвания, а в понеделник имам час при д-р Мирчева във Вита. Някоя от вас дали знае резултатите по време на прегледа ли стават готови или се чакат?

# 121
  • Sofia
Зависи за какви изследвания става въпрос.
Ако са редовните (ПКК и др.) би трябвало да са готови.
Ако е за БХС, се чака повечко.

# 122
Колко се чака за резултат от БХС? Кръв ще се вземе в самия ден на прегледа.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 21:51 от Гери75

# 123
Моите кръвни изследвания излезаха още днес (PAPP-A и BHCG). Нали на прегледа се измерват определени размери на бебето и тогава се получава оконтачене резултат или се бъркам?! Първа бременност ми е и не съм сигурна, за това питам 😊

# 124
  • София
Здравейте, момичета. Днес бях на кръвни изследвания, а в понеделник имам час при д-р Мирчева във Вита. Някоя от вас дали знае резултатите по време на прегледа ли стават готови или се чакат?

Аз се следя каро цяло при Мирчева , изследванията ми ги назначи тя , пуснах ги два дни преди прегледа. Самите изследвания излязоха в същия ден ( събота ) и в понеделник като се видях с нея за БХС ги прегледахме заедно , обсъдихме и заключихме. Издаде официален документ за ранния скрининг. Много я харесвам Мирчева , взимала ме е и без час на деня ако имам притеснения.

# 125

Аз се следя каро цяло при Мирчева , изследванията ми ги назначи тя , пуснах ги два дни преди прегледа. Самите изследвания излязоха в същия ден ( събота ) и в понеделник като се видях с нея за БХС ги прегледахме заедно , обсъдихме и заключихме. Издаде официален документ за ранния скрининг. Много я харесвам Мирчева , взимала ме е и без час на деня ако имам притеснения.

Много благодаря за разяснението Simple Smile

# 126
Гери на мен кръвта ми за БХС излезна за 24ч., в Майчин дом София пусках.

# 127
  • Sofia
Да, зависи къде си пускаш изследванията.
Аз не съм давала кръв в Майчин дом и си получавах резултатите за няколко дни.

# 128
Brin точно за това поясних къде, също в момента имат някаква кампания и е безплатно.

# 129
Аз ходих на БХС в Щерев и пуснах изследванията предния ден в тяхната лаборатория. Излязоха за няколки часа. Говоря само за БХС без други показатели

# 130
Здравейте, момичета. Аз тази сутрин се събудих с кръвно 170-130 и направо главата ми щеше да се пръсне. Вече съм по-добре, кръвното ми е 120-70, но за напред какво може да се взема при такова високо кръвно?

# 131
Честото високо кръвно може да е опасно и трябва да се обърнеш към АГ. Моето кръвно също се вдига по време на бременност, но тъй като съм с много ниско по принцип е в рамките на нормалното

# 132
  • София
Момичета здравейте , ходих на ЖК и бебо е порастнал , измериха го за 15+6 , дръпнал е с цяла седмица , тежим 100гр и от всякъде сме мъж 💙 Термина ми се премести за 22.03 , но мисля да си остана в тази тема ако имате някакви въпроси.
Днес ми взеха изследвания за микробиология и чакам четвъртък да излязат, дано всичко да е наред там. Допълнително АГ измери бедрена кост, стомахче, гръдна обиколка и обиколка на главичката. Отново не застана мирен за 1 секунда и дори 1 снимка нямам, но пък имам видео което ми позволиха да направя с телефона ми.
Прекрасна седмица ви желая ❤💙

# 133
Ех, че хубави новини! Честити сини гащички 💙💙💙 Голямо момче! Бейбибу, а защо ти промениха термина? Той не се ли определя от първия ден на последната М?

# 134
  • София
Ех, че хубави новини! Честити сини гащички 💙💙💙 Голямо момче! Бейбибу, а защо ти промениха термина? Той не се ли определя от първия ден на последната М?

Аз съм с късна ову , и като цяло вървеше две седмици назад , в началото като измерваха CRL беше за термин 02.04 , после на 1вия скрининг се оказа 29.03 и сега е дръпнал с една седмица и сме за 22.09. АГ каза че на 2рата ФМ ще се знае точния най-точен термин. Но до тогава има много време чак на 15.11. Просто за мен беше шок как си мислех че съм в 4 месец и изведнъж ми остава 1 седмица до 5ти. Коремче имам малко , кг не съм качила , но поне апетита започна да се връща малко по малко.

Общи условия

Активация на акаунт