Азиатска козметика и грим - 22

• 80 878
  • 748
  •   2
Отговори
# 465
Отдавна ми се иска да пробва женшена на donginbi, но има време ще стигна и до него.
Aз се сдобих много евтино с този:

Бяха пуснали минита в кутиите на Allure, след което тези минита веднага се озоваха на пазара, разбира се. Aз проявих телешко търпение да мине първоначалната истерия и се озoвах с 2х15 мл за чутовната сума от $5. Не съм ги отворила още, чудя се дали да не ги изкомбинирам с червената серия на Sum37.
Зари, какво ще кажеш, ти си познавач на бранда (имам 2-3 неща от нея на тестери)?

Как това олио и този гел успяват да те изсушат ми е необяснимо! Ама на, аз много си ги харесвам!
Но определено мен Таймтрежър си ме напомпва, само кремът им за очи не съм тествала (само серумът!)

Агент,  аз питах за  meditime, но не съм доволна от отговора ти Stuck Out Tongue Winking Eye
Или по-скоро съм, защото ще спестя едни пари, за да ги дам на друг ибеец!
Аз очаквам да има ефект върху бръчката, и то бърз! Нали е ботокс?!!След 3 апликации трябва да, е ясно кой кой е! Ще се хидратираме ли, или ще махаме бръчки! Не е ли тъй?!
 Blush
Ама аз нямам бръчки Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Мило, повече никому никакви чудеса не обещавам и продукти няма да хваля, че виждаш как завършва хвалбата.  Но факт е, че 3 пъти на ден мажа щедро - сутрин + вечер няколко слоя грижа + маски всекидневно + ретинолови и пептидни серуми. Нещо там вероятно работи, а може и ген да е. Мажа както си мия зъбите - на автопилот! Но имам 1 на челото, 2 между веждите, под очите само като се усмихна и зачатъци на назолабиални. На 46 можеше да е къде къде по-зле.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 13:42 от Agent Provocateur

# 466
Здравейте! За оризовите неща мога да добавя тонерите на Haru haru, допадат ми.
Искам да попитам за отзиви за  за марката Deoproce, по точно за серума и крема с екстракт от паяжина и другия серум, водят го озаряващ с хайвер - лилав цвят на бутилката.. В кошницата бях сложила и един продукт May coop Raw activator, с голям процент кленова вода, която е с ниско молекулно тегло и навлизала много по - навътре в слоевете на кожата, но е изчерпан. Та може да се задоволят с есенцията от тази линия. Става въпрос за Мейкъп.
Да споделя, днес пробвах това

И това

Хидратиращия вариант. Изобщо не ми допаднаха. Тонерът уж попи, но остана един неприятен филм, все едно имам много фин найлон на лицето си, после отгоре лепнах и джинджифиловия крем... лъснах като палачинка с масло. Не влажно лъщене, а мазно. Сега имам усещането, че съм се намазала с долнокачествен сънскрийн. Опънато и дехидратирано ми е. Със суха кожа съм

# 467
Cry Агент, завидях ти за donginbi - то.

С всичко може да го комбинираш, като се абстрахираш от помпозните рекламни послания, това си е вид билков екстракт, базовият им продукт и би трябвало с много неща да се комбинира, този бранд  се гордее, че работи единствено с най-висококачествен женшен и притежава повечето патенти за извличане на екстракти и олио от женшен в Корея. Червената серия на sum още не съм я пробвала, та ще чакаме отзиви от теб Grinning
Числото 37 в sum означава, че ферментацията в техните продукти се извършва при контролирана температура от 37 градуса, тъй като смятат, че при температурата близка до човешката освен, че се запазват най-добре свойствата и се усвояват най-добре то кожата.
Grinning Взела съм си и разни травъли и мостри на vant 36.5, които пък казват, че това е по-добрата температура, но не съм стигнала до тях.

За бръчките какво да кажа, старая се да отложа напора на времето, в същото време се опитвам да не се депресирам от възрастта с напредването на годините, а да го приемам по-спокойно.

От няколко дена засичам Нели Рангелова по телевизията. Направо не можах да повярвам, че е същата и се зачудих как се е променила на тези години и колко усилия е хвърлила. Отслабнала е много, но не си личи увиснала кожа, едни деколтета, една стегната шия. Имало е и някаква хирургия по лицето. Изглежда нов и различен човек.

# 468
  • софия
Агент, браво на теб! Продължавай в същия дух, дано изобщо да нямаш Blush
Ами тогава що ти беше ботокс?! Тъй за профилактика?
Аз го мисля за хоризонталните на челото. Слагала съм истински, подкожно, но исках да го избегна.
Зари,точно вчера  отворих едно мини на червеното su:m37.На първо четене, добре попива, мека е кожата (то оставаше и да не е за тия пари), но ще видим ефекта. Имам 2 сета, ще допълвам каквото свърши бързо с мостри от ebay.
A Нели Рангелова пее все така фалшиво
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
VanessaDE, от коя слънцезащита си доволна? Тъй като и аз съм с много суха кожа, ще се радвам да споделиш, от кои продукти виждаш резултат откъм хидратация.
Момичета, може ли да препоръчате слънцезащита за мнооооого суха кожа( без Миша).

# 470
  • Prismatica Aerie
Момичета, може ли да препоръчате слънцезащита за мнооооого суха кожа( без Миша).
Beauty of Joseon  Relief Sun Rice Probiotics
Purito Daily Go-To Sunscreen
Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen
Beplain Clean Ocean Moisture Sunscreen
Innisfree  Hyaluron Moist Sunscreen Essence Texture
Huxley Sun Cream Stay Sun Safe
KTW Aqua Daily Sun Cream

# 471
The Stylist зимата честно казано от много малко продукти съм доволна.Трябва да хидратират и освен това да са мазни.В къщи и на работа сме на парно и ситуацията е доста усложнена.Иначе навън, където живея влагата е в изобилие и през останалите сезони,когато всички прозорци са отворени,парното е изключено и се изкарва повече време навън,нямам проблеми.Когато съм в сух район обаче,кожата ми става като пергамент,тогава и при 30 градуса нанасям освен хидратиращи продукти и масла.
Отплеснах се,освен споменатите серии на OHUI,бюджетен вариант ми е колагеновата серия на Etude House.
SU:M37 LosecSumma Elixir,любов от първо мазане,цялата серия ми харесва.
The history of Whoo Cheonyuldan,за зимата ми е перфектна серията
Единични продукти
Тонерът на Beauty of Joseon - Essenz Ginseng Water.Не мега хидратиращ,но става.Нанесен на няколко слоя е добре.
GRAYMELIN - Bifida Fermentation.Ампулата е доста добра,хареса ми
BONAJOUR EGF Time Recovery Micro Essence.Много добър тонер
AMPLE:N Ceramide Shot Ampoule.За зимата не ми е достатъчна,но преди нея слагам друг серум и се спогаждаме.

Слънцезащита досега съм харесала що годе само Kao - Biore UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++
Тази зима не съм ползвала слънцезащита,не понасям как ми обтяга и без това сухата кожа.И аз съм в търсене на по-мазничка,ако има изобщо такава

# 472
КореЯнки, имаше една дама сред вас, която получи грешна пратка от Спиди, понеже ми се случи същия проблем, дали може малко яснота- има ли смисъл да се надявам да си получа моята си пратка, или ще мина през 9-те кръга на ада?

# 473
HKl, аз бях. От едната страна на кашона със стикер от Спиди моите данни за доставката, от другата страна данните на друга дама. Последното го видях като се прибрах у дома, не предполагах изобщо, че мога да изпадна в такава ситуация. Звъннах на куриера и той ми каза да отворя пратката и да проверя дали вътре е моята поръчка. Не беше моята поръчка, дреболии разни за 25 $. Започнах една дълга кореспонденция с международния отдел на Спиди, аз също тръгнах по следата. Обадих се на жената от София, тя е получила пратка на дама от Варна, а тя пък на друга дама от София, която казва, че не е получила нищо на друг човек. До тук знам за 4 пратки с погрешно залепени стикери от Спиди, те казват, че предварително пристигали така пратките. Ами няма как да стане, защото на техния стикер е принтирано кога е взета за разнос и и др. Освен,  ако отдолу има друг сгрешен етикет от естонските пощи или др. и те от там да ползват грешна информация. Моята пратка не е открита все още...Вероятно някоя дребна душица заедно с нейната е приела и моята пратка и го е счела като аванта. Ами, супер аванта е за 90 $.... В тази ситуация Спиди нищо не могат да направят, да изземат вече доставена пратка. Единствено, ако получателите са коректни и информират Спиди, тогава ще има яснота коя пратка при кого е или ако са запознати предварително с този проблем да огледат кашона от всички страни и да откажат пратката. След седмица чакане, от Спиди ми писаха, че не могат да локализират пратката и да се свържа с Йесстайл. Бях много обезкуражена, мислех си, че след като се вижда, че пратката е доставена няма какво да направя по въпроса. Описах им много подробно ситуацията, пратих им снимки по имейл на кашона от двете страни. Отговориха ми на следващия ден. Писаха ми, че ще изпратят отново продуктите и да задържа грешната пратка. Предполагам от хигиенна гледна точка. Другата дама също са я компенсирали.

Да не си получила моята пратка?

Имам натрупана сума в сайта и трябва да я изразходвам в близките дни. Чудя се до къде да  пусна поръчка. Не ми се минава пак през същото, но и с превозвачи не ми се занимава... Мислех, че е оправен проблема, но явно продължава...
Моя съвет е да пишеш на Йесстайл и да ги информираш. Те трябва да сменят задължително куриерите, с които работят в момента.

# 474
Не, necha, много съжалявам за ситуацията при теб. Получих от iherb пратка на името на някакъв мъж от Павликени... Толкова много съжалявам, че поръчвам до България сега Sad Точно същата ситуация, която описваш, е и при мен. Под етикета дори се вижда името на въпросния мъж, как могат да объркат не ми е ясно...

# 475
Имах минимално съмнение, че може и от другаде да е грешката, но вече на 100 % е ясно, че проблема идва от Спиди щом и с други сайтове става объркване на пратките. При моята имаше два стикера с различни данни от двете страни на кашона, но щом при теб са залепили сгрешени стикери един върху друг вероятността да се скъса и да не може да се разчете долния е много голяма...Тогава пиши на iherb, те ще ти дадат насоки какво да правиш, ще ти пратят ли нова пратка, какво да правиш с тази, която си получила. Ако ти възстановят сумата, по-добре поръчвай до Германия, по-малкото ДДС за добавките там ще ти компенсира донякъде сумата за превозвача и куриера.  Надявам се, че при теб ще се развият благополучно нещата.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 13:36 от necha

# 476
Агент, браво на теб! Продължавай в същия дух, дано изобщо да нямаш Blush
Ами тогава що ти беше ботокс?! Тъй за профилактика?

Няма да ми се размине, мисля си аз! Wink
От 16 годишна мажа превантивно на принципа "по-добре рано, отколкото късно" :roll_eyes:

PS Потресена съм от наглостта на Спиди! Очевидно е тяхна грешката! Случва се и в най-добрите компании, но така ли се работи с ощетен клиент!?!

# 477
  • софия
Защо, бе момичета мили се мъчите с тези идиоти!! Аз ги ползвам само да си взимам неща от  техен офис! Иначе са отврат!
Пак да рекламирам GGBG(не ми плащат Stuck Out Tongue Winking Eye). Няма ДДС, няма простотии.
А я моля ви кажете на коя стъпка ползвате трюфел серума на d'Alba?
Ималко тъп въпрос:догоре ли беше пълно шишенцето?
Около един пръст е по-малко, а за пръв път си играя с този ибеец? Да знам за друг път!

# 478
Момичета, мойта пратка дойде със Спиди. След точно 20 дни, от айхърб. Да си призная след толкова споделяния за грешки имах едно на ум при разопаковането...

Любимците Medi-peel с мъничко мостри на blithe. Маската я взех от makeup, според мен на добра цена за европейски сайт. И само нея съм ползвала до сега от тези продукти. Доволна съм, кожата изглеждаше свежа на утринта, по-натам ще споделя впечатления за другите продукти.

Иначе съм поръчвала многократно и с ггбг, наистина с тях всичко е било точно.

# 479
VanessaDE и Catalano, благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт