Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 42 213
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
И те по едно заседание ли правят на месец. Доколкото знам са минимум две. Оф да се надяваме, че ще има радост този месец. Cry

# 466
И те по едно заседание ли правят на месец. Доколкото знам са минимум две. Оф да се надяваме, че ще има радост този месец. Cry
Зависи кога сте си подали документите. Доколкото знам заседание има на 15 то число на месеца. Ние подадохме на 21.02 и вчера получихме одобрението.

# 467
Мисля, че е едно. Не съм чувала за две. Кандидатствала съм 2 пъти, втория път подадох малко след 15ти и си изчаках за следващия месец заседанието.

# 468
По едно заседание е на месец.

# 469
Мисля, че е едно. Не съм чувала за две. Кандидатствала съм 2 пъти, втория път подадох малко след 15ти и си изчаках за следващия месец заседанието.
на 11.03 са ми приели заявлението. От януари документите ми се влачат.Няма такова отегчение просто като си помисля, че чак април ще има светлина в тунела. ПРОСТО Е УЖАС.

# 470
Здравейте, да попитам при кандидатстване имате ли представа как се решава каква сума да бъде отпусната?

Различни ли са правилата за кандидатстване за инвитро на стимулиран цикъл и естестествен цикъл?

# 471
Здравейте, да попитам при кандидатстване имате ли представа как се решава каква сума да бъде отпусната?

Различни ли са правилата за кандидатстване за инвитро на стимулиран цикъл и естестествен цикъл?

Сумата, която се отпуска е до 5000лв. за процедура със стимулация и трансфер на свежи ембриони и до 500лв. за трансфер на размразени ембриони, които са замразени при проведената стимулация.
Другият вариант е за процедура на естествен цикъл - по преценка на лекуващия лекар и съответна стойност на АМХ. В този случай сумата е до 5000лв. за 4 фоликулни пункции, оплождане, евент. замразяване/размразяване и необходимия брой трансфери, но всичко това в рамките на едногодишния срок на действие на заповедта.

# 472
Здравейте,преди няколко години за първи път подавах документи по фонда,но така и не използвах заповедта по независещи от мен причини. Сега ще се пробвам пак-другата седмица ми предстои да занеса документите. Спомням си, че входящият номер го дават веднага..После колко горе долу време се чака за заповедта? Аз тогава я получих след около 9 месеца,дали и сега в така?

# 473
Здравейте,преди няколко години за първи път подавах документи по фонда,но така и не използвах заповедта по независещи от мен причини. Сега ще се пробвам пак-другата седмица ми предстои да занеса документите. Спомням си, че входящият номер го дават веднага..После колко горе долу време се чака за заповедта? Аз тогава я получих след около 9 месеца,дали и сега в така?
До един месец се издава заповедта Simple Smile

# 474
Марче_то, ако ги занесеш другата седмица, е много вероятно да хванеш априлското заседание и до края на април да я получиш.
Успех!
Ние подадохме на 15.03 документите в клиниката и в понеделник ще звъня за входящия номер.

# 475
Здравейте! Вече е значително по-бързо. Заседанията са веднъж месечно, обикновено около 15 число, така, че много зависи кога си продавате документите, този месец беше на 08, така, че подали те до 7.03 минаха на това заседание и чакаха, само седмица. Във вашият случай ще остане за заседанието през април. Аз още на следващия ден се обадих за входящ номер, защото нямах търпение. Дамите на посочените телефони в Цар са изключително мили и отзивчиви, успех Ви желая!

# 476
Сърдечно ви благодаря за отговорите момичета 🙂

# 477
Здравейте отново,едно бързо въпросче-някой ходил ли е скоро да носи документите лично във фонда? Бях чела някъде,че имало кутия долу на входа,където се пускат-дали е така?

# 478
Здравейте отново,едно бързо въпросче-някой ходил ли е скоро да носи документите лично във фонда? Бях чела някъде,че имало кутия долу на входа,където се пускат-дали е така?
Така е. Има човек на портала, който ще те упъти. Кутията е във фоайето в ляво.

# 479
Момичета,дали са започнали изпращането? Някой получил с куриер заповедта?

Общи условия

Активация на акаунт