Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 36

• 41 389
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ще пише на сайта. Но клиниките не стартират процедура докато нямате заповедта в ръцете.
Много благодаря за отговора. Така или иначе празници идват едва ли биха стартирали нещо.Струва ми се,че Еконт ще изпревари обновяването на сайта.Моята заповед е на път вече.Странно.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 20:20 от Мария Венциславова 683965

# 646
Смс от Еконт ли имате?
Ще пише на сайта. Но клиниките не стартират процедура докато нямате заповедта в ръцете.
Много благодаря за отговора. Така или иначе празници идват едва ли биха стартирали нещо.Струва ми се,че Еконт ще изпревари обновяването на сайта.Моята заповед е на път вече.Странно.

# 647

Здравейте, аз следя в приложението, но още нямам пратка на път. Вие кой номер сте?

# 648

Здравейте, аз следя в приложението, но още нямам пратка на път. Вие кой номер сте?
62255 и на приложението ми излезе съобщение и имейл ми изпратиха. Споко те и по нощите пращат или рано сутрин преди да сте си отворили очите.Утре ви пожелавам да се събудите със съобщение от Еконт 😉

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:11 от Мария Венциславова 683965

# 649

62255 и на приложението ми излезе съобщение и имейл ми изпратиха. Споко те и по нощите пращат или рано сутрин преди да сте си отворили очите.Утре ви пожелавам да се събудите със съобщение от Еконт 😉
Благодаря, само хубави новини на всички пожелавам!

# 650
Здравейте, на мен ми звъннаха и ми казаха, че трябвало трета спермограма да представим по критерии на Крюгер,не знам защо. И на двете спермограми сме с 2% морфология. На някой да са искали трета спермограма и каква може да е причината? Явно след като я изпратим, ще си чакаме май месец заседанието...
Здравейте, и при нас е така.
Искат трета спермограма.
На нас морфологията ни на предишните две е 0 и 1%... И на нас не ни обясниха защо искат трета. Бях много афектирана, но няма какво да направим..

# 651
Здравейте, на мен ми звъннаха и ми казаха, че трябвало трета спермограма да представим по критерии на Крюгер,не знам защо. И на двете спермограми сме с 2% морфология. На някой да са искали трета спермограма и каква може да е причината? Явно след като я изпратим, ще си чакаме май месец заседанието...
Искат трета спермограма.
На нас морфологията ни на предишните две е 0 и 1%... И на нас не ни обясниха защо искат трета. Бях много афектирана, но няма какво да направим..
Здравейте момичета по Крюгер доколкото ми е известно, трябва да е поне 4% морфология .Ние  я правихме два пъти. Надявам се всичко да мине добре и добрите новини да дойдат по-скоро.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:57 от Мария Венциславова 683965

# 652
the_bug_lady, благодаря ти. И за АМХ ли искат с подпис и печат?

Аз лично само си принтирах резултата от АМХ от сайта с онлайн изследванията на лабораторията и при мен нямаше проблем да е без подпис и печат.

# 653
the_bug_lady, благодаря ти. И за АМХ ли искат с подпис и печат?

Аз лично само си принтирах резултата от АМХ от сайта с онлайн изследванията на лабораторията и при мен нямаше проблем да е без подпис и печат.
Аз споделям моят опит и мен какво ме накараха да направя. Може да зависи кой ти гледа документите и всеки да се хваща за различни нещо. Не знам

# 654
Здравейте момичета преди малко получих известие от Еконт почват да изпращат заповеди аз съм номер 62296

# 655
Момичета заповедта е в ръцете ми ❤❤❤за наше огромно щастие вървим в положителна посока.Пожелавам успех и късмет на всички.Весели Великденски празници ❤😘🥳

# 656
Момичета заповедта е в ръцете ми ❤❤❤за наше огромно щастие вървим в положителна посока.Пожелавам успех и късмет на всички.Весели Великденски празници ❤😘🥳
Браво!

# 657
Искат трета спермограма.
Здравейте момичета по Крюгер доколкото ми е известно, трябва да е поне 4% морфология .Ние  я правихме два пъти. Надявам се всичко да мине добре и добрите новини да дойдат по-скоро.

Ние като подавахме документи ни предупредиха, че може да ни изискат трета, т. К С двете който кандидатстваме доста се разминават като стойности . Все още не са ми звъннали, надявам се и да не звъннат. Номера ми е 62650. Дали звънят и подред на номерата и на мен ли ще се обадят или на клиниката, която е подала документите?

# 658
Здравейте, момичета!
Денят нямаше как да започне по-хубаво- получих заповедта! 😍
Подадохме документи на 11.04 и въобще не мислех, че ще получим новини преди края на май… номер 62807 сме.
Късмет на всички с процедурите! 🍀🍀🍀

# 659
Здравейте, има ли още неполучили заповедта, но и такива с необновена информация на сайта? Още съм на Прието заявление. Пише, че е прието на 1.04. Номерчето е 62646.

Общи условия

Активация на акаунт