,не мога да се стърпя и да чакам до превода, за да споделя първите си впечатления от епизода. Затова се включвам още сега. Първо, не са честни! Не са. Така завъртат сюжета, че не се търпи да се чака цяла седмица за нов епизод. Дано не почиват по Нова година, че тогава вече не знам. Започвам отзад напред - този целуфан накрая не го очаквах, но пък много го исках. Като Асие започна да го бута, виках наум “целуни я, бе, награби я и я целуни”.
За първи път обаче започнах да виждам Асие и Махир като двойка. Според мен той започва малко по малко да се влюбва в нея. Смятам, че и тя не е точно безразлична. Гледа го по един особен начин. Според мен засега е само с възхищение и благодарност, но знаем, че те прерастват в уважение, уважението - в приятелство, а приятелството - понякога в любов. Да видим дали това е пътят, който сценаристите са предвидили за тях или само Махир ще се влюби. Двойката Махир / Асие е някак си по-зряла, улегнала, спокойна. Докато АсДжем са огън. (Дано само не изгорят.) При тях има страст и много неизживяна любов. Не знам дали тази любов ще остане такава - изпепеляваща, но невъзможна или АсДжем ще получат своя втори шанс. От една страна ми се гледат Махир и Асие, някак си ми стават интересни и техните отношения. Но искам да видя и развитие при АсДжем. Ох, обърках се направо и аз!
Разговорът между баща и дъщеря беше много силен. Нищо не разбрах, но играта на актьорите беше достатъчна, за да ме разплаче. Това дете играе като звяр. Как си запуши устата, за да не извика от болка. Адмирации на целия екип за тази сцена. Беше много силна и действително ме разчуства най-много в целия епизод.
И накрая - този пислик Джемал ми иде така да го зашлевя, че Акън, както е заслабнал, ще се свлече на земята сигурно, защото свят ще му се завие от моя шамар. Как може така да си играе с чувствата на Асие?? Подсвирква си нашият, а после прегръща Хелин пред Асие. Какъв му е проблемът? Опасен нарцис е. Иска Асие да го обича, докато той си играе на семейство с друга жена. Непоправим егоист е. Засега грам не заслужава прошката на Асие. Да се стяга, че трупа черни точки една след друга.
Ето го и фрагмана за следващия епизод:

Честито Рождество Христово!
, пожелавам коледните празници да изпълнят домовете ви с радост, сърцата - с любов, живота ви - със смях. Сега е времето да намерим много причини за щастие и да ги превърнем в щастлива нова година! Усмихвайте се!!! 
И аз вече казах, че, ако тази роля не се играеше от Акън, не знам какви чувства щях да изпитвам към героя и дали бих искала да го съберат с Асие. Малко са актьорите, които харесвам толкова, че заради тях да защитавам героя им.