При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
DespicableMe , честита радост !
Да е много здрав и обичан! Чудна дата е избрал.
 П.с плануваното секцио на мен ми беше за днес Grinning
Момичета , стиснете палци днес на обяд за добри новини при нас Hands Pray

# 196
Честито ОКТОМВРИЙЧЕ, Деспи!
Да е жив и здрав бебчо. А на теб пожелавам бързо да се възстановят последиците.
Честно казано направо изтръпнах от случилото се с теб, но съм сигурна, че всичко ще си зарастне както трябва - бързо и безпроблемно.

Честит октомври на всички.
Пожелавам на всяка от вас (вкл. и на мен) 😁 леко и безпроблемно раждане, пухкави октомврийчета, плач, усмивки, муцунки, прегръдки, кърмене, щастие.
Ех, емоционално ми е. 😅

Аз вече съм в 37ма седмица. Двете ми АГ казаха, че е за мое добро да родя бебето скоро, че щяла да бъде голяма и не се знае дали ще мога да я родя естествено. Ама Божа работа. Аз вече съм готова и с приготовленията и психически съм се настроила и чакам.
От днес официално и давам зелена светлина да излиза! 💗

# 197
  • Bарна, морето, сините вълни
Стиснати палци, Иванова Петрова!

# 198
  • Казанлък(Бургас)

Свързах се с консултант. На 1 седмица стана днес. От самото начало не иска да захапе, с много опити се получава за малко и аз се изнервя и той се разреве. Давам му АМ. Кърмата ми дойде едва вчера. Гърдите ми бяха на буци.

La Libellule, ще кажа нещо, само не ме убивай с камъни. Опитай се да се изпълниш със спокойствие и усмихнати мисли, когато сядаш да го кърмиш. Направи го като ритуал, медитация. Приготви се за срещата както се готвиш за обикновена такава - вземи си душ, гримирай се, пусни си музика... импровизирай. Повтаря си как всичко е наред, как той суче, излъчвай спокойствие. Бебетата са силно сензитивни. Също така гърдата ти не трябва да е твърда като камък, за да го улесниш. И последната пречка може да е физиологична - къса юздичка, неправилно захапване на ареолата и др. - тук е нужно компетентно лице с опит.

DespicableMe, честит син! Има много хубаво име. Нека е много здрав и слънчев, разумен и успешен!
Ivanova Petrova и Ели, чакаме добрите вести!

Честит ни месец октомври! Ура! Най-после дойде. Никак не ми се раждаше през септември. Grinning

# 199
DespicableMe, Честито бебче! Да бъде жив и здрав Богомил, а ти бързо да се възстановиш! Герой си! BlushHeartbeat

# 200

Честито Октомврийче Деспи , да расте здрав и много обичан!💙На тебе ти пожелавам бързо възстановяване от това раждане и скоро вкъщи да се гушкате цялото семейство! 🥰

Ivanova и Ели , успех и на вас днес, ще чакаме добри новини и от вас! 🥰

# 201
Ехааа първото октомврийче!!! Честито Деспи! Нека бъде винаги номер едно в живота  , също като датата на която е избрал да се роди! Живи и здрави да сте!
И аз с първото имах разкъсвахия на клитор , уретра и къде ли не , но бързо се оправих ,спокойно.
Момичета правите ли упражненията на Кегел????
Имам и още един въпрос , случва ли ви се да  ви се втвърди болезнено половината корем(там където му е гръбчето) докато спите нощно време и да не можете да се помръднете , като има болка и долу ниско в слабините. Какво е това , контракция или бебето слиза и си прави път???

# 202
Честит Октомври на всички! Flowers Fallen Leaf
Честити да са Божидар, Виктория и Богомил Heart Blue Heart, да растат силни и здрави и много да ви радват! На мамите желая бързо възстановяване! Flowers Hibiscus Толкова е вълнуващо всеки ден да се ражда  нов живот!
На мен ми остават 10 дни до термин и вече съвсем почвам да де притеснявам как ли ще тръгне, дали ще съм тогава, ще ми стигне ли времето за подготовка и разни такива мисли. Утре съм на преглед в болницата при моя лекар, той се върна от отпуска слава богу и ще видя малчо колко е пораснал за последните 3 седмици, че малко дребен вървеше. Днес продължавам с чистене и пране, още не съм готова и с багажа, че поръчах някои неща за бебо в последния момент и сега чакам. ММ и той ме ядосва, имам чувството, че в най-важните моменти не мога да разчитам на него.  Ето снощи цяла нощ не се прибра и не си вдигаше телефона, а той се запил с някакъв от квартала и заспал у тях.  Звъни ми сутринта да ми се извинява и как нямало повече така да прави.  Ама аз тия приказки и друг път съм ги чувала и след това пак е правил подобни изцепки. И като чета, че повечето контракции започват нощно време, се притеснявам ако съм сама, как ще реагирам.
Както и да е, все ще се справим някак си, нямам право да се оплаквам, предстои ми най-радостното събитие в живота ми и въпреки страха и тревогите около неизвестното, вярвам, че нещата се подреждат правилно , дори и в последния момент Hug Успешен Октомври ви желая и да го напълним само с пухкави бебоци!
П.с. Извинявам се, ако съм досадила с дългия си пост.

# 203
Деспи,честит да ти е Богомил ,да е много здрав  и много да ви радва.Бързо възтановяване на теб💙💙💙💙💙

# 204
  • София
Kalin4eto8 уау, така ще направи ММ и после идея няма какво го очаква вкъщи!!!

# 205
Честито бебе Богомил! Да е жив и здрав, а мама бързо да се възстановя! Деспи, направо ми се дръпна кръвта от лицето докато четях. Не знам през каква болка си преминала с това разкъсване.

# 206
Честит Богомил, Деспи. Да е много здрав и да ви радват много с каката. А на теб бързо възстановяване.

# 207
  • София/Севлиево
В 8:55 се роди Росен-3480 и 51 см.Добре сме.Подробности по-късно.

# 208
Честито на всички родили мами💕

Пожелавам ви да бъдете здрави и да бъдете много много щастливи🍀

# 209
  • София
Честито Елислава
Чакаме подробности
Доаетих се като видях че не си била на линия от 6 без10 сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт