При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Bарна, морето, сините вълни
Ели, честит да е Росен! ♥️ Нека е много здрав, обичан и безгрижен! Бързо възстановяване! 😘

# 211
Честити да са Богомил и Росен ❤ Нека растат здрави и щастливи! Бързо възстановяване!
Колко хубаво започва октомври.

И аз днес се събудих със стомашно разстройство и веднага се сетих, че се коментираше като "признак" за наближаващо раждане и ми стана нервно 😂 Термина ми е 30ти и много ми се иска да устискам поне до 20ти.В същото време като чета за всяко ново бебче, все повече нямам търпение и аз ❤

# 212
Леле, ама наистина настава бебевалеж! Hug
Момичета, честити да са Виктория, Богомил и Росен Heart Blue Heart Blue Heart
Като всеки път ще ви пожелая здрави да бъдете и вие и дечицата, и съвсем скоро да се похвалите, че сте си вкъщи Flowers Four Leaf Clover

* * *

Снощи и аз имах на 2 пъти събуждания от  болки ниско долу + бонус прерязвания в кръста 🤷🏼‍♀️

# 213
Ели честит да е Росен да сте живи и здрави и много щастливи ! Бързо възстановяване ! 💕🍀💐

# 214
Честит да е Росен! Елислава, бързо възстановяване!

# 215
Честити да са първите две октомврийчета-Богомил и Росен! Да растат много здрави, щастливи и обичани! А на Деспи и Ели пожелавам бързо възстановяване! 💙🧸🎈

# 216
Честито и от мен на всички мами, които са посрещнали новия член на семейството!. Да са здрави и щастливи малчуганите! На майките Ви пожелавам бързо възстановяване, много търпение и щастливи мигове от тук нататък! 🍁🍀🍂🍁🌼🌻🍀

# 217
Елислава, Честит да ти е Росен , да расте силен и здрав на мама, тати и бати! Blue Heart С прекрасни размери се е появил на белия свят! Чакаме подробности Hug

# 218
Честито за малките октомврийчета и да растат много здрави и щастливи.

# 219
В 8:55 се роди Росен-3480 и 51 см.Добре сме.Подробности по-късно.

Честито! Жив и здрав да е!

# 220
Честити да са Богомил и Росен! Здрави, пъргави и жизнерадостни! Бързо възстановяване, Деспи и Ели!

# 221
Деспи, Ели, честити Богомил и Росен! Нашите първи истински октомврийчета! Много здраве и безкрайно щастие заедно ви пожелавам!!! 💙💙

# 222
  • au bout du monde
Честити да са Богомил и Росен! Здрави и щастливи да растат!

Деспи, без упойка ли роди😬 браво на теб!
Аз и двата пъти бях с упойка. Вторият път усетих за малко напъните и беше много странно и неудобно. Ем ми се напъваше ем ми беше неудобно да напъвам. Някаква психологична бариера имах. Добре че упойката ме хвана.

Yanac, благодаря за съвета. Осъзнавам, че като си помисля, че идва времето за кърмене и ми става неприятно и досадно.

# 223
  • Казанлък(Бургас)
Ели, честит син! Много здрав да бъде и много да те радва!

# 224
Честити две октомврийски везнички! Да са ви здрави момченцата и много радост и цвят да носят в домовете ви! Бързо възстановяване на мамите.❤️🌞

И при мен май ще се наложи да е секцио, с тромбофилия съм, отделно и плацентата вече е 3та степен с калцификати, та май надеждата ми за нормално започна да се изпарява. Но каквото е, вярвам, че е ще е най-доброто и за мен, и за детето ми. 🌞

Общи условия

Активация на акаунт