При нас настана оживление, ОКТОМВРИ сме в родилно отделение - Тема 16

• 45 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Честита Виктория. Да е много борбена и здрава. И скоро да се приберете. Бързо възстановяване, Гигова.

# 166
  • София
Честита Вики!

# 167
За хемоглобина - от 6тия месец се боря с нисък такъв. Пих всякакво желязо под всякаква форма и вместо да се вдигне, падаше още и още - стигнах до 105 при минимум 120.
Следящата АГ се усети и реши да промени схемата: спря ми всякакво желязо и ми изписа спрей на better you  витамин б 12 и за месец се качи на 113.

# 168
Честита да е Виктория да е жива и здрава , а на мама бързо възстановяване !💕🍀💕💕

# 169
Честита  да е Виктория!
Бързо възстановяване на мама!

# 170
  • Казанлък(Бургас)
Gigova, честита дъщеря! Нека Виктория е много здрава и щастлива! Нека е победител!
Успех на Ели, Деспи и на всички, при които раждането е в процес! Ще чакаме добрите вести! HugHeart EyesKissing Heart

# 171
Честито бебе Gigova! Жива и здрава да е!

Аз съм с въпрос Grinning защо на ръка успявам да изцедя повече коластра,а с помпата( Medela електрическа)  няма нищо почти ? Бебето още не е при мен , а ми се иска да успея да я запазя , докато ми го дадат.

# 172
  • Казанлък(Бургас)

Аз съм с въпрос Grinning защо на ръка успявам да изцедя повече коластра,а с помпата( Medela електрическа)  няма нищо почти ? Бебето още не е при мен , а ми се иска да успея да я запазя , докато ми го дадат.

Лично на мен винаги ми е било по-лесно, бързо, продуктивно и безшумно да се цедя с ръка. Но защо с помпата не ти се получава така добре?! Може нещо да не прилепва добре, може да има значение размера и формата на гърдата... Имала съм помпи Avent, Medela и от Джъмбо, и накрая все на ръка. 😆

# 173
  • au bout du monde
В болницата ми казаха, че тя трябва на ръка да се изцежда, а не с помпа.
Сега млякото с помпа, ама много малко по 10-20мл😩 На ръка само капки, не е някаква струя че да пръска😁 не знам има ли смисъл да се мъча. Малкия отказва да суче вече цял ден.

# 174
Честита Виктория!
Да бъде здрава! Името ми е едно от любимите! Много величествено! 💗

# 175
Момичета, нормално ли е гърдите ми постоянно да текат, а все още да не съм родила?
Мислех, че всичко се случва след раждането, ама явно е възможно и преди това Flushed
Някоя използва ли от тези подплънки за кърмачки и кои да си взема? През 15 минути сменям тениски Confounded

# 176
  • София
Момичета, нормално ли е гърдите ми постоянно да текат, а все още да не съм родила?
Мислех, че всичко се случва след раждането, ама явно е възможно и преди това Flushed
Някоя използва ли от тези подплънки за кърмачки и кои да си взема? През 15 минути сменям тениски Confounded
На мен днес започна да ми капе и усетих че нещо не гъделичка ти бло капка коластра

# 177

Да, напълно нормално е и не е за стряскане.
Аз съм си взела на Медела, но мисля че и ако нямаш под ръка от тях, можеш да си сложиш тампочета памук

# 178
  • Казанлък(Бургас)
В болницата ми казаха, че тя трябва на ръка да се изцежда, а не с помпа.
Сега млякото с помпа, ама много малко по 10-20мл😩 На ръка само капки, не е някаква струя че да пръска😁 не знам има ли смисъл да се мъча. Малкия отказва да суче вече цял ден.

La Libellule , защото не се посъветваш с консултант по кърмене? (ако имаш желание да кърмиш разбира се) Имай в предвид, че по - добра помпа от бебето няма, и това което то изсмуква е много повече от това, което ти би могла да изцедиш механично.
А малкия как ти отказва да суче? С какво го храни? Май мина седмица от раждането му.

# 179
Аз съм си взела няколко различни вида подплънки. Без тях не мога. Взимай каквито и да е, за да избегнеш това неприятно мазане с кърма, аз полудявах. Сменяй ги често, за да не стои влажно дълго време, че стават възпаления и гъбички. Canpol излизат на добра цена и аз си взимам едни на Lovi, които са индивидуално опаковани, за да си нося и да имам да сменям.

Общи условия

Активация на акаунт