“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 295
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Лора беше много афектирана когато говореше със Снежа по телефона и е напълно възможно Филип да не я познае. В офиса Лора говори по съвсем различен начин с началниците.

# 586
Калин много добре знае, че Черкезов беше хлътнал по Ива и я сваляше, тя още увърта къде е живяла, не е трудно да събере две и две.

# 587
Може би е някаква опция, защото е с пренасочване пратката.
Ако започне Калин да крие за да спаси детето си, ще е пак същото както не предаде Ива.Безпринципен полицай един вид. Оф, не знам.
А пък тези пазарлъци за агнета и ракии дали ги има в ГДБОП? Простеят ми така, човешки животи се разиграват срещу шише ракия. Rolling Eyes

# 588
Оппааа... Калинчо видя адресите.
Ивчето пък и тя кога го е поръчала това нещо, кога чак ѝ го доставят.
Много бавна тая доставка. Ако съм на мястото на Ива, втори път няма да поръчвам от тези Joy

# 589
Била е доставка с подпис при получаване и не е получена на стария адрес защото не е имало кой да се подпише и се е върнала при изпращача. Ива поиска от фирмата да й бъде изпратена отново на новия адрес и те не са махнали стария етикет с адрес. Нищо странно няма тук. Просто ни изненадаха защото всички очаквахме през Поли да стане издънката.

# 590
Преди време поръчах бял клин от едни. Те ми се обадиха, че щели да го ушият след седмица, дали ме притеснявало това или ще чакам. Чакам ви, рекох. Обадиха ми се след... два месеца! 😂 Така че има такива сериозни хора! Аз за толко време можеше и на друга планета да живея... Отказах поръчката! 😁
Днес получих два пъти пренасочена поръчка и имаше три етикета с три различни адреса, залепени един върху друг. Така че, не на нас тия! 😆

# 591
  • Велико Търново
Много бавна тая доставка. Ако съм на мястото на Ива, втори път няма да поръчвам от тези Joy
Даже от Алиекспрес ще я доставят по-бързо Joy

yahoo, т.е. Ива да е пратила нещо на Черкезов ли?

# 592
Днес получих два пъти пренасочена поръчка и имаше три етикета с три различни адреса, залепени един върху друг. Така че, не на нас тия! 😆
Колкото служители толкова и правила съществуват, а дори и повече според настроението им в момента. Все пак беше голям плик и имаше място, а за целите на сюжета тази небрежност свърши каквото беше нужно.

Калин и Ива бяха обречени с тази неизбежна бомба със закъснител, която прекъсна безгрижния им живот. Симо и той се забърка доброволно с мафията, знаеше какво прави и трябва да си понесе последствията. Ива е виновна точно толкова колкото и Калин с полицайката докато бяха разделени, но сега пак Калин ще се окаже праведния.

yahoo, т.е. Ива да е пратила нещо на Черкезов ли?
Не. Дадоха как Ива се обажда на някаква фирма и каза, че преди време си била поръчала нещо от тях на стария адрес и иска пратката да и бъде изпратена отново на новия й адрес. Но понеже при получаването Калин се подписа, т.е. била е срещу подпис, не е била доставена на стария адрес, вероятно е нямало никой да се подпише,  и е върната във фирмата.

# 593
И аз съм пренасочвала пратка - и двата адреса се виждаха на опаковката отгоре, но не с такъв огромен шрифт, какъвто тия бяха пльокнали на поръчката на Ивето. Grin

Пропуснала ли съм или Ива и Мая въобще не се почудиха къде изчезна Лора? Thinking Все пак и на погребението я нямаше, а тя беше близка със Снежа. Как пък никой (освен Вампира) не забеляза, че я няма...

Знам, че вече за стотен път се споменава, ама може ли да валят трупове около Драго и в същото време тези двамата да не си прибират детето от там!? Дори за сериал идва твърде нереалистично.

# 594
  • Велико Търново
Шрифтът - как да е, ама чак толкова подредено... Или специално са напечатали плик за пренасочената пратка? Айде, моля!

# 595
  • София
Така… Сега ще видим как ще реагира Калин 😜 Пак ще изстеряса и… край на идилията 😂. Тая Ива, защо не пренасочи към офиса? Аз си получавам пратките в работата, защото повече време съм там 😉. Дори реших, че са си сменили офиса, заради Каработаник 😂.
Денис не зацепи ли след откриването на тетрахлорнещото при Оги?

А Филип е абсурден образ. Не се сърдете на Шопов - няма как да се изиграе това недоразумение на сценаристите. Явно са били под влияние на психотпопни вещества, пишейки репликите му.😉

# 596
Днеска пак страхотен епизод! Браво! Тоя сезон топ! Викам си, чакай да влезна да видя промото за утре в сайта на Нова, гледам тия качили днешния епизод вместо промото... Направо ще падна JoyJoyJoy

https://nova.bg/series_movies/video/7268/%D0%B2-%D0%B1%D1%80%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/

# 597
Но тя първия път в бара шмърка кокаин или амфетамин и след това я дадоха вече в абстиненция у тях, което ми се стори пресилено.

Май просто й беше лошо, няма как вече да е в абстиненция.

# 598
Филип с Вампира нещо специално ли ги свързва, та са им еднакви левите очи 😆

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 02:08 от Анонимен

# 599
Ох, ама как и на двамата на лявото око... То вярно, че на всеки може да се случи, но тук съвпадението е голямо. Flushed
А Филип е абсурден образ. Не се сърдете на Шопов - няма как да се изиграе това недоразумение на сценаристите. Явно са били под влияние на психотпопни вещества, пишейки репликите му.😉
Владо беше казал, че с Шопов падали от смях на снимачната площадка. Предполагам забавата идва от удивително неадекватните реплики на Карато. Grin

Общи условия

Активация на акаунт