Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещение на лекар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обзавеждане на бебешка стая?
Цял ден се влача като дроб и нищо не мога да свърша. ТОлкова ли отслабва имунната система при бременност не мога да разбера, принципно не боледувам толкова често от настинки и тем подобни на това производни

И аз не мога да спа по цяла вечер от болки, а от скоро взеха и краката да ми изтръпват. Вечер докато си легна е цяло геройство- 1-во бавно сядам, след това бавничко си лягам и когато реша да се завъртя се започва едно охкане и пушкане.Имало е вечери в които успявам и съпруга си да събудя.
А сега и чертата ми е доста тънка и бледа и космите са ми по-малко. Дори като се епилирам с епилатора и 1 месец забравям за това, а иначе всяка седмица трябваше да го върша това.
. Значи това с пигментацията и космите ако е вярно, моят трябва да се роди мъж и половина.

,което разбира се е похвално.
и вода да не се дава?аз не знам какво да правя?!какви милилитри шишета взимате (дано това не е глупав въпрос
)? 

или края на одеалцето. Бебетата са със силен сукателен рефлекс и ще сучат каквото им е най-близо.
А, ако този път имам кърма, добре