Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 229
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 110
Скрит текст:
Ние днес с една приятелка приготвихме коледните венци Simple Smile
Това е моя, основата е отрязано дърво, като поднос

Двата

Нейният Simple Smile

И един коледен фенер

От къде са закупени фенерите?

# 1 111
  • София
Не помня къде съм го виждала, но за мен най-приказното осветление е ситни светлинки с топла бяла, които светят непрекъснато, в комбинация с по-едри в студена бяла, които проблясват от време на време. ✨😍✨

# 1 112
  • Euskal Herria
Аз подбирам светлината според цветовата гама. Ако преобладава златното, червеното, жълтото, взимам лампички с топла светлина. Ако ползвам синьо, сребристо, бяло - тогава е студена светлината. Иначе ми се "бият" цветовете.

# 1 113
Аз снощи спретнах венеца за входната врата. Вече почти приключихме с украсата удома, сложихме и елхата, остана само селцето и сценката с рождество.

Страхотен е!

# 1 114
  • в сърцето на един мъж...
Deisyy, не съм в България, при нас има дрогерия като дм, росман се казва, от там. Всъщност може да провериш в джъск, евентуално в дм - за коледа пускат едни подаръци, във фенер, сложена козметика, но са около 20 евро, т.е. 40 лв. Виж и в пепко или кик дали има.

# 1 115
Не мога да не споделя😀
Така всяка дама, която се определя с "две леви ръце", ще си има оправдание😀
И да не е спам..

В супера до нас вече продават елхи-в саксии и отрязани. След като Синтер си тръгне, т. е. от 6 декември, ще разположат и пазарчето за елхи и венци до нас.

# 1 116
  • Пловдив
Много сладки фенери има в Пепко (без декорации са, но спокойно може да се сложи).
Отдавна съм ги загледала, но няма къде да ги сложа Sad
Лятото взех за вилата 3 бели, сложих вътре от големите свещи и верандата се преобрази!

Днес ми пристигнаха калъфите за столовете и покривката от Алито.
Калъфите са от трико, а покривката някакво хасе. Екстра са, но си ги прибирам и ще ги сложа на 1.12.
Скрит текст:
Извинявам се, че не е изгладена покривката, но я сложих само, за да видя как стои.
И на останалите столове не съм сложила, че по принцип си стоят само четирите.

# 1 117
  • Някъде там
Благодаря от  Purple Heart, на всички, които предложиха да ми вземат масичка от Пепко.
Днес видях,че сте предложили и сте писали, но аз вече поръчах от Sinsay.
Очаквам ето тази https://www.sinsay.com/bg/bg/2023g-99x/stolik-si .Все още се колебая и не съм сигурна дали ще я взема.

Гея,фенера който си показала е страхотен.
Харесах си толкова украси и като отида, да ги погледна на живо, се разочаровам.А цените няма да коментирам,или съм станала стисната,или всичко е много поскъпнало Simple Smile
Явно тази година ще сме си със старата.

# 1 118
Ето подобни фенери в Pepco:

# 1 119
  • München, Deutschland
Искрица, и аз много харесвам тези масички и сума ти време се чудех къде да сложа такава. Още не съм купила, но много ми харесват. 😃

# 1 120
  • под тепетата
Не е ли много малка тази масичка? Това е горе -долу две педи на две педи (без малко)?

# 1 121
  • Някъде там
Не е ли много малка тази масичка? Това е горе -долу две педи на две педи (без малко)?
Все още не е пристигнала.Трябва ми само за да кача елхичката на нея,не ми трябва голяма маса Simple SmileТ.е търсих малка и компакта.
Както написах, още обмислям дали да я взимам.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 22:09 от Искрица

# 1 122
Мъжът ми днес ми свали Коледната украса от тавана, обаче ми е свалил само половината елха и е забравил стойката Joy Започвам и аз лека-полека да украсявм, защото имаме много декорация и отнема доста време. В началото слагам само разни Коледни елементи из къщата, после лампички, а елхата украсяваме винаги на 6-ти. На 1-ви отиваме с комшийката в един градински център нa уъркшоп за Коледни венци, за да отбележим началото на адвента.
Ето и някои нови придобивки от миналата седмица. Съжалявам за качеството на снимките, но снимах на изкуствена светлина. Кукли - коледни певци /Christmas carolers/, 40 см. Ще си ги сложа от двете страни на перваза на камината.

4 такива червени фенери Joy как звучи само...но да, червени Коледни фенери. Искам да ги ползвам за свещници на масата.

Тази решетка за камината, която ми подари приятелка

Малко нови калъфки за възглавнички

И искам да ви покажа едни мои много любими джуджета с магнити, които като ги доближиш се целуват. Бях си ги купувала от един магазин за ретро играчки. От тенекия са.

# 1 123
  • Под сянката на разлистените кактуси
Нямам търпение да мине Тенксгивинг утре и да започвам с украсата! Тенксгивинг (Денят на благодарността) е винаги 4-тия четвъртък на ноември. По традиция американците украсяват за Коледа през уикенда след Тенксгивинг. На мен ми е малко рано и обикновено започвам в началото на декември, но тази година ще съм много заета през декември и ще трябва да се възползвам от четирите почивни дни да посвърша туй-онуй.

За да не  е само спам,  купих тези много милички животинчета за елхата

Имаме си и същото коте вкъщи, истинско

# 1 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
животинките много ми харесват.
сега се сетих, че имаме снежна сова у дома в София, но забравих да я взема... Sad

Общи условия

Активация на акаунт