Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 186
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
най-просто казано - нищо не зависи от теб.
набримчват ги в оранжериите да са големи, да са интересни, да са цъфнали... и като си ги докараш у вас не можеш да им осигуриш нито тая светлина, нито тая топлина, нито тая влажност и те се гътват от стреса.
ако оцелее първия месец имаш реален шанс да си имаш звезда. но по-вероятно е да се гътне на третия - петия ден. Sad

# 1 261
  • Карлово
Някой доволен от елха и сайт? Снимките там повечето случай не са реални?
напротив реални са.
аз ги харесвам.
Скрит текст:

# 1 262
  • Под Сините камъни
За момичетата от Сливен, има къщички в Евроленд. От порядъка на 5 - 6 лв са. Не светят обаче. Естествено аз си забърсах една 😁.
Пускат със сертификати.

# 1 263
Пепински, ти си магнит за къщички😄 Лошо, че не светят 😕

# 1 264
  • Под Сините камъни
Пепински, ти си магнит за къщички😄 Лошо, че не светят 😕
Ох да, ама вече трябва да се спра, че нямам място Smile

# 1 265
напротив реални са.
аз ги харесвам.
Скрит текст:
Кой сайт препоръчвате? Аз където й да съм гледала са нереални снимките и още не мога да си избера елха Sad днес ще ходя до Бриколаж

# 1 266
  • София
Като сложиш около къщичките лампички, пак ще стане приказно Simple Smile

# 1 267
Еххх, пустите Коледни  звезди!
Ще купувам тая година, пък каквото ще да става.
Кажете как да ги опазим тези цветя за повече от месец. Никога досега не ни се е получавало. А много ги харесвам.
Една комшийка имаше Коледна звезда голяма колкото храст, ама говорим за цветарка.
На нас с мама с цветята не ни се получава. Дайте акъл, който си е купил и гледа такова цвете.
Такава ли имаш предвид?

В момента почервеняват листата.
Гледам я от няколко години, беше бебе, но не мини, а по-скоро като показаната на снимката по-горе.
Нищо не ѝ правя, освен да пълня чинийката всеки ден.
А тази е от мини отгледана, от същата година като горната:

# 1 268
  • Под Сините камъни
Като сложиш около къщичките лампички, пак ще стане приказно Simple Smile
О да, сложила съм синя лед лента и е наистина приказно. Така че не ми пречи, че не свети.

# 1 269
Айде от мен първа доза снимки. Украсих пред входната врата. Някак в представите ми беше една идея по-коледно и украсено, но това е положението. За другата година със сигурност ще поръчам един от онези дебелите зелени гирлянди, които могат да се украсяват с топки и шишарки, и ще го сложа около вратата. Тъкмо тогава ще сме довършили и ремонта около вратата, и ще стане много по-красиво. За тази зима - толкова с украсата навън

Скрит текст:

Останаха ми няколко панделки и ги сложих на елхата вътре. Страшно ми хареса как стои, затова утре отивам да купя още панделки и да ги сложа на вътрешната елха. И чак тогава ще качвам снимки от нея Simple Smile
Ама много е трудно това слагане на панделки на толкова гъста елха. Но пък стои жестоко Grinning

# 1 270
Моя адвентен календар пуска по цветче на ден Smile

# 1 271
най-просто казано - нищо не зависи от теб.
набримчват ги в оранжериите да са големи, да са интересни, да са цъфнали... и като си ги докараш у вас не можеш да им осигуриш нито тая светлина, нито тая топлина, нито тая влажност и те се гътват от стреса.
ако оцелее първия месец имаш реален шанс да си имаш звезда. но по-вероятно е да се гътне на третия - петия ден. Sad
Аз мъжът правила опит, като мине Коледа и я посях в градината ( климата е като Египет). Имаше заспал период и като полудя онази ми ти звезка, два огромни храста, обсипани с цвят. Тогава се разрових и разбрах, че родината им е Мексико. И ние в Тексас имахме един плевел, изглеждащ като коледна звезда, само дето цвета му беше тъмно розов със зелена сърцевина.

# 1 272
  • София
напротив реални са.
аз ги харесвам.
Скрит текст:
Кой сайт препоръчвате? Аз където й да съм гледала са нереални снимките и още не мога да си избера елха Sad днес ще ходя до Бриколаж
https://kolednielhi.com
Елхите от сайта изглеждат като на снимките.

# 1 273
Аз да не видя нещо, купих една коледна къщичка от кик светеща вътре за 5 лв. На батерии. Довечера ще я покажа на детето да се радва.

# 1 274
  • Под сянката на разлистените кактуси
Подредих подноса. В Щатите всички са полудели с тези подноси, това определено е тренда за сезона. Та и аз да не остана по-назад Grinning

А иначе втора смяна застъпи на пост, да не си помислите, че са ме оставили на мира, как ли пък не

Общи условия

Активация на акаунт