Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 098
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 410
Супер сте всички с украсите! Надъхахте ме най-накрая да изкараме и подредим елхата! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Заповядайте малко от моите крафтчета : YumYum Relaxed
Всички неща освен елхата(и нещата по нея) си изделих самичка Yum (от основни материали: - текстил (стари дрехи), хартия, мъниста, алум. фолио, клечки, прежда...)

# 1 411
И моя красавец най-накрая се паркира под елхата. Joy

# 1 412
А, бърз въпрос: падна ми 2д елхата. С части от латекса 😄😄😄Как закрепвате? Стената е тапет с латекс отгоре ...
Пробвай с UHU Patafix или нещо подобно, едно като сух пластелин е, или с махащи се лепенки за картини и плакати.

Flowers Tangerine Christmas Tree Lollipop Bell Tada

Почнах и у нас украсата, най-напред обърнах есенната в коледна, с елхата съм дополовина, обаче седнах да гледам филм...
Скрит текст:

# 1 413
Ефибуш, украсата ти със сигурност е станала страхотна, поне от това, което си показала си личи.
Сега ако кажеш и кой филм си гледала, цена няма да имаш. Търся си хубави коледни филми, които не съм гледала.

# 1 414
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние тази вечер гледахме Търсенето на Дядо Коледа и Лапичка.

# 1 415
Сега ако кажеш и кой филм си гледала, цена няма да имаш. Търся си хубави коледни филми, които не съм гледала.
Коледни страшки гледахме:  Rare Exports https://www.imdb.com/title/tt1401143/, Крампус, Коледна Песен с Патрик Стюарт и сега сме на мюзикъла Коледна Песен с Келси Грамър, обаче ще го доглеждам утре...

# 1 416
Вдъхновена от вълшебната снимка на една съфорумка, след две седмици търене на истински клонки, най-накрая намерих подобни.

# 1 417
  • София
Приключих аз с декорацията и съм седнала на коледен филм и шоколад

# 1 418
  • SF
Здравейте!
За Коледа бих искала да подаря на близките си коледни топки за елхата с персонализирани снимки. В много групи и сайтове се преглага тази услуга, но искам да си ги направя сама, тъй като ще  бъдат със снимки на детето ми и ще станат по-сантиментални.
Въпросът ми е къде бих могла да намеря такива отварящи се прозрачни Коледни сфери /в София/? С останалото /снимки и декорация/ вече съм се сдобила.
Ще бъда благодарна ако успеете да ме насочите! Хубав ден на всички Simple Smile

Искаш ли да те науча как можеш да си ги направиш, без да са отварящи топките? Купи си красиви, стъклени топки, а не плексигласови.

# 1 419
Момичета, в София този уикенд е пълно с Коледни базари на изкуствата и занаятите, гостува Капана от Пловдив (пиейки си греяното вино, директно виждате от високо ледената пързалка на Юнак, на която да пуснете децата да се пързалят). Има изложба на ледени фигури, отделно си върви и Немският коледен базар. Видяхме страхотни ръчно изработени неща за декорация и подаръчета. А на фона на валящият сняг е направо вълшебно. Та който иска коледна атмосфера или да си купи нещо изработено с ръце и любов - сега е моментът Simple Smile Споделям едни изумително реалистични сапунчета, които взех за подаръци

# 1 420
  • SF
Откъде са сапунчетата? Чудесна идея за подарък. Навън е мрачно и вали, но бих се вдигнала на една разходка.

# 1 421
Тези специално са от Коледен базар на изкуствата пред Гранд хотел София. От там си взехме и ръчен шоколад, лавандулов мед и много бижута. Има още една локация на същия базар пред Халите.

# 1 422
И аз приключих с украситe.
Скрит текст:

# 1 423
  • SF
Много е хубаво у вас!!!!

# 1 424
  • София/Севлиево
За Немски коледен базар по ТВ казаха,че искат зелен сертификат.За другите места искат ли?

Общи условия

Активация на акаунт