Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 435
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 270
mariat топките цели ли са или се разделят на две?

# 271
Благодаря за идеята. Май топката се разполовява на две, питането е как да се позиционира снимката без да се измества.

# 272
  • Австрия
Дами, реалистична ли ви се вижда тази оферта за елха?

https://www.jiokioai.com/products/christmas-tree?fbclid=IwAR09un … atbZML24-Jdp02Dus

Много украса, а ми се вижда много евтино. Пропускам ли някаква уловка?

Аз не бих поръчала нищо от този сайт. Търсачката не открива нищо положително. Напротив, все отрицателни отзиви. Мисля, че е фейк.

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря за идеята. Май топката се разполовява на две, питането е как да се позиционира снимката без да се измества.

защо да не се мести?
снимките, изрязани в кръг, с диаметър малко по-малък от топката, залепени гръб към гръб на по-твърдо картонче и закачени с халкичка за горната част на топката. колкото и да се завъртат вътре, пак ще се виждат две снимки от двете страни.

като сложи малко изкуствен сняг или дребни бели перлички ще е супер.

# 274
Дами, реалистична ли ви се вижда тази оферта за елха?

https://www.jiokioai.com/products/christmas-tree?fbclid=IwAR09un … atbZML24-Jdp02Dus

Много украса, а ми се вижда много евтино. Пропускам ли някаква уловка?

Аз не бих поръчала нищо от този сайт. Търсачката не открива нищо положително. Напротив, все отрицателни отзиви. Мисля, че е фейк.

Това е ръчно правена елха, от типа на макетите за жп моделизъм. Дори разпознавам някои елементи, които се продават по хоби магазините.  Вижте тук. https://www.facebook.com/LADbible/videos/1013887415625329/

А подобна, много  по-малка и "постна", е с цена 160 лири. https://www.bradford.co.uk/kinkadetraintree.html

# 275
  • София
Благодаря!

И на мен ми се стори нереалистично евтина, а после порових и видях снимки от Pinterest и клипчета от ФБ.

Видях и че може от някъде да се намери основата, като многоетажен поднос за сладки и човек сам да си направи нещо подобно. Но, разбира се, ще е много по-скъпо.

Засега поръчах само декоративни калъфки за възглавничките в хола от Алиекспрес, там поне нямам непристигнала поръчка. Е, миналогодишните коледни лапички дойдоха през февруари, но дойдоха! 😂

А елхичката от последния линк, както и другата украса също се предлага в Алиекспрес (точно вчера го гледах), но само като стикери. Трябва добре да се чете описанието.
Изглеждат наистина страшно детайлни и красиви, но са доста скъпи за играчка (40см), пък била тя и музикална.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 07:20 от Илит

# 276
Благодаря!

И на мен ми се стори нереалистично евтина, а после порових и видях снимки от Pinterest и клип чета от ФБ.

Видях и че може от някъде да се намери основата, като многоетажен поднос за сладки и човек сам да си направи нещо подобно. Но, разбира се, ще е много по-скъпо.

Засега поръчах само декоративни калъфки за възглавничките в хола от Алиекспрес, там поне нямам непристигнала поръчка. Е, миналогодишните коледни лапички дойдоха през февруари, но дойдоха! 😂
А аз от нам поръчах едни триъгълни стикери и дойдоха след 6 месеца. Бях ги отписала отдавна.
И аз чакям доста джунджурийки от там😂😂😂

# 277
...питането е как да се позиционира снимката без да се измества.
защо да не се мести?
като сложи малко изкуствен сняг или дребни бели перлички ще е супер.
Нямам идея защо иска да е стабилно. Единственото, за което се сещам е, че имат малко дете и на него възлагат надежди от сега да не закача елхата..... Или търси вариант да не се виждат краищата на снимките и картона през прозрачната част на играчката. Виж, за изкуствен сняг, с който да прикрие това- онова е добра идея.

# 278
може би просто не е съобразила че снимките не е нужно да са неподвижни, даже вътрящи се ще са по-интересни. Simple Smile
закрепването може да се направи с рибарска кордичка и ще изглежда, че снимката виси във въздуха. картонче имах предвид като твърд лист, не като парче от кашон, но и кашон да е, може да се залепи контрастна лента отсрани за да се прикрие.
ееех, защо не съм си у дома, имам топки на две половинки, можех да илюстрирам идеята.
успех, каквото и да решите.

# 279
Здравейте Коледни фигури от дърво,флиц от кой сайт мога да купя голямо количество ми трябва за късметчета.

# 280
Здравейте Коледни фигури от дърво,флиц от кой сайт мога да купя голямо количество ми трябва за късметчета.

разгледай сайта на ем-арт. има много интересни джунджурийки.
в София са близо до Халите, имат магазини и в други градове.

# 281
  • под тепетата
От Емарт имаше снежинки.

# 282
Добри, разбрах те! Благодаря, ще предам на снаха ми твоите напътствия.

# 283
mariat топка на половинки със снимки съм правила, изрязват се в кръг, залепват се една за друга, слагаш сняг от едната страна и съвсем лекичко по края на на кръглите снимки слагаш силикон, чудесно се залепва за половинката топка (тази половинка, която е с изпъкналата част), след това слагаш сняг и затварящ с другата половинка, при мен не мръдна. А ако иска да скрие ръбчетата на половинките може да залепи декоративна лента по цялата им дължина. При мен се получи чудесно.

# 284
Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт