Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 240
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте момичета, дойде време да си купувам нова изкуствена елха. Моля да ме ориентирате от къде да я купя. Преди време мисля, че бях чела за българска фирма, която ги произвежда. Мненията бяха, че са много хубави и качествени.

Не знам дали са български, но в Метро има много хубави елхи и не са скъпи. Има и по-рехави, и по-гъсти, с бели краища на игличките и без. Всякакви. Аз например харесвам гъстите елхи и си взех от тях - беше преди доста години, но не е мръднала грам. Нито са падали иглички, нито нищо. Много съм доволна

За метро все още ли се изисква карта, за да пазаруваш? Много отдавна не съм ходила, а бих отишла да видя елхите. Харесах си една от бриколаж, но ми идва скъпа засега. Търся гъста, 180см, по възможност със заскрежени върхове. Спомняте ли си предни години Бриколаж имат ли намаление на коледните неща, дори да е след Коледа?

# 1 096
  • София
И нашата елха е от Метро от преди 15г, не е мръднала...всяка година я ползваме.

# 1 097
Потвърждавам, че елхите в Метро са с много добро качество. Моята е от там и вече над 12 години не е мръднала. Тази година ще я ползвам за последно. Защото просто вече ми омръзна и искам нещо ново.

В Бриколаж предишните години имаше -20-25% на всичко коледно. След средата на декември някъде.

В Айко последните две години също правят намаление с 30% на коледната украса. За който не са му спешни нещата.

# 1 098
Здравейте момичета, дойде време да си купувам нова изкуствена елха. Моля да ме ориентирате от къде да я купя. Преди време мисля, че бях чела за българска фирма, която ги произвежда. Мненията бяха, че са много хубави и качествени.

Не знам дали са български, но в Метро има много хубави елхи и не са скъпи. Има и по-рехави, и по-гъсти, с бели краища на игличките и без. Всякакви. Аз например харесвам гъстите елхи и си взех от тях - беше преди доста години, но не е мръднала грам. Нито са падали иглички, нито нищо. Много съм доволна

Вчера и аз взех от метро, разглеждах къде ли не, но съотношението цена-качество-височина беше най-добро. Много съм доволна.
При 3 коледни артикули се ползва 20% отстъпка.

# 1 099
Скрит текст:

За метро все още ли се изисква карта, за да пазаруваш? Много отдавна не съм ходила, а бих отишла да видя елхите. Харесах си една от бриколаж, но ми идва скъпа засега. Търся гъста, 180см, по възможност със заскрежени върхове. Спомняте ли си предни години Бриколаж имат ли намаление на коледните неща, дори да е след Коледа?
Още искат карта, но мисля, че може да се извади и дневна, за еднократно пазаруване.
Значи търсите елха, точно, като нашата. Ето снимка - купена е преди 10 години, а тази снимка е от преди 2 години. Не е мръднала. Само че не е 180 см. Всъщност не знам точно колко е, но като гледам май е към 140 - 150 см.
Ето я:

Скрит текст:

# 1 100
  • София

Ето я и нашата от Метро.

# 1 101
  • София/Севлиево
Елха в Метро и аз харесах една 180 см.висока с клонки като тази на Яна.ММ хареса с клонки като на Лейди Касиопея и в крайна сметка не стигнахме до решение като пазарихме там.Поръчахме една на черния петък от Емаг 150 см. с клонки с бели връхчета,в понеделник я получих,в събота или неделя ще я сглобя.Обаче се радвам,че взехме по-ниска-поне ще мога да я украся без да се катеря на стълбата.

# 1 102
В Е-Маг доста интересни неща са пуснали - вчера ги разгледах. Видях лед светлините тип ледена висулка за балкона ни, обаче не мога да реша студена или топла светлина искам. Гледах и едни страхотни, много дебели, зелени гирлянди, които могат да се украсяват допълнително с играчки и шишарки. Видях подобни на едно заведение в центъра на София - на живо изглежда страхотно.

# 1 103
Аз за всякакви светлини предпочитам топла. В пристъп на невнимание съм купила едни студени и така ми стоят от няколко години.
Единствено тук преди няколко дни някой пусна снимка на елха със студени и се учудих на себе си, че ми хареса.

# 1 104
  • Over the hills and far away
Аз снощи спретнах венеца за входната врата. Вече почти приключихме с украсата удома, сложихме и елхата, остана само селцето и сценката с рождество.

# 1 105
  • София
Много, много красив венец, коледната звезда в средата е чудесна!

# 1 106
  • Euskal Herria
Момичета, ще съм благодарна, ако някой е попадал на шаблони за гном и  може да даде линк.

# 1 107
Вкъщи предпочитаме топлата светлина, студената ми стои офисно и стерилно. Вътрешните ни лампи всичките са с топла. Далече сме от жилищни сгради и почти не дърпаме завеси, съответно външните лампички се виждат от вътре и не би ми стояло добре да са с различна цветна температура. Да, студените наподобяват повече сняг и лед, но топлите са като огън, като малки запалени свещички. Изборът зависи от това кой какъв ефект търси, но съветът ми е, ако се виждат, вътрешни и външни да не са с различна цветна температура.

# 1 108
Ние вътрешни светлини нямаме. Аз търся навън за терасата да сложа ледени висулки. И двата вида ми харесват /топли и студени/, и затова се чудя. Все си мисля, че при ексетриорни лампички за навън, ако завали сняг, студените ще стоят много по-добре, защото са съвсем бели. А топлите леко ми жълтеят. Не знам - ще почакам да видя съседите как ще украсят, за да видя на живо кое как стои.

# 1 109
Ние вътрешни светлини нямаме.
Под "вътрешни светлини" имам предвид осветлението вкъщи. Не ми стоят добре лампи, били те от основното осветление или украсата, светещи с различна цветна темпаратура, които се намират или се виждат в едно помещение.

Общи условия

Активация на акаунт