Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 226
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 125
Нашата елха е като на Яна, същата височина, но е купувана от Фантастико през 2009 мисля и не е мръднала, нищо не е падало от нея, много лесно се оправя, от 2 части е нашата, беше около 25 лева. Обаче ни омръзна и миналата година не сме я вадили въобще, а си купихме жива. Мисля си тази година също жива да си купим, само дето тя се украсява твърде късно, защото при нас издържа няколко дни и започват игличките да падат...

Купихме си гном и ние от Юск. Досега удържах и нямхме, но като ги гледах отвсякъде надничаха и взехме един 50 см "хубавец" Grinning

# 1 126
Аз и преди съм споделяла нашият фенер от Пепко Simple Smile който купих тази година. Пробно го напълних Коледно

До скоро беше есенна и Хелуин декорация

# 1 127
Спомняш ли си цената на фенера в Пепко..
Сега ще има в Лидл...да знам от къде е по добре да взема 😋

# 1 128
Пратих мъжо за основи за венци.
Няма у наше село. Ще минавам на варианта посочен по-горе с картона. 😆Лесен, бърз и точно за две леви ръце и хора като мен, на които не им се чакат доставки.
Аз така правих и есенните венци.
Взел ми ММ ето тези свещи.
Не мога да определя цвета на едните към сиво ли е или към леко зелено.
Ще правя  украса на масатата, поднос с клонки или за скрина в хола.
 Само да спре да вали за да отида за клонки в гората. И се захващам.
 Тези свещи са ми първата покупка за тази година. Нищо не ми се купува да ви кажа.
Ще взема основи за венци от някой сайт или сама ще си направя. И това ще е. Най-много някой комплект лампи на батерии, които да вградя във венците, че така съм го замислила.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 12:05 от Caroline_Bingley

# 1 129
Спомняш ли си цената на фенера в Пепко..
Сега ще има в Лидл...да знам от къде е по добре да взема 😋

Ето ги фенерите в Пепко

https://pepco.bg/?s=%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80

В Лидл вчера гледах някакви, но на мен нещо не ми харесаха. Не знам новите как ще са. В Джъмбо има по-хубави  според мен.

Аз преди малко минах през Джъмбо и напазарувах това, което си бях приготвила по списък. Разбира се взех и една мъничка украсена елхичка за стаята на дъщеря ни, че тя много искаше да си сложи още нещо там.
Взех средни златни топки, средни червени панделки и голяма червена панделка украсена с малки шишарки за върха на елхата пред вратата. Коледен венец с Дядо Коледа на него и постелка за пред вратата.

Обаче нямаше никакви къщички Sad За Никулден ще ходим до Метро да си вземем риба и ще видя там дали няма да са пуснали къщички, за да си добавя още една - нали покрай вас и аз реших да си правя селце Simple Smile

# 1 130

Днес си взех елхичката от Еконт.
Поръчвана от една група в фб.
Много е красива 🤩

# 1 131

Много е красива 🤩

Това от паста ли е правено?

# 1 132
# 1 133
  • София

Много е красива 🤩

Много е хубава; интересна, различна и оригинална.

# 1 134
  • София
Аз имам такива 2 коледни венци от паста, като ги извадя ако се сетя ще ви ги снимам.

# 1 135
Хубава е елхичката. А това, че е направена от дете, я прави още по-сладка❤️
Моите подаръци и миналата и тази година също са от групата.
Картонения венец беше виц, явно не за всеки🌻
и пак да не е спам една от старите ни елхи

# 1 136
  • Сандански
От вчера сме с външна украса. А как искам да сложа още… 😂

# 1 137
  • Euskal Herria
При нас снощи официално запалиха коледните светлини в града. Още не съм се разхождала, но по снимките в медиите ми се струва, че е точно както миналата година.

# 1 138
Tо рядко се прави нещо ново по градовете като украса. Имам предвид поне в малките градове. При нас елхите всяка година са все едни и същи горе-долу и са под всякаква критика.
Никога не се украсява по-рано винаги е от Декмври.
Най-украсено е пред общината и около нея. Никога не информират за събития (палене на светлините, коледни базари) и и инициативи навреме, че да се включиш.
Разбирам късно след като снимките се качат. А уж следя нещата. И винаги много ме е яд.
Сега ще видим кмета новия какво ще сътвори тази година.

# 1 139
  • София
Даже мисля, че украсите си седят целогодишно в града. Без елхите, де.

Общи условия

Активация на акаунт