Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 106
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 425
  • SF
Немският ли е този пред хотел София?

# 1 426
За базара на изкуствата пред Гранд хотел София и на Халите няма нужда от сертификат. За Капана и Немския искат, но пред Немския мисля, че има лаборатория и срещу 10лв и 10мин ще си извадите. Ако си извадите, може да идете и на ледените фигури в Парадайс както и на панаир на книгата в НДК.

# 1 427
На немския цената на теста е 15 лв - така ми казаха като проверявах. Иначе не само сканират сертификата, ами искат и лична карта за сверяване на данните.

# 1 428
Събрах зелени клончета вчера и успях да приключа с вратата днес. Скоро се надявам и вътре всичко да е готово, макар че както съм започнала, май няма да спре да еволюира украсата Grinning

Скрит текст:

# 1 429
  • София
Преди време ми подариха цветя, сложени в стъклен съд, наподобяващ мини оранжерийка. Стоеше дълго време непотребен, когато ми  хрумна идея. Боядисах в бяло черния метал, сняг, елха и двойка мишлета и ледената миша пързалка е готова. Стана ми любима.. Simple Smile

# 1 430
  • Sofia
Имам подобна стъклена оранжерия за кактуси,даже е бяла ...интересна идея 👍
Само да намеря подходяща декорация за вътре .

# 1 431
Чудесно се е получила коледната сцена. Heart Eyes

# 1 432
С малката ми дъщеря направихме коледен венец.

# 1 433
Имам подобна стъклена оранжерия за кактуси,даже е бяла ...интересна идея 👍
Само да намеря подходяща декорация за вътре .

Виж в Мадам Коко. Има много хубави фигурки, съжалявам, че не ги снимах.

А мишата пързалка е велика😄

# 1 434
  • Sofia
Няма да купувам.Имам много дребни фигурки и играчки,само трябва да ги съчетая успешно в някаква коледна композиция 🤔

# 1 435
Впечатлена съм от сапунчетата във форма на мандарини! Ако може да видите дали пише производител и дали може да се поръчат от някъде?
Благодаря!

# 1 436
Според вас дари трябва да се лакират с нещо отгоре тези ръчно правени играчки, и ако не дали ще издържат до Коледа🙄

# 1 437
Впечатлена съм от сапунчетата във форма на мандарини! Ако може да видите дали пише производител и дали може да се поръчат от някъде?
Благодаря!
За съжаление не пише нищо за производител, само по една лепенка "Весели празници". На събитието във фейсбук намерих снимка от щанда със сапунчетата (да, тези букети са от сапун - няма грешка Simple Smile), ако искате питайте в коментар към нея или към самите организатори:
https://www.facebook.com/BazarNaIzkustvata/photos/pcb.2111204082 … /2111198782392161

# 1 438
# 1 439
  • Австрия
До сега успях да се въздържа от купуване на нови неща за коледна и новогодишна декорация, но бяхме и в Lock Down,  радвам се на вашата, момичета Heart Eyes
все пак имам нещо и аз за споделяне.. Коледният венец за кухненската маса:

AdventkranzMinzGold2a by Dimitrana S, auf Flickr

вече са палени 3 от 4-те свещи.. Коледа наближава Grinning

И нещо, което детето сглоби:

TheOldPup_1 by Dimitrana S, auf Flickr

Общи условия

Активация на акаунт