За ДЕКЕМВРИ сме готови, имаме си легълца и дрешки нови!

• 20 702
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, за моята кошарка ми предлагат едно сгъваемо дюшече пълно с дунапрен - какво да правя, добро ли е? Тези пенолатксените, дали стават за кошарка?

А пък за покриване първите 1-2 месеца, продавачките ми казаха да взема едно двойно ватирано оделаце от полар, имат на AZIZ, турски са, но са много красиви?  newsm78, 30 лв струват - дайте съвет?

danielad, mama-shushi, благодаря, от другата седмица почвам попълването на списъка за бебончето...

# 121
Lia, би ли ми обеснила какво точно представлява обменната карта и дали се издава само от гинеколога или може и от личния лекар. Ние имаме намерение да се стегнем за София ако не родя непредвидено рано. Смятам да се обадя на стария ми лекар в Шейново, но ако тук получа информация за бюрократичните процедури ще е много добре. Благодаря! И всички да сте спокойни!  Praynig  Hug  Praynig  Hug  Praynig

# 122
  • Бургас
Привет коремчета,
И аз се чудя за матрака, за кокосовите все такива неща чувам, че се ронели......и можело да бъдат вредни за бебока и да предизвикат алергии, а пък на бебешкия пазар са по скъпите. newsm78, пък не ми се ще в магазина да решавам, щото съм много лесна за убеждаване и ако някоя магазинерка ми изкара повечко доводи до едно ще ме навие, за каквото си поиска. Та предпочитам да съм подготвена.

# 123
  • Варна
Сара аз си взех такова,според мен е много хубаво  Heart Eyes и топли

# 124
Сара аз си взех такова,според мен е много хубаво  Heart Eyes и топли
Какво "такова" - одеалце ли?
Щото аз и за дюшечето/матрака питах...?

# 125
  • София

А ти маце, къде се губиш, че пишеш веднуж на 10 дни?  Laughing
Тука съм,тука съм JoyНе пиша често,обаче редовно чета Mr. Greenнещо са ме хванали лудите и не мога да си седна на гъза,все някъде си намирам да ходя LaughingСара,аз имам такова одеалце на АЗИС,много е сладко и доста дебело,сега ще кача снимки да го видиш,ама на живо е много готино,не знам дали ще добиеш представа от снимките.Иначе одеалце ти препоръчвам и испанските-мойто става и на портбебе,пак са много сладки FlutterЗа дюшечетата -вземи си качествен матрак,тези сгъваеми с дунапрен нещо не ми вдъхват доверие ThinkingАз като купя сгъваемото легло,и за него ще си поръчам истинско матраче,а не някакви дунапрени.За алергията от кокоса,то по тази логика от всичко може да развие алергия,не дай си боже,все пак няма да гледам Майкъл Джексън,я,та чак толкова да се втелясвам Laughing

# 126
  • sofia
Маминки,
  връщам се от преглед!  Мойто мишленце вече е станало 2,500 кг и докторката каза , че главичката му е вече навлязла в канала и термина няма да го дочакаме, та "събитието" при мен се очертава края на този месец или  началото на декември Heart Eyes В момента не мога да преценя дали да се радвам или да се притеснявам, но тъй като мисля , че и в двата случая ще съм влязла в деветия месец, може би не бива да се тревожа.Момичета, наближава.... Praynig В понеделник ще ми взимат прословутия вагинален секрет , дано нямам гъби,папрати, плесени, лишеи и други такива Laughing Crazy Аз майтап си правя, ама хич не е за майтап..

# 127
  • София
Мама Шуши,настръхнах,все едно аз ще раждам края на месеца,то не че се знае CrazyРадвай се и не се плаши  HugСарасложих снимки на одеалцата и някои неща в нашето албумче http://snimka.bg/album.php?album_id=73715     ,виж ги ако искаш LaughingЛудите ме хванаха докато снимах и качвах WhistlingЩе снимам и другите неща понататък,че не мога наведнъж всичко Crazy

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 08:45 от danielad

# 128
  • Русе
Здравеите!Гледам ,4е сте обсъждали темата с матрачетата.Само искам да вмъкна,че тези с кокосовата вложка не са лоши заради кокоса,а  заради сандвича с дунапрен.На мен лично това не ми хареса,уж кокос обаче повече от 50% е дунапрен.А това е страшно вредно. SickТова,което съм гледала е на ТЕД!Може да има фирми,които да ги правят от по качественни матеряли,ако някой знае нещо да сподели.Аз май че ще се спра на пенолатекса,но все още търся от ,къде мога да си поръчам book
Моят бебо също се е обърнал с глава,към старта и е 2500. Two Hearts на мама прилепчето Joy

# 129
  • Варна
Сара, да за одеало говоря за това писах че топли. Mr. Green
и мойто е на Азиз. с един заек отпред,оранжево  Mr. Green то го има в албумчето  Wink

Шуши вижда му се края а?ох и мен ме почнаха едни бодежи тук и там,натиска здраво надолу че и болки там където някога ми бяха яйчниците имам....а нали казват че това са признаци че скоро ще има включване  Shocked
ще видим в петък какво ще кажат,днес ме домързя да отида на преглед.... Rolling Eyes

# 130
Здравейте момичета! Да знаете само как ми липсвахте.  Аз още не съм изчела всичко, но да ви кажа едно "здрасти".  Аз бях 9 дни в болница, в Света София.  Една нощ получих малко начесто контракциики, без болка, но на 3-4 минути.  И на сутринта право в болницата, там установиха 1,5 см разкритие и решиха да ме оставят.  Една системка и после ме натъпкаха с лекарства.  Контракциите се поуспокоиха, но още си ги имам.  Сега са си като преди.  Пък от тези лекарства така ми се разблъсква сърцето, а и кръвното ми пада ужасно ниско и ми причернява.  Даже на два пъти в болницата сядах на земята, за да не припадна и да не се изтреса от високо.  Поне там ми направиха всякакви видове изследвания -кръв, урина, влагалищен секрет, ултразвуци няколко пъти и така нататък.  Условията бяха доста добри, попаднах и на свестни момичета в стаята.  Е, нагледах се и на раждания - в смисъл на началото на раждания.  Няколко от момичетата в стаята ни родиха, но те си бяха на термин.  Но това ме върна три години и половина назад и ми припомни какво ме очаква съвсем скоро.  Сега идеята е да си пия хапчетата още две седмици, докато вляза в 9-тия месец и после вече може и да се ражда бебчо.  Целувки на всички и се пазете.  Много-много не се разхождайте, особено ако имате по някоя и друга контракция.  Че престоят в болницата не е от най-приятните все пак.  Пък и на мен ми беше много мъчно за сина ми.  Не давах да ми го водят и не говорех с него по телефона, че тогава щях така да ревна, че да стресирам всички около мен.  Това е засега.  Ще ви изчета когато мога!  Приятен ден, аз отивам да полегна! Laughing

# 131
добро утро коремки!вчера бях на ЖК и сам шашната бебо е 3,200кг и док ми каза ако го задържиш до декември ще е чудо а като погледна плацентата е 2 степен и няма шанс да е много скоро появата на бебо и сега си внушавам че всеки момент ще родя вие как сте?

# 132
Леле че голямо бебе имаш , деси Simple Smile Мойта госпожица е 2.660, поне толкоз беше преди 10 дена, утре пак съм на консултация и ще видим дали е направила 3кг а за плацентата.. не знам, такова нещо не ми е казвала лекарката но утре ще я питам ако се сетя Simple Smile

# 133
Добро утро!
Леле, леле зараждахме и това си е ! Дръжте фронта поне още 2 седмици!
Даниелче ти си отличничка, само самолета не го видях никъде! Страхотни дрешуци. Сега вече си запасена не за едно а за три бебета!
Забранено контрахирането, раждането и всякакви свързани с него работи!

# 134
danielad, направо се шашнах  Crazy Браво, супер са ти покупките newsm17 . Аз съм все още много изостанала, но скоро смятам да наваксам Crazy, нямам търпение Flutter
Целувки на коремчетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт