Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 514
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 930

Матилде днес връчва научните награди на  медицинска фондация "Кралица Елизабет".
Много ми харесва тоалета. Много елегантна отново.
Прическата не. По често да я вдига.

А, да, благодаря. Четох вчера за наградите, ама съм проспала, че са там.

Ау, Матилде е страхотна. Полата й е великолепна. И цветове съчетанието е Heart Eyes
Сиво и оранжево досега не бях виждала, но сивото е много благодатен цвят.

# 931
  • Някъде там
Страхотно е съчетанието и сивото как отива на очите ѝ.
Като пуснат марките ще ги сложа. Може и Натан да са.😉😀 Определено смени стила и много ми допада, особено като не носи маски. Само тази коса да се усети да я промени малко.

# 932
Още от Беатриче и фотосесията

Много хубави снимки, харесвам много и двете.
Матилде е добре, харесва ми цветово, тоалетът не е лош, въпреки че няма да ми стане любим (:

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 17:43 от bubanka

# 933
  • Някъде там
Сега докато качвах снимките на Саса и гледах и другите ѝ снимки установих, че любимата ми чанта с която тя често се снима е от тяхната марка с приятелката ѝ.

Бях забравила че има собствена бранд за чанти.
https://instagram.com/moiandsass?utm_medium=copy_link

Кралица София щяла да присъства на наградите и след това да пътува за Гърция за сватбата.
Та и тя ще присъства днес.
Интересно ми е Татяна каква рокля ще избере. Тя винаги облича страхотни рокли за събития.

# 934
WellChild са организирали фогоконкурс, а принц Хари също е взел участие:
Патронът на WellChild, принц Хари, херцогът на Съсекс беше председател на съдиите, тъй като победителите бяха избрани във фотографски конкурс, наречен Надежди и мечти: Моят живот през обектив, за децата и младите хора, които WellChild подкрепя.
Думите на Хари:
Децата и семействата, с които имах честта да се запозная през годините на работа с WellChild, показаха невероятен оптимизъм, смелост и устойчивост. Не бях само горд да участвам като съдия в тази изложба - бях дълбоко трогнат от всяка една снимка, тъй като те улавят момент и казват толкова много за личната си история. Всеки човек, който е част от семейството на WellChild, е истинско вдъхновение. Честито на всички записани и специален поздрав за победителите!”
Херцогът на Съсекс

Ето първото място:

Останалото инфо и снимки, тук
👉🏻https://www.wellchild.org.uk/news-list/prince-harry-the-duke-of- … ction-fundraiser/
Превод 👉🏻 https://www-wellchild-org-uk.translate.goog/news-list/prince-har … amp;_x_tr_pto=nui

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 14:21 от Tiramisu29

# 935
  • Някъде там
Браво на талантливите дечица.
Красива фотография.
Хари може само да се гордее с патронажа си.
Испанците днес. Носени са тоалетите на Летисия и Леонор. Само май София е с нова.
Харесват ми. На София е много нежна, само отпред  на гърдите това не ми допада много.

# 936
  • София
На мен пък София отново ми харесва повече от Леонор.
И е време да вземат още едни обувки на Леонор...все пак.
Иначе като цяло са много хубави испанските дами.

София ще ходи заедно с инфанта Елена на гръцката сватба - утре, нали? Да по гледаме тоалети.

# 937
Днес и трите испански дами много ми харесват. За вчера ще се въздържа от коментар, че не е ласкав.

# 938
Само София ми харесва.

Трябваше и Леонор да е с нова рокля, като ще купуват на едната.

На Виктория не ѝ ли писнаха тези костюмчета.
Харесвам я, но не и как се облича.

# 939
Харесват ми и днес испанците, но на Леонор защо така не могат да й уцелят размера на роклята Simple Smile
Определено имат нужда от още един чифт обувки децата. София не я качват на токчета, за да не се извисява прекалено над майка си и сестра си сигурно.

# 940
  • Майничка
Рано й е още за токчета, Леонор чак миналата година сложи малко по-високи, а сега май за сефте е на истински ток.

# 941
  • Някъде там
Страхотна е роклята на Летисия. Децата не ми харесват. Бабата ми харесва
На мен пък София отново ми харесва повече от Леонор.
И е време да вземат още едни обувки на Леонор...все пак.
Иначе като цяло са много хубави испанските дами.

София ще ходи заедно с инфанта Елена на гръцката сватба - утре, нали? Да по гледаме тоалети.
За Елена не разбрах.
Пишеше че София ще пътува за Гърция след наградите.
Хая е доказала в съда че онзи е подслушвал телефона ѝ и този на адвоката ѝ.
В процеса на развод с емира на Дубай в продължение на повече от две години, полусестрата на крал Абдула II току-що доказа, че нейният бивш съпруг е хакнал мобилния й телефон и този на неговия адвокат с помощта на софтуера Pegasus.
https://www.pointdevue.fr/royal/couronnes-du-monde/haya-de-jorda … ri-lemir-de-dubai
Просто не мога да си представя на какво е способен този... Представям си с какво е заплашил Латифа и какви условия ѝ е поставил че да се направи че е свободна за да спрат инициативите за спасението ѝ. Защото поне аз никак не мога да повярвам, че Латифа е свободна щастлива жена.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 20:20 от daviz

# 942
И аз не го вярвам това с Латифа.
Испанците са отново много хубави

# 943
  • Някъде там
На втори поглед на Леонор ми харесва роклята

Тирамису ти само като я погледнеш как изглеждаше "свободната" Латифа и ти става ясно че е само привидна тази свобода. Но дано не е платила много тежка цена.

# 944
  • Down south
Испанските дами, и четирите, са прекрасни днес.
Стилни и изискани. Девойките са очарователни!

Общи условия

Активация на акаунт