Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 885
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Два пъти вчера влизам да разглеждам червилата заради вашите отзиви, обаче нищо като цвят не ме грабва или просто имам много такива. Все едни вишневи и кафеви или пък червени.
А и като видя ревютата, че са от 2014 или 2016 година, се отказвам. И фдт мислех, не посмях. 🤭
Парфюми не ме вълнуват в момента.
Имам си достатъчно за сезона.

Ако по време на Черния петък или Коледа излезнат оферти, бих си взела A drop на японеца или Алегорията с полските цветя (Flora Salvaggia).

Получих 30 имейла от елинор онзи ден за Dolce Amalfi на Xerjoff, но цената за 30-ка не е ниска и не ми се действаше насляпо. Четох че ухаел на сладка (луксозна) дъвка. Има ли общо с Линтерди като звучене? 🙂

# 496
  • София
Няколко дни не съм влизала да ви чета и изпуснах офертата за Принцесата. Ще следя, ако пак я проимат, за да намажа и аз. Satisfied

Много моля да споделите дали тестерите на Armani Si серията пристигат с капачка. Каня се да отстрелям 1-2 бекъп бройки от Fiori-то, че са го спрели от производство, а ми е любимец. В dolce.bg и parfium.bg гледам, че е на добра цена. Също, понеже за пръв път ще поръчвам от тях, знаете ли дали слагат мострички към поръчките? Sweat Smile

# 497
  • София
Два пъти вчера влизам да разглеждам червилата заради вашите отзиви, обаче нищо като цвят не ме грабва или просто имам много такива. Все едни вишневи и кафеви или пък червени.
А и като видя ревютата, че са от 2014 или 2016 година, се отказвам. И фдт мислех, не посмях. 🤭
Парфюми не ме вълнуват в момента.
Имам си достатъчно за сезона.

Ако по време на Черния петък или Коледа излезнат оферти, бих си взела A drop на японеца или Алегорията с полските цветя (Flora Salvaggia).

Получих 30 имейла от елинор онзи ден за Dolce Amalfi на Xerjoff, но цената за 30-ка не е ниска и не ми се действаше насляпо. Четох че ухаел на сладка (луксозна) дъвка. Има ли общо с Линтерди като звучене? 🙂

Според мен за дъвката- да, и аз смятам, че мирише на дъвка.
За Линтерди- мисля, че нямат нищо общо.

Не съм поръчвала от Скарлет засега. Чудех се на Fougère d'Argent Tom Ford, но лавандулата в състава ме спира.

# 498
Миналата седмица получих поръчка от Parfium.bg. Парфюмни мостри нямаше, но получих 2 флаера с кодове за отстъпка от Sinsay и CCC. Иначе поръчката беше много хубаво опакована и останах доволна.

# 499
За продуктите в Скарлет, проверявам, който харесам от коя година е. Вчера открих палитра на Том Форд от 2019 година и я поръчах. Има и много изгодна четка на Мас за лице, тя срок на годност няма.

# 500
За продуктите в Скарлет, проверявам, който харесам от коя година е. Вчера открих палитра на Том Форд от 2019 година и я поръчах. Има и много изгодна четка на Мас за лице, тя срок на годност няма.
Коя е палитрата, Дени?

# 501
# 502
  • Бургас
Туали, имат време нещата.Денс, и аз я гледах тази палитра, гледах и ревюта, но нещо цветовете не са мои.Харесах в розовата гама, голямата на Туали и тя не е моя, иначе е много красива, но и да я взема няма да я ползвам.Аз се чудя за един червен лак.

# 503
Аз вчера получих този комплект https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-damski-aromati-komplekti … ament-fy21-662281, който ще е за коледен подарък и поръчах също палитрата на Том Форд, която и Денси е поръчала, едно червило на Том Форд и молив за очи на Origines. Засега сайтът ми харесва, дано заредят повече неща.

# 504
  • виртуално
очарована съм … отивам да поръчвам още

# 505
Здравейте, взех поръчката от Скарлет. Доволна съм от сроковете на годност.

Крем за лице Клиник
Скрит текст:

Слънцезащита
Скрит текст:

Палитра с хайлайтъри на Мак.
Скрит текст:

# 506
Кой е сайта на който проверявате за годността? Simple Smile

# 507
Кой е сайта на който проверявате за годността? Simple Smile
http://checkcosmetic.net/   😊

# 508
Благодаря, Lust Simple Smile

# 509
  • София
Моята поръчка от Скарлет

Подходих със съмнение, затова поръчах парфюм, който познавам перфектно. Нямам никакви съмнения в автентичността.

Общи условия

Активация на акаунт