Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 721
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 1 005
Добре, че ви прочетох снощи след дългия работен ден, та и аз в кюпа с L’interdit Rouge 80 ml.  Simple Smile.

# 1 006
Има ли друг актуален код за Скарлет освен този за 10%?

Ако поръчаш с нов мейл ще хване и 15 %

# 1 007
Аз все още нямам достъп до Скарлет, пробвах и с мобилен интернет, и от различни устройства. Писах им, засега без отговор.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 13:25 от Tsugumi_

# 1 008
Много трудно удържам фронта и аз с притишоп. Бих гръмнала Линтерди Интенз. Отдавна го набелязах. Не знам новия как е, но черната бутилка е едно от най-добрите дизайнерски попадения напоследък. Искам поне един свършен флакон от мен и тогава ще купя нов парфюм, пък! Ако Скарлет направят добро зареждане обаче не отговарям!

# 1 009
  • Sofia
Спреят е само за 80 мл руж, който пък вече не е наличен.
И на мен така ми казаха, но хората като мен поръчали 35мл. и им се добави и спрей би трябвало да са си получили пратката с такъв.Постъпиха коректно, не са важни милилитрите, имаха бъг за тяхна сметка си е. И изрично казаха ако имат останали, добавят...

Аз говоря за тези, на които  не им се добавя спрей. Днес бъгът е оправен, няма 80 мл в наличност,  няма и спрей.

# 1 010
Преди 2 часа поръчах 80мл. със спрей, но в имейла ми стои само парфюма. Може би няма да получа спрея.

# 1 011
  • София
Някой поръчвал ли е от чужд нотино сайт (UK, Германия) до превозвач?

# 1 012
Аз все още нямам достъп до Скарлет, пробвах и с мобилен интернет и от различни устройства. Писах им, засега без отговор.

Проблем със сайта или ново зареждане!? Искаше ми се разгледам, нооо явно няма да е днес. Къде е най изгоден Tom Ford White patchouli и траен ли е!?

# 1 013
Преди 2 часа поръчах 80мл. със спрей, но в имейла ми стои само парфюма. Може би няма да получа спрея.
Ще го получиш. Имаш опция за преглед на пратката. И при мен в потвърждението го нямаше, но получих всичко + мостри + допълнителни подаръци. Ако имаш притеснения им звънни на телефона - учтиви са и правят веднага справка.

# 1 014
Потвърждение къде получавате от Прити?
По имейл или по телефон?

# 1 015
Някакъв допълнителен код за prettyshop някой има ли!?

# 1 016
  • София
Ами вчера някой сподели, че има 10% за първа поръчка, но май никой не знае какъв е кодът. Аз им писах на мейла вчера, но така и не получих отговор.

# 1 017
  • София
Ами вчера някой сподели, че има 10% за първа поръчка, но май никой не знае какъв е кодът. Аз им писах на мейла вчера, но така и не получих отговор.
Аз също им писах по повод 10% за първа поръчка. Нямам отговор.

# 1 018
  • виртуално
Аз също им писах по повод 10% за първа поръчка. Нямам отговор.
Аз ги питах за този код по телефона.
Отговорът беше, че той не важи по време на такива кампании.

Отварям без проблем scarletbeauty.bg през Mozilla

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 13:57 от Рапунцел.

# 1 019
  • Плевен
Момичета и момчета, да сте срещали някъде Byredo Black saffron 50 мл. на добра цена? Нещо не се справям успешно с търсенето😔
За сайта на Скарлет и при мен не работи, дори не успях да си използвам кода за 15% за  липсващ продукт. Те имат ли срок на валидност?

Общи условия

Активация на акаунт