Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 101
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
На моя му звъннали от Хайнц. Даже не помня кога съм го регистрирала и дали пазя бележката.
Не искат нищо Wink

# 346
На моя му звъннали от Хайнц. Даже не помня кога съм го регистрирала и дали пазя бележката. Искат ли я?
Преведоха ми и последните пари от Май Оптис. Трябва да видя как да закрия профила.
Колко точки  от Май Оптис трябват за превод на сума?

# 347
На моя му звъннали от Хайнц. Даже не помня кога съм го регистрирала и дали пазя бележката. Искат ли я?
Преведоха ми и последните пари от Май Оптис. Трябва да видя как да закрия профила.
Колко точки  от Май Оптис трябват за превод на сума?

За да замените точките си с ваучер за пазаруване, трябва да съберете минимум 200 точки, което е равностойно на ваучер от 20 лв.

# 348
И аз чакам от оптиса да ми станат точките за 30 лв. Че не знам дали ще ми се занимава пак.

# 349
Здравейте,
Има ли някой, който е спечелил ваучер за Озон от Чупачупс и получил ли го е? Аз получих мейл. че съм потенциален печеливш на 27.09, а след като пратих бележката получих друг в който имаше линк да си напиша данните за доставка. В условията пише, че е електронен, а и аз се чудих какво ще доставят, мислех, че е код, който ще е в мейл.

# 350
Влизам да помрънкам, че не стига, че не печеля от никъде.... а даже съм си изтървала срока в 8888 да си изиграя 8те лв.
 Е, то няма такава каръщина....

Иначе, да си кажа, че ми трябва игра с акумулаторна кола за детето, има повод скоро. Grin ( или поне някой да ми каже, може и на лични от къде е купил/поръчал. Днес звънях на няколко места или са изчерпани моделите, които харесах или никой не отговаря.... )

# 351
Здравейте,
Има ли някой, който е спечелил ваучер за Озон от Чупачупс и получил ли го е? Аз получих мейл. че съм потенциален печеливш на 27.09, а след като пратих бележката получих друг в който имаше линк да си напиша данните за доставка. В условията пише, че е електронен, а и аз се чудих какво ще доставят, мислех, че е код, който ще е в мейл.
Майка ми е спечелила първата седмица, но още не го е получила.

# 352
Някой се беше похвалил със сет за коктейли от абонамента за Количка.бг. Дали го получихте, че колежка е спечелила бира и мъжа й мрънка всеки ден Simple Smile

# 353
Здравейте,

И аз още не съм го получила (спечелен първата седмица). Питах Чупата на месинджър и ми отговориха , че "предстои изпращане на наградите в срок съобразен с условията на играта". Търсих в общите условия на играта, но не намерих определен срок за изпращане на наградите.

# 354
  • Montana, Bulgaria
https://www.facebook.com/scarletbeauty.bg/
Луксозната козметика скоро ще е достъпна за всеки!
📩  Абонирай се за нюзлетъра на Scarlet Beauty чрез линка долу и участвай за 1 от 50 бюти награди.
https://subscribe.scarletbeauty.bg/scarlet-beauty-bulgaria

# 355
Игра на Пуфис в Била
https://www.pufiespromo.bg/

# 356
Има бонус на 8888,падна ми се 1,80 и  свършиха,не съм депозирала.

# 357
  • Пловдив
Този месец започва добре за мен(на фона на сушата през септември), може би защото ми е любим.Спечелих страхотна рокля Liu Jo от фб,в красива кутия и с картичка с пожелания,освен това дойде на следващия ден! Спечелих пак от фб фолиева киселина и бих искала да зарадвам някое бъдещо момче,като и го подаря! И едни чорапи от водка Финландия. Ще се включа във фереро, но те не ме харесват, но пък са ми любими ,а и имаме много поводи.Нямям време да пиша много тук и затова желая много желани награди на всички🍀
Моля ,нека ми пишат бъдещи мамчета,на които моят подарък ще бъде полезен,а не професионални търсачки на подаръци!!!Нека просто си бъдем полезни.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 21:55 от jenda76

# 358
Има бонус на 8888,падна ми се 1,80 и  свършиха,не съм депозирала.
Как ги откривате тези бонуси?Аз имам два профила-моя и на ММ.Е всеки ден влизам,къде ли не търся,но не откривам бонуси🙈🙉🙊

# 359
Горе вляво има пламък,съобщението е там.
Има бонус на 8888,падна ми се 1,80 и  свършиха,не съм депозирала.
Как ги откривате тези бонуси?Аз имам два профила-моя и на ММ.Е всеки ден влизам,къде ли не търся,но не откривам бонуси🙈🙉🙊

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 19:58 от az sum

Общи условия

Активация на акаунт