Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 081
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 750
  • ПЛЕВЕН
Печеливши от Лили дрогерие. Честито на спелилите.
Играта на Лили Дрогерие и Everyday приключи и ще обявим 10 – та печеливши.
Подарък карта Lilly заредена с 50лв.
Валя Асенова
Милена Ицина
Елизабет Кърцанова
Снежана Дончева
Първолета Йорданова
Робот Vileda
🏆 Керанка Андонова
🏆 Натали Габровска
🏆 Десислава Досева
🏆 Албена Бъчварова
🏆 Ваня Йорданова

С всеки един от печелившите Организаторът на играта ще се свърже лично.

# 751
И аз съм с продуктов пакет от Белла. За тези които търсят Мимоза има я в Елитис.
За кой град се отнася, защото в Елитис Стара Загора миналата седмица няма?

# 752
За Пловдив,но бяха само големи опаковки.

# 753
От Емаг майка ми има 5 лв ваучер, зареден в профила й, аз нямам. Ако бяха пуснали безплатна доставка можеше да се похарчи, но реално той покрива само сумата за доставка. Не мога и да го подаря, защото е със скрити символи. Вероятно идеята е да купиш нещо, само защото уж имаш отстъпка.😏

# 754
Влез в апп-а, днес доставката е безплатна там. И ти благодаря, че ме подсети, една завивка  ми излезна доволно евтино.

# 755
  • Пловдив
Разопаковах грила от КК - брандиран е на капака Simple Smile
Инсталирах го на балкона, тъкмо като докарат и хладилника, ще са си едно до друго

# 756
evhen,
Скрит текст:
Начислява ми доставка, може би е безплатна за определени артикули.

# 757
Тъкмо и аз щях да питам с код ли е безплатната доставка, и на мен ми начислява.
Няма ме в София мел, Белла и Мимоза.
Днес ми звъннаха от Хайнц за спечелена термобутилка и искаха адрес за доставка. Не съм разбрала, че съм спечелила.

# 758
# 759
  • Варна
Печеля продуктов пакет от Bella☺️ Изтеглена съм и като резерва. За протокола бях със 7-8 бележки. 🙂

# 760
# 761
Пак добавям завивката и отново е без доставка, не знам, явно е с някакви условия. А ми седи от два дни в кошницата и до вчера си имаше доставка.

# 762
# 763
Вчера се записах с една бележка в Милка, Зева и Евридей. Имах и Нутела, но не бях видяла, че трябва да е над 5 лв. Ще взема пак, поне да се запиша и в тази игра (тостерът не ми трябва в момента, но е хубавичък, ще седи за резерва), от месеци не ме теглят никъде.

# 764
Каква външна намеса ви гони! Не виждате ли, че фабрикуват бележки на килограм. Те са едни и същи хора и имена, поразгледайте им профилите във ФБ, все някой/някоя работи в магазин.
Бях спечелила от една игра, не помня коя и ме бяха забравили, та по този повод си говорих с едно момиче и между другото стана въпрос, че някой от участниците им бил изпратил 200 бележки, да си тъсят печелившата. А наградата беше нещо от сорта на 100-тина лева. Май Монстър беше, 200 Монстъра х 1,60-1,80 лв., ами то човек няколко пъти ще си купи наградата!
Уау, аз от скоро се запалих по томболите и игрите и не знаех, че има чак такива схеми... Честно казано не смятам, че си заслужава времето, което влагат тези хора, за да печатат бележки, болна работа.

Някой, който е заявявал пари от Осмиците повече от веднъж, може ли да сподели дали е на плюс от цялата работа? Grinning Аз вече заявявах веднъж и ми се ще да депозирам някаква сума, но се притеснявам, че след като съм печелила веднъж, системата няма да пусне повече парички и ще изгоря.

Прикачам скрийншот от историята на тегления от профила на приятеля ми. Печалбите от 28ми са спечелени с депозит от 30лв. Преди 2-3 дни реши да депозира 50лв от профила на брат ми и изтегли още 800лв. Според мен просто си е до късмет, аз опитах 2 пъти по 20лв, но нищо не спечелих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт