Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 090
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 765
Каква външна намеса ви гони! Не виждате ли, че фабрикуват бележки на килограм. Те са едни и същи хора и имена, поразгледайте им профилите във ФБ, все някой/някоя работи в магазин.
Бях спечелила от една игра, не помня коя и ме бяха забравили, та по този повод си говорих с едно момиче и между другото стана въпрос, че някой от участниците им бил изпратил 200 бележки, да си тъсят печелившата. А наградата беше нещо от сорта на 100-тина лева. Май Монстър беше, 200 Монстъра х 1,60-1,80 лв., ами то човек няколко пъти ще си купи наградата!
Уау, аз от скоро се запалих по томболите и игрите и не знаех, че има чак такива схеми... Честно казано не смятам, че си заслужава времето, което влагат тези хора, за да печатат бележки, болна работа.

Някой, който е заявявал пари от Осмиците повече от веднъж, може ли да сподели дали е на плюс от цялата работа? Grinning Аз вече заявявах веднъж и ми се ще да депозирам някаква сума, но се притеснявам, че след като съм печелила веднъж, системата няма да пусне повече парички и ще изгоря.

Прикачам скрийншот от историята на тегления от профила на приятеля ми. Печалбите от 28ми са спечелени с депозит от 30лв. Преди 2-3 дни реши да депозира 50лв от профила на брат ми и изтегли още 800лв. Според мен просто си е до късмет, аз опитах 2 пъти по 20лв, но нищо не спечелих Simple Smile
Много благодаря за споделеното инфо!

# 766
Ехе време за реклама. На различни игри ли играе приятелят ти? Коя е толкова дащна? През 1 минута по 1000 лв?! Ние също депозираме от време на време,не ядем доматите с колците...

# 767
На AEG как разбират дали си шернала играта? Ако името на фб не ти е като името което ще запишеш в играта. въобще как биха направили връзката?

# 768
Ехе време за реклама. На различни игри ли играе приятелят ти? Коя е толкова дащна? През 1 минута по 1000 лв?! Ние също депозираме от време на време,не ядем доматите с колците...

Спечелена сума нарочно е пусната за теглене на няколко пъти понеже и в 3те офиса на easy pay, в които проверихме, нямаха такава наличност. Става въпрос за град Добрич. Игрите на които играе по принцип и спечели са Jumanji, Butterfly Staxx 2 и The Awakening. Нито се хваля, нито се опитвам да убедя някого в нещо. Ако все пак Ви е интересно мога да Ви изпратя още снимки и от историята на игрите и от платежните от изи пей. Хубава вечер!

# 769
  • Сливен
На мен по-скоро ми е интересно, на какъв залог са спечелени. Може би 1 лев? Топ сиG-бързо оздравяване и писах ти  на месинджър, да знаеш.

# 770
На мен по-скоро ми е интересно, на какъв залог са спечелени. Може би 1 лев? Топ сиG-бързо оздравяване и писах ти  на месинджър, да знаеш.

Най-голямата му печалба е на залог от 9лв. Като преди това има няколко по малки на залози от 1,2,3, 4, и 5лв.[/img][/img]

# 771
  • Sofia
Данък удържа ли се и дали е веднага и подава ли се декларация за тези 8888?

# 772
Игра на Бушмил, ако някой скоро ще си купува да има едно на ум че има игра https://www.bushmills.bg/home/

# 773
След 12ч регистрирах 2 бележки за Емечо, пак греда. Вече имам 9 бележки. Приключвам с тях.
Отникъде нищо.

# 774
# 775
Данък удържа ли се и дали е веднага и подава ли се декларация за тези 8888?
Печалбите от хазарт са освободени от данъци.

# 776
8888 -от днес,в рамките на 8 дни. Simple Smile

Вчера опитах да се регистрирам,но бутонът за регистрация не е активен

# 777
  • у нас
8888 -от днес,в рамките на 8 дни. Simple Smile

Вчера опитах да се регистрирам,но бутонът за регистрация не е активен
Не са попълнени всички полета. Ако всичко се попълни, включително и адрес бутона е активен.

# 778

Baristo
Игра с Baristo! 🎁 Ако забележите Baristo брандирано електрическо BMW i3 в София, снимайте го и го качете като коментар под този пост. Трима от вас на томболен принцип на 18.10 ще спечелят ароматна кафе награда: мляно кафе Baristo Premium bar + метална кутия за съхранение Baristo! 😉

https://www.facebook.com/coffee.baristo/photos/a.239616176143761 … 4093836287388378/

# 779
  • София

Baristo
Игра с Baristo! 🎁 Ако забележите Baristo брандирано електрическо BMW i3 в София, снимайте го и го качете като коментар под този пост. Трима от вас на томболен принцип на 18.10 ще спечелят ароматна кафе награда: мляно кафе Baristo Premium bar + метална кутия за съхранение Baristo! 😉

https://www.facebook.com/coffee.baristo/photos/a.239616176143761 … 4093836287388378/

Хаха, а аз си помислих, че наградата е кола.. светнаха ми очите 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт