Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 110
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 780
А аз реших , че е кола и телефон 😂

# 781
  • Сф
На Милка страницата нещо не работи . Имам бележка за регистрация..

# 782
Как се проверяваше по-лесно на комп.печелившите на Софиямел?

# 783
Хакерите си нагласят печелившите Simple Smile Всеки път когато има хубави награди се получава срив в сайта и после гледай кои са печеливши.

# 784
Как се проверяваше по-лесно на комп.печелившите на Софиямел?
Ctrl плюс F ,

# 785
Току що регистрирах в Милка за един фрайер, че искам много. Дано имам късмет, че фритюрника ни е за кофата. И в играта на Кф пуснах няколко участия. Мъжа иска лаптоп, да видим ще го огрее ли. Взех си и сладоледчето от ИГ
Скрит текст:

# 786
  • пловдив
Аз имам 5 регистрации за телевизор от милката, чакам с нетърпение тегленето така искам са подаря телевизор на мама

# 787
Игра на Western Union и Пощенска банка с награди - iPhone 12:
https://www.westernunionnagradi.bg/

# 788
Игра на Церезит лепило за плочки.
https://ceresit-promo.bg/

# 789
  • Сф
Оправи се , Регистрирах.

# 790
Имаше игра на зърнени закуски Нескуик, наградите бяха комплекти за училище. Някой помни ли, обявиха ли печеливши?

# 791
И аз чакам с нетърпение Милка😃 Участвам за кафе машината 3 пъти, мама участва за телевизор 1 път и брата за телевизор но не знам колко пъти. Всеки със своето желание и нужда. Успех на всички. 🙏🍀❤️

# 792
Имаше игра на зърнени закуски Нескуик, наградите бяха комплекти за училище. Някой помни ли, обявиха ли печеливши?
В правилата пише, че ще обявят печелившите до 15 работни дни след края на играта. Тя свърши на 30.09.21

# 793
  • Сандански
Вбесяват ме игри със срок на теглене от сорта 10-15 дни. Малоумно е! Пропускам ги… Нестле са най зле какво правят през тези дни не знам…

# 794
И мама е с продуктов пакет от Бела. Бях регистрирала и нея с 1 бележка и мен с 2 Simple Smile Исках масажор за лице или комплекта за нокти, но уви. Пише в мейла, че Спиди ще носят наградите и че ще искат касовия бон, но по-принцип Спиди до сега нищо не са взимали, като е имало игри. Интересно ми е сега дали ще ги събират. Там не качвахме ли снимка?
И аз сега качих 3 бележки на Милка, стискам полци на всички за желаната награда. Харесва ми като имам право на избор за какво да играя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт