Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 120
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 795
  • Plovdiv, Bulgaria
Една томбола от мен:
https://promo.parfium.bg/promo2/?fbclid=PAAaYhA4CJ9sGlhf06JUNngj … j0_oIZec2IWThl-Vk

Включих се пак в Либрес, за дневна награда. Доколкото разбирам, бележките участват по веднъж. Cry

# 796
# 797
[video][/video]Регистрирах една КБ В Нутела, но не изписа ,че регистрацията е успешна. Някой който се е включил да каже изписва или не при успешна регистрация. Благодаря

# 798
# 799
  • оттам, откъдето започва България
До момента не съм участвала в играта на Милка. Сега реших и там да пробвам късмета си.
Прочетох условията, видях полетата, които трябва да се попълнят, само не разбрах по какъв начин избираш за коя награда играеш. Thinking
Ще ви бъда благодарна да споделите.

# 800
Не изписва нищо при регистрация на Нутела. Чакайте направо мейл дали ви е одобрена бележката.
Като чета по колко участия имате в Милка вече не се надявам да спечеля и там Simple Smile
[video][/video]Регистрирах една КБ В Нутела, но не изписа ,че регистрацията е успешна. Някой който се е включил да каже изписва или не при успешна регистрация. Благодаря

# 801
  • Сф
До момента не съм участвала в играта на Милка. Сега реших и там да пробвам късмета си.
Прочетох условията, видях полетата, които трябва да се попълнят, само не разбрах по какъв начин избираш за коя награда играеш. Thinking
Ще ви бъда благодарна да споделите.
като събереш 900 т тогава ще ти даде да избираш , за коя награда играеш. Това са 9 лв в продукти на Милка. Дотогава само се натрупват точки на тел номер ,с който играеш ( регистрираш в играта)

# 802
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти!
Решила съм да купя някакви продукти за 10 лв. и да регистрирам една бележка. Просто исках да съм подготвена.

# 803
Аз имам 9 участия за кафемашина в Милка дано ме угрее в понеделник.

# 804
  • Сф
Благодаря ти!
Решила съм да купя някакви продукти за 10 лв. и да регистрирам една бележка. Просто исках да съм подготвена.
побързай че е до 10 ти играта. До утре.

# 805
  • София
В Милка на всяка бележка без значение от стойността излиза бутон "избери" под всяка награда. Не е необходимо деветте лв. да са на една бележка. Точките се натрупват и като се съберат 900 има едно участие. Друг е въпроса, че играта скоро свършва и няма за кога да се трупат на по малко.

# 806
Аз имам 9 участия за кафемашина в Милка дано ме угрее в понеделник.
Дано да я спечелиш🍀.Това са много участия,направо я заслужаваш🙂.
Аз съм с по 1 участие от мен и ММ и за трите награди😊,пък каквото сабя покаже.

# 807
Има ли друга игра с уиски, освен бушмилс

# 808
Не изписва нищо при регистрация на Нутела. Чакайте направо мейл дали ви е одобрена бележката.
Като чета по колко участия имате в Милка вече не се надявам да спечеля и там Simple Smile
Нищо не изписва да. Имейл за потвърждение чакаме в работен ден.

# 809
  • Плевен
В Метрочасие не мога да видя печеливши. Преди излизаха поне първи срок,сега и тях ги няма.
promo.metro.bg
Цитат
Печеливши
Всеки участник има право да получи само една награда за целия период на играта.
В момента извършваме валидация на документите на печелившите. Очаквайте обявяването им скоро.

Общи условия

Активация на акаунт