Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 089
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 900
Печелившите от Емека за последната седмица:
https://emeka.bg/

Изтеглиха и седмичните на Либрес.

# 901
  • пловдив

Ваучера не беше ли 150 лв?

# 902
Да, 150 пише в условията. Явно са объркали.

# 903
Сега ги погледнах тези Saff Bulgaria едно кремче е 70 лв откъде ги изравят тези..като онези с гащите в последната игра..

# 904
  • При децата ми
Хванах последния влак от Финландия 😃😃❤️

Вчера тъкмо се засилих и аз да регистрирам една бележка за тази игра, и гледам тя водката "Руский стандарт" била!:smiles:Smile

В "Милка" играя два пъти за кафе машина, два пъти за телевизор и един път за ейрфаера /не знам дали така се пише/.
Включих се с една бележка и в "Нутела".

Пак ме няма в "Емека".

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 12:21 от Hrispa76

# 905
Днес
Печеливши за периода 04.10 - 10.10.2021 г.
0894 390 XXX
0889 491 XXX
0872 326 XXX
0878 900 XXX
0897 574 XXX
0877 125 XXX
0886 878 XXX
0898 591 XXX
0886 288 XXX
0887 672 XXX

# 906
Чио още не са започнали, но аз и опаковки не виждам по магазините все още.
Аз нещо сигурно съм в грешка, но мисля че е почнала играта. За тази седмица дават по 5 награди от вид, и има 6 дни и там часове до следващите награди пак по 5 от вид. Иначе в Добрич не съм забелязала още чипсове с промоцията но исках да се подготвя за играта, стига да не и 1 код 1т. Защото ако е така никоя от наградити не си заслужава

# 907
  • София
Рожденият дан на малката наближава, тя иска Емечо.. до тук съм с 18 бележки.. имам още 4 за регистрация.. кажете кога... 😭😭😭 сутринта пробвах, мисля довечера да опитам пак..

# 908
  • Пловдив
Рожденият дан на малката наближава, тя иска Емечо.. до тук съм с 18 бележки.. имам още 4 за регистрация.. кажете кога... 😭😭😭 сутринта пробвах, мисля довечера да опитам пак..

В момента си правя експеримент..
Регистрирам произволни числа,като номера на бележки по всяко време на денонощието...В момента имам към 120 регистрации на разл номера и познайте...няма мечка!Идеята ми беше,ако се падне въобще,да я откажа,защото това са нереални бележки,но уви..Пробвах просто да им видя схемата,но някой е набарал час точен час,до секунди и обира всичко,после съответно се продават и се прави бизнес,а хора,които децата им искат тези мечета се принуждават да им ги купуват,точно от тези които им ги отскубват под носа..
Жалкото е,че купувате сумати хартия за няма нищо,а тези ,които не спят за да спечелят на всяка цена,ще им кажа,че голи идваме на този свят и голи си отиваме!
Успех!!!

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 14:41 от Petq211

# 909
Не мога да разбера тази мания за награди. 22 бележки за този грозен мечок?!

# 910
  • Plovdiv, Bulgaria
Пак ме няма в Либрес. Ще се зарина с превръзки накрая Cry
Надявах се и на седмична, че да разменя с някой с планер Joy
Ще взема последен пакет днес и край, и без това 15 лв за планер ще дам максимум.

# 911
  • Sofia
Не мога да разбера тази мания за награди. 22 бележки за този грозен мечок?!

Да със сигурност има и доста по-красиви мечета, дори и в Джъмбо съм виждала, а вероятно на много други места.

# 912
и аз съм с 15 и детето като види рекламата почва рева..  регистрирах една в 2 през ноща и пак греда накрая ще го закупя за 60 лв . Но не ми се пълни гушата на " честно " спечелили  .

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 13:28 от simoonka

# 913
  • Пловдив
и аз съм с 15 и детето като види рекламата почва рева..  регистрирах една в 2 през ноща и пак греда накрая ще го закупя за 60 лв .

Именно!Това е целта!Да го закупите от тях,а не да го спечелите..
Има къде по-хубави мечета,че и пеещи и тн..
Истината е,че повечето хора играят с търговска цел и съм сигурна,че и не спят по цели нощи за да дебнат и вече са се вманиачили,това си е болестно състояние!
Не помня вече от колко години играя в игри,но все по-често ми се отщява и пропускам 98%от игрите,заради такива,като Пеньо и тем подобни.

# 914
Игра с покупка на вино:
https://pixelswine.bg/receipts/add

За мен тези мечета са непрактични, а хартията им е тънка. Участвах с 1 бележка, не спечелих и се отказах. Не ми харесва как с реклами манипулират малки деца, които пък от своя страна манипулират възрастните да правят излишни у нежелани покупки.

Общи условия

Активация на акаунт