Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 524
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 275
Съншайн, благодаря ти!
Тъкмо намерих под един пост във фейсбук обяснение, защо нямат ръкави.
То и моето спи до мен, обаче откакто извадих по-дебелите завивки голяма борба пада Grinning та се чудех дали да не пробвам чувалче. Ама подозирам, че може и да не търпи...

# 1 276
  • Euskal Herria
Е, има и изключения, Кло! Grinning
Хубави почивни дни на всички!

# 1 277
Ули, да, точно тези са без ръкави. А бебето колко е голямо? Питам, защото може и да му е достатъчно такова чувалче, зависи от температурата, на която спите.
 Ха добро утро. Днес ше ходя да си взимам колицата... и после у баба, да я видя как е.

# 1 278
Таква кошмарна нощ:( събудих се в 3 часа и осъмнах, не знам що така, Мелантонин 3 мг не ми действа. И разбира се като съм, като ударен самолет се налага да пътуваме, па довечера и софри вероятно. Така не ми се ходи… Цяла нощ се утрепа да вали. Адкси мразя да пътуваме в такова време. Жакито нито е болна, нито е здрва, няма гърло, няма Т, няма хрема. Кашля от секрет 1-2 пъти сутрин и през деня не. Но вечер ми казва че не се чувства напълно добре. Много топло и било в училище, а на двора като излизаха е усойно някво и настиват.
Позната загуби брат си, 40 годишен в катастрофа преди няколко дни. Тряба да пиша, да изкажа съболезнования, а не знам какво да кажа… от мъжа и знам, че е много зле, били са близки.
Изобщо мрачно ми е в унисон с дъжда.
Кога ще спре?! Не мога да обикалям и да си проветрявам главата, а трябва!

Ули, Жаки ми спеше с чувалче, беше и като някакъв условен знак:) Като и се доспеше и го влачеше Simple Smile ех, че хуабави спомени🥰😻

# 1 279
  • sf
Добро утро. Събудих се с главоболие и лошо настроение. Имам една клиентка след малко и мисля да се подстрижа с два пръста. 😁

# 1 280
Моят опит с чувалчетата сочи, че ако бебчо не е свикнат от малък, след това не ще. Та ние пропуснахме тази "дрешка".
Яна, на твоята закуска не може ли да й порастат крачета и да дотърчи при мен? Ужасно изкусителна.
Добро утро!

# 1 281
Абе не е бебе вече, Мързелче Simple Smile на година и половина е, ама аз така си й викам Simple Smile
На 18-20 градуса спим, но като се знам аз зимата как единствено лицето и косата обичам да са отвити, ми се струва студено без ръкави. Ще го мисля още.

Елифче, и моето усещане е такова, че като не е свикнало детето после трудно свиква.

# 1 282
Ули, баткото съм го мъчила с дебел чувал с ръкави.Като го гледах,му беше доста неудобно.Малкия пък не търпи никакви завивки,та заради него спим на топло.Много вода и мляко пие през ноща, съответно памперса пропуска,и се почва едно преобличане...
Цяла нощ усилва и намаля дъжда.От известно време е спрял.Дано се задържи още малко,та да обиколим кварталните котки.

# 1 283
  • Пловдив
То добър ден станА...
Сърбам кафе, ама и мен глАва ме люля Confused Възглавницата нещо ми бе висока, та от това ли, кво...ще е крив ден.
Тук не вали вече, та моите са на старта да хукнат за риба, еле синко...поръчва пак оня ден някви примамки, чудо.
Първо пращам мм да смени гумите, че да сме готови...и чистачките, че ми са голяма мъка.

# 1 284
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само каката спеше в чувалче, но нейното беше плетено и с ръкави.
"мъжете" опищаваха света като се опитам да ги навра вътре и не съм ги мъчила.
за Горинич бях намерила поларени гащеризончета със стъпалца. идеално му беше. няка начин да се разгащи или да му е развит гърба.
до миналата година си влачеше някакви такива - летните от рико, зимните от полар.
последната беше една горила Simple Smile Simple Smile Simple Smile използва я и на Хелоуин Simple Smile

# 1 285
Тук спря дъжда, ако не е силния вятър, времето би било чудесно. Даже слънцето се мъчи да пробива облаците. Дано утихне, та да стане приятно за разходка.

# 1 286
  • София
Аз съм фризирана. Отървах се от рижото и сега съм зеленикава 🤣.

# 1 287
Ре, дай снимка. Как го докара зеленикавото?😃

# 1 288
  • София
С тонер, ама смеси 2 и не знам как точно. Не е изкуствено зелено, по скоро лешниково. Другият път ще искам още по-зелено.

# 1 289
  • софия
Ooo зеленикаво, сигурно стои много интересно.
Аз се каня да излизам,а навън не спира да вали. Таман оздравях,дано сега не се простудя.

Общи условия

Активация на акаунт