Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 534
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 260
Уми, знам, че ти е гадно, поплачи си, пък вдигни глава, вирни нос и си кажи, че м**камушеговзематояизпитбе!!! Следващия път ще имаш книжка!

# 1 261
Скан Hug съвет нямам, само зная, че няма да е все така.
Уми, поплачи, а следващия път ще черпиш.
Малкото Панди е голяма душичка.

Приключих с работата, но друго ме чака. Сама се насадих, няя се оплаквам.

# 1 262
  • София

Малкото Панди е голяма душичка.

Благодаря! Hug Днес много й се е събрало. Напред баща ми звънна да ме помоли да проверя за аварии в сайта на Топлофикация, че ни спрели топлата вода и парното. И кой мислите установил липсата на топла вода, най-вече как?  Малкото Панде, естествено, влизайки под душа. Smile
Редактирам, за да добавя, че допълнително й е скапано настроението от отмяната на тренировките по баскетбол заради антиковид мерките. Та има си нужда да я нагушкам.

Елифче, съчувствам за това, за което не се оплакваш! Hug Дано не е твърде неприятно и дано бързо и леко отмине!

Уми, Hug Права си да те е яд. Наплачи се и горе главата. Ще им писне да те късат в един момент. Жалко, че пари хвърчат всеки път.

Скан, и на теб ти съчувствам за нужният избор. Hug Ще отминат тежките времена и изборите ще са други.

# 1 263
Много смърцафърцан ден днес, да приключва вече. Струпаха се доста работни ангажименти, цял ден всичко се случва бързо и под пара, и следователно се допускат грешки. Не беше нещо страшно, но ме напрагят такива ситуации.
Излизах следобяд по задачи, едва си опазих документите сухи, пъхнати в 100 джоба, папки и торбички. Но краката си не успях да опазя. Миг разсейване и улучих разбити плочки насред центъра на града (то не е много трудно, в един участък преобладават разбитите), бликна един фонтан, ботите ми се напълниха с вода.
Глава ме боли, корем ме боли, с никой не ми се говори, изобщо голям кривундел съм днес.

# 1 264
Дишайте още малко. Да мине МерКурия. Гуш за всички.

# 1 265
Здравейте, другарки! В петък след обяд,  като ми изсипят задачи, със срок понеделник...безценно! Head Band@#@#
Галяма прегръдка, за всички, които имат нужда! Heart
След десетина дни, ще ви почерпя с шипково вино!

# 1 266
Дано заедно с Меркурия си отиде и дъжда. Как не спря днес цял ден, че и усилва в момента. За капак имаме теч от покрива на блока. Много близо до асансьорната шахта. Страх ме е да не стане някой сакатлък.
Зареждам миялната и лягам. Гроги съм.

# 1 267
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добра вечер!
То пък като имам книжка, и карам, голям келепир.
От работа газ към градината, зареди колата, че ламБата свети ( добре де, диод е, ама свети), вземи детето, закарай го на лекар, търси къде да паркираш, часовете дублирани, чакай 15 минути, при записан час, лекаря беше печен, мина добре, май, айде обратно през Цар Борис и Суходол, през сладурското задръстване...
 За вечеря Доминос, нямам време тепърва да пазарувам.и готвя. Боже на здравословния начин на живот, ще прощаваш.

# 1 268
Готова е каляската мииии... Ама утре сутрин ше я зимам. Ше видим дали ше ми таксува и три седмици платен паркинг.

# 1 269
  • Пловдив
Добър вечер!
Аз апнах на готово Simple Smile Свекиту ни нагостИ и ся по вино и да се стоплим на  камината.
Ще залягам рано и аз...уморено мий.

# 1 270
Куч е с разстройство. Даже не се наложи да ме събуди, за да го изведа навън, защото бях будна от поне 2 часа. ММ се прибра малко след нас от излизанка с приятели. Вървял 7-8 км. пеша, защото е обявил бойкот на такситата. Днес се очертава интересен ден.

# 1 271
Добро утро
Попи, твоето не е било много добро, ама дано денят да е чудесен.

Мъчи ме един въпрос, дано някой може да ми помогне Simple Smile
Искам да взема чувал с крачета за бебето и искам да е на Ейнджъл бейби. Обаче ми изглежда като да са без ръкави, никъде няма информация имат ли нямат ли, а ако нямат цялата работа с чувала ми се струва безпредметна за зимата.

Кафе няма да сервирам, ще чакам майсторките, а и да имате време да закусите Grinning

# 1 272
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 1 273
Добро утро!
Яна, много си ранобудна, как така? Обикновено към обяд се включваш. Прекрасна закуска.

# 1 274
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
    Добро утро
    Попи, твоето не е било много добро, ама дано денят да е чудесен.

Мъчи ме един въпрос, дано някой може да ми помогне Simple Smile
    Искам да взема чувал с крачета за бебето и искам да е на Ейнджъл бейби. Обаче ми изглежда като да са без ръкави, никъде няма информация имат ли нямат ли, а ако нямат цялата работа с чувала ми се струва безпредметна за зимата.

Кафе няма да сервирам, ще чакам майсторките, а и да имате време да закусите Grinning

Мисля, че чувалчетата са без ръкави. Моето не ползваше чувал за спане, но спеше близо до мен, и го завивах като разрита завивките.
    Все пак, имай предвид, че ако свикне с чувалче вкъщи, в яслата, ако ходи, де, няма как да му го внесеш. Може да е драма.

Общи условия

Активация на акаунт