Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 427
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 165
Абе, Кло...тази е моята?
Ох, бе, де съм гледала?
Поправка веднага. Ще редактирам стария пост.

# 166
Не тръгна добре сутринта, дано по-натам се оправи. За оправянето си помогнах като забърках кекс, тъй де, да си подсладя душата.
Живо и здраво малкото Попи! Пожелавам скромният състав празнуващи да си направят голяма веселба и да я помнят дълго, дълго.
На всички болни - бързо оздравяване!
Кро, благодаря за дрешката 😍 Аз също съм от телефон, та ще си я гледам само.

Виртуалното общуване крие своите подводни камъни. Понякога пишеш едно, разбира се друго, характери се сблъскват ... така или иначе имаме нужда от общуване, щом сме тук.

# 167
Ули, кой номер сте? Женско или мъжко? Имам топ бАтушки на Некст от Жаки- 32 или 33 са, ако са ваш размер ще ти ги пратя. Дали ги в слагала и 5 пъти.
Съвсем женски са не стават за племенника ми.

# 168
Добър ден и от мен. И аз от балконските навлеци Simple Smile

Успях да проверя набързо. Три марки са. На Bronley и Yardley има фрезия. L'erbolario имат люляк и момина сълза, теменужки. Момина сълза пак на Bronley. Едните са парфюми, другите тоалетни води.
L'erbolario имат и български сайт. Веригата аптеки е софийска Орфей, нашата квартална даже я нямат като адрес в сайта си.

# 169
Благодаря ви, момичета! Тя не е днес рожденничка, преди няколко дни беше, днес само празнуваме с децата.

Мина. Отвориха половин час по-късно, знаели, че е от 10:30. Тя се забавлява, рева, че е свършило, значи ѝ е харесало. На мен цял ден ми е тъпо, не само заради РД-то де. Нали знаете, че е ретрограден Меркурий. Както и да е. Отиваме след малко на РД на приятелчето.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:07 от wild poppy

# 170
  • Пловдив
Ау, красотичка!
Как искам такива панделки Heart

Ние хАпнахме навън, че който го мързи...и по една малка бира и едва гледам Wink
ОИ да върви по дяволите!

# 171
Видях хубавела малка Heart Eyes
Ама Попи, прибирай го тоя ретроградния, че Аман!
Мисте, правилно за ОИ. Ще ида и аз да си полегна.

# 172
Не ще го прибера, ми направо в мазето ще го заключа. Така ме друсна, че чак не ми се вярва аз ли съм това днес. Сега рано-зарана не ми се пиеше, но мисля втория РД да го започна с концентрат. Joy

# 173
  • Оптимист по принуда
Попи, прекрасна душичка Heart

# 174
Нося  ви цветя.😀

Попи,жива и зрава да ти е!
Добри,мерси!

# 175
  • София
Здравейте, общество любимо!

И аз се преоблякох най-сетне! Харесвам си новата дрешка! Още веднъж благодаря на Кротето!

Попи,  да ти е здрава и щастлива малката Красота! Важното е, че в крайна сметка се е забавлявала.

Моята щерка също първоначално страда тази година като й казах, че няма да й правя парти заради Ковид (да не правим струпване), но ще каним по 1-2 деца на сладкарница в отделни дни, за да ги почерпи. После толкова много й хареса схемата, че май догодина пак така ще бъде. Laughing

Крот, ти сега с тези цветя нещо да ни кажеш ли искаш? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да се оплача малко на финала.
Скрит текст:
Вчера Малката Пандичка така гадно се преби в кварталната градинка! Disappointed Много хубаво си играеха с нейно приятелче. Тичаха и изведнъж тя се спъна в една пръчка и от инерцията, набрана при тичането политна напред  около 2 метра. Провлачи се по земята докато падаше. Охлузена и натъртена е. Кървеше отстрани на корема.Disappointed За щастие плитка рана, но как стана през дрехите! Thinking Явно дрехите са се надигнали нагоре и са оголили кръста. Сега я боли при някои движения. Мажем раната с Дефламол. Коляното е синьо и първите 2-3 часа не можеше да стъпи на крака. Гласях я да ходим в Пирогов вече, но след налагане със студено се оправи. Сега е добре, но охка честичко при движение.
Аз пък днес и утре съм на работа и не мога да съм до нея, а бих искала. Мисля я и ми се реве направо. Невинно тичане в парка до какво доведе! Пак малък дявол, чукам на дърво!

# 176
  • Пловдив
Панде, ще мине! Случва се, така растат...добре, че е малко. Довечера я нагушкай! Kissing Heart

# 177
Не видях малкото Попи,но да е живо и здраво на патеричка!
Кроте,много си “мила”. 😆
Ние излизахме за малко. Получих подарък от приятелка:

Ся ровя и чета. 🤣 В краен случай,като няма друга работа,ще почвам да гадая онлайн. 🤭😂😂😂 Шегувам се,да не ме погнете ся.
Малко поошетах одеве,а после ММ минал след мене. 🙄 Добре,че не е свекърва! Набутал сичко по шкафовете,просто да не се вижда и тва му е подреждането. Думи немам! 🤭

# 178
    Мараба, девойки! ЦЕла седмица ни съм се появявала на терена, само някое и друго палче, ма днес рекох да съ появя!
    Кротева, благодарско за новата ми премяна, турна ми и цатник, щото знайш, чИ съм сутрешен будител😀!
    Комшу, благодарско и за новата ни темичка! 🍀
    Фанаха мъ дяволите от ретроградния МерКУРий😀, сиреч минавам в нелегалност! 😀
    До скоро, Хубавелки!

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:01 от Veselina Ivanova 610776

# 179
    Аууу, Ени, метни ни по ини карти де😄🤪🙃

Кро, ей тва е китка за мен! Поне трудно ша я уморя! 😄🤣😃🌸
    Нали ви бех казала че поредните две орхидеи попадали в ръчиките ми предадоха Богу дух и ся стърчат само голи пръчки с по 2 листя, та един приятел дет мн разбирал от китки вика- стриваш по едно хапче противозачатъчно, разтваряш във вода и поливаш, щв се съвземат.
    Купих аз едно Диане и викам на ММ ела тука и стривай хапове. Физиономията му беше безценна.
    Ма това вика са противозачатъчни!! Аз- ми да.
    Той- маКак?!!! Защо?! Аз вика едни дете 8 г го праЙх и па не стана, ти ся ли реши да са пазиш?! Чак па и две хапчета?!? Викам- ти мой и да не мойш, ма ни са знай🙃😅😀 Много смях беше, за секунда му се смени овенската физономия:)
    Начи щом запали така след 20 г заедно, има още лИбоФ😄😄🤣🤣

Та чакам ся нещо да заченат орхидеите, ко стане ще ви кажа, за да ме следвате и за ботанически сАвети🙃😀😀😃😅😅

Общи условия

Активация на акаунт