Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 432
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 180
И аз купувах противозачатъчни за орхидеята, но не, отиде си.

# 181
Жаки, орхидеите се "хранят" с отрицателната енергия в дома,в който живеят. Ако не виреят у вас вземете да се дърляте по-честичко 😜😁

# 182
Верно ли:((( пууу, язък. Да им туря по ощв 2-3 инак кво да правя цялата опковка😂

Сиси, няма шанс начи… ний сме ги уморили от смях🤣😂 Големи сме хумористи, чак малката почва да пуска смешки някои и на място😅

# 183
Не знам дали е вярно, но точно миналата седмица една колежка ми даде същата насока за орхидеи и противозачатъчни. При мен едната върви, тази година за втори път цъфти, като гигантския цвят го държи още от юни и не е мръднал, а сега и бебе орхидея ѝ изби отстрани на стъблото. Но другата ... пълна трагедия. По един и същи начин се гледат, явно едната е по-възприемчива към отрицателната енергия в офиса, отколкото е другата.

Полегнах уж за малко следобед, е сега чак ставам. Чудя се от къде да я захващам.

# 184
Ей,неблагодарни жени,начи! 😀
Айде от мен да мине!

Веселинкова,да се стягаш,че съм близо!

Жаки,аз съм същата пишман цветарка,орхидеята ми е висша математика.😀

# 185
Стига, ва Сиси! Ми мойта що умря, кат дома нЕма караници, мм? /па и да има са лекиички, щото ги оправяме под юрганЯ/
😀
Много аресвам орхидеи, ма кво бъркам в отглеждането, не разбраф! 😀
Затуй си гледам мушката, бегонии, тАмАнужки, тук-там някой кактус, ма откакто малко пострадах от бодлички, го гледам гадно 😀
Крото, чИ ти си наблизо, ва,... на един таквоз 😀разстояние!

# 186
  • София
Тия па! Аматьорки! Stuck Out Tongue Closed Eyes Всеки може да умори Орхидея, но само аз мога да уморя кактусИ! Grin Обърнете внимание на множественото число, `щото ни един не оживя при мен, а уж били лесни за гледане. Една приятелка ми подари първия такъв и каза: "Гарантирано не можеш да го убиеш!". Ми не позна. Animal See No Evil

# 187
Оффг, успокойф сЪ, Панди! Имало, начи и по зле от мен 😀! Засега само орхидеите моря, все още! 😀

# 188
Говорете ми за кактуси. В ученическите години имах над 40 вида. Половината ни хол беше с цветарници със саксии. Леля ми трябваше шест месеца да се грижи за тях. Когато се върнахме беше оцелял само един. Останалите не са оцеляли на почти ежедневни грижи. С поливане.

# 189
  • Пловдив
Ама Кроте, как са дигнА чак от Варна и не звънна? М? Еееей ма си...Grinning

Запържвам яз фасулеца и бегам у брадчеда на вино и ще гушкам един 5г пикльо Wink  Да се порадвам на малки дяца Simple Smile

Фил къде е?

# 190
За бой е Кротева.

Моите китки едва оцеляха пролетта и лятото, а сега като са нацъфтяли... кво им стана?  Противозачатъчни не съм им слагала Grinning

# 191
Снощи на бързо го решихме,но обрисахме целия вилает и сега обратно.😀 Другия път ще ви бия среща на боба.

# 192
Много сте спонтанни, значи. Кат нищо щяхме да спретнем една бърза среща. Хайде, другия път.

# 193
Веси,точно за това е умряла,върни се да ме прочетеш пак,ама си сипи нещичко този път 😜🤗

# 194
Я, къдя е кака😅😍 Додах да се СПАся от семейна динър😀😅😅😅
Сауна, парна баня много е приятно:)

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 08:10 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт