Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 852
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 890
Фил, Сканиа 🤗

Ние с милото днес се възползвахме от хубавото време за довиждане с морето за тази година.. в Равда. Хем разходка, хем спа.

Скрит текст:

Иначе при влизане в хотела ни питат- сертификат ще показвате или.....? 😂 Инетресно ми е ако бяхме казали не, какво щеше да стане 🙃 Показахме, ама като нямат четец... ни казаха да си пишем номера на сертфиката, абе...
Тестове си взех от Амазон немско. Към 3 лв. излезе бройката.
 Веселинкова прозвънявам оператора.
Кро, кво стан пак?
И мен ме товарят много някои теми, та го избягвам в последно време.
Ето и от вчера рожденика с кака си. Кога успяха си направят тик- ток... маймунджелъци са им физиономиите ама...
Скрит текст:

Болните да оздравяват.
Бърд мега гледки. И аз имам от Трявна,  миналата седмица.. ама мн фотки напусках сега. Утре ще пусна и аз да видите есента из Балкана.
Наспорт, другарки!

# 1 891
Значи, 13, специално пиша сега, за да можеш с пуснеш още фотки Heart Eyes

Сериозно ли разликите в цените са такива, ужас...

# 1 892
Наспирт и от мен. Едвам ви догоних. Превъртам епизод от Междузвездни войни по Кино нова и си сипах ... чай. Прекрасни фотографии, пълните ми душата. Тринки, имаш страхотни деца.

# 1 893
  • Германия
13, много са ти готини децата, ма то при такава майка...

Давай снимките от Трявна да те видя къде си  ходила из един от моите градове.

# 1 894
13, страхотни са децата! Пускай снимки, много обичам Трявна.
Весе, говори първо с оператор, да чуеш какво ще кажат.
Панде, аз съм чувала много добри отзиви за уча.се. Честно казано, малко ми е странна практиката да се пускат уроци от сайта по време на час. И тя съвсем не се прилага само сега по време на ДО. Чувала съм от познати учителки, че го правят, имат служебни абонаменти.

# 1 895
  • France

Ето така се бях заключила в стаята. Апартамента заключен и ключът в ключалката.

Най ми е болно за реакцията на майка ми. Бях заключена 4 часа с бебе на ръце, а тя само ме разкритикува, че съм се била панирала. Никаква емпатия. Нищо. Заболя ме повече и от фактурата.

# 1 896
Боже, Фил! Ужасна ситуация, още по-лошото е, че може да се повтори! Голям гении е планирал, такова разпределение на вратите, не може и стопер да се сложи, ужас направо.
Мили момичета, аз също ще си взема малко почивка, от форума и други социални мрежи, ще ви чета от време на време и искам да ви намирам здрави и щастриви! Всичко за всички да се нареди и да нямате дертове и ядове!

# 1 897
Фил съжалявам. Приятелка на майка ми беше изпаднала в безпомощно състояние, счупвайки тазобедрена става, преди няколко години. Дъщеря ѝ и зетя, живеещи в съседния апартамент не можеха да влязат, по същата причина. Оставен превъртян ключ на входната, метална врата. В крайна сметка пожарникари я "освободиха", през прозореца, оставен вертикално. В три през нощта, не могли да открият майстор ключар, колкото и невероятно да звучи за града ни. Бърза помощ викнали накрая пожарната, а те помогнали и да я свалят с носилката.

Момичета, какво се случва? Първо Кротик, след това Ре, сега и Сали...

# 1 898
Оле, Фил, голямо премеждие! Аз нали преди година успях да си заключа колата с ключа вътре, натоварена и с всички пари и документи вътре. А аз с децата на улицата, в друг град... Но поне сумата беше по-лесна за преглъщане. Много глупаво е измислено, от някой баш майстор това.

Аз не се отказвам, момичета, просто понякога ми е тъжно. Знам, че е само период, ще си стъпя на краката, няма де да ида. Иначе вече си взех и последния изпит от кормуването днес, край поне с това! Вече официално мога да ви разходя и с автобуса Hug

Скрит текст:

Домашните тестове са около 10лв при нас, на децата им раздават безплатно по 2 на седмица.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 22:37 от Scaniа

# 1 899
  • France
Много, много неприятен момент изживях. И ключарят беше един... бррр. Лепкав, обстоятелствен, като че ли на шантаж го обърна. Казвам всичко това на мама и "ти си се панирала и затова ти се е сторило така". Мерси, разбрах, че е моя грешката.

Скани, страшно ти се радвам и възхищавам.
Аз повече не мога, отказвам се.

# 1 900
Уф, Фил.  Ужасна ситуация, но не я мисли. Минало.
Весе,  изедници! Да си вдигала на чужбински номера? /т.е. измамници/. Последните 2-3 месеца,  настойчиво ми звънят от Англия, Германия и Кипър. Не вдигам.

Търто, чудесни деца!  И те мразя! Защото коремът ти е залепнал за гърба. Вещица ниедна! 🥰
Мале Скан, направо си се стопила. Честито за изпита! И ще си стъпиш на краката, няма на къде.

# 1 901
  • Sofia
Фил, знам, че дълго ще го преживяваш... Голям стрес си е. Минало, каквото било - било. По едно време си го повтарях това покрай разни събития и ми помагаше. Не се ядосвай за парите, по-голяма беля може да се беше случила. Hug
Скания, много си хубава! Ще видиш, че всичко ще си дойде на мястото един ден и ще бъде както ти искаш!
Забравих да благодаря на Ваичка за рецептата. Лесна изглежда, ама това за моя милост нищо не значи.
Ся, ако уикенда се отдам на домашни разкрасителни процедури, вместо на тенджерите и тиганите, дали ще е много нахално. Такива мисли ми се въртят в главата.

# 1 902
  • France
Тьорти, децата са ти манекени, пу-пу. Какво иначе с такава майка Heart Eyes

# 1 903
  • sf
Наспииирт! Фил, много кофти ситуация, дано не се повтаря! Странно разположение на врати и брави!
Една фотка и от мен за 10тина минути, докато си легна.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 05:13 от donsita

# 1 904
  • Пловдив
На всички пу-пу дан вий уроки ама сте красотни много! Радвам ви се! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт