Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 972
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 265
Офф, Сирос, хубаво си насъбрала…Да ти е честит младежът, да е здрав и дано някой ден да живее в нормална държава.

Аз нали съм ви разправяла, че имаме лаборатория до нас. И опашките тия дни са такива, че хората трябва да се отместят, за да си вляза или изляза. Днес една женица беше влязла да чака на “топло” вътре във входа. Признавам, много неприятно ми стана, защото знам, че много от хората, които се тестват, сигурно са с Ковид, а в нашия вход не живеем безсмъртни. Обаче беше 3 градуса сутринта и сърце не ми даде да ѝ кажа да излезе. Останах си с раздразнението и безумната ситуация, в която сме поставени. Онзи ден и родителите ми са чакали цял ден пред и във болницата за нещо като бледо подобие на медицинска помощ и ми е много тъжно от това, на което сме подложени.

# 2 266
Сиросче, мило Сиросче...Cry Hug Има такива дни... сякаш  ръсят сол в кървяща рана. Пък ние от болка мълчим, а мълчанието крещи оглушително. И не, че плачем, просто много прашинки засядат в очите. Ти си крайъгълен камък! Ще устоиш и ще стегнеш най-шарения рожден ден, за порасналото ти момче!
А тези със "заслугите"... не ги щади!  И да не ти дреме от наранени очаквания. Хубаво е аршините да се изравнят и всеки да получи това, което е заслужил.
Гушвам те и ти изпращам сили и положителна енергия. Ако мога с друго да съм полезна, просто кажи! Heart
И голямо, голямо гуш на рожденика Hug

# 2 267
Днес е празник, въпреки, че на много им се реве...
Ми не е престъпление - поплачете си. Може пък да ви олекне и сълзите да отмият неприятните усещания.
Е, ще трябва да понесете мисълта, че малко ще сте подпухнали, ама пък утре ще ви е леко и меко!
Сиросче, изпращам ти виртуална прегръдка!
Кара миа, преди време си взела правилно и тежко решение. Радвам се, че е минало.

Честит празник на празнуващите и стискам палци на тези, които очакват нещо хубаво!

# 2 268
Сирос, мила моя 🤗! Да ти е живо и здраво детенцето! Буца заседна на гърлото ми, докато те четях! Съжалявам бабите,идея си нямат какво пропускат!

Панди, малката Пандичка е разкошно детенце. Добра работа си направила с нея!

Карамел, сякаш бях на мястото ти в историята с "приятелката" ! Тези моменти ги изживявам и аз сега с една бивша моя "сестра". Все още ме боли и плача след срещи с нея. Дори се чувствам виновна ,че се чувствам така!

Скан,и на теб прегръдка и сили ти пожелавам,за да се справиш с византийците! Аз не можах,почвам обратно броене за връщане към родна земя!

Сипах си! Някъде по света все е време за питие,нали?

# 2 269
... и забравих на Сирос хлапето. Честит рожден ден, късметлия е той с такава мама!

Попи, при нас е същото. Отвориха лаборатория под кооперацията и е ужас. Там където пък е ЛЛ, направиха преустройство и оставиха пациентите без нормална чакалня. Чиста Бай Ганьовщина - защо да плащат наем за помещение за пациенти? Последните да се спасяват както намерят за добре.

# 2 270
Сиросче, силна прегръдка! Поплачи си, много ти се е събрало. Честит да е малчо!
Напълно подкрепям мнението на Сис за бабите; мнението за ТЕЛК ще си го спестя, щото....нали, сещаш се какво е.

Попи, тъжно ми е на мен, много. Безнадеждно чак. 

Панде, аз съм казвала, но пак да повторя, голям фен съм на малката Пандичка Simple Smile

# 2 271
Сис, за питие може само да си закъснял, но никога не си подранил! По личната ми часова зона, винаги е - ине и ора я узо Stuck Out Tongue Winking Eye Лошото е, че напоследък нямам грам муза...
За "приятелките",  ами, аз явно съм извънвселенско създание, преживявам тежко момента, бе, направо си го преболедувам и забравям. Ама буквално ги изтривам от живота си и паметта. Тази, ако не беше ми натрапила себе си,  тотално бях забравила, че съществува. Дай си още малко време и спри да се обвиняваш и да я мислиш. Четох те, когато сподели, не е повредата в твоя телевизор!
Гинеколожката, при която ходя се помещава в някаква кооперация. На етажЧето има и педиатър. Коридорчето е метър и половина на 60-70 см... Пациентките и дечицата клепурят на улицата в дъжд, сняг и пек. Зимата съм виждала баби, да  пазят ред за внучето и като останат пред нея две -три дечица, звъни на майката да идва с болното...

# 2 272
  • София
Чироз, обичам те. Много съжалявам за проблемите. Хубаво е, че има хора все пак.
Детето да е живо и здраво и да го гушна от мен.
Може да не ме харесваш, но винаги те мисля.

# 2 273
  • София
Панди, малката Пандичка е разкошно детенце. Добра работа си направила с нея!

Сис, благодаря и на теб, и на останалите момичета за милите думи по адрес на ПанТичката, но напоследък си мисля, че не съм свършила толкова добра  работа с нея. Тя просто недоумява защо трябва да изпълнява това, което учителката каже, ако на нея не й е интересно. Наистина в нашето образование всичко е безумно тъпо и голяма част е излишно да се учи, но тя е там, за да изпълнява. Няма такива филми като "не ми е интересно", "не искам". А това не съм успяла да й вкарам в златната главица. Умно ми е детето, добродушно е, но това не е достатъчно, за да оцелее в нашия свят. Трябва да пребори обазователната система, а с рогата напред още от 2-ри клас не се получава.

Скан,и на теб прегръдка и сили ти пожелавам,за да се справиш с византийците! Аз не можах,почвам обратно броене за връщане към родна земя!

Сис, изпуснала ли съм нещо? В БГ ли се връщате?

И аз щях да се изказвам относно "приятелките"-кръвопийци, но се отнесох. То какво да се изказвам всъщност. Може би всяка от нас е имала поне по една такава. Вероятно към днешна дата, ако ги срещна, ще чувствам същото като Карамелчето. Тъпото е, че съм имала доста такива в миналото си и явно не си вземам поука, защото след всяка предходнасъм допуснала нова такава. Поне в момента нямам, надявам се. Само една особа има, която постоянно мрънка. Негативна личност е. Но пък ми помага в трудни моменти. Аз на нея също. Приела съм я. Само дето ме натоварва при по-дълги разговори, но си я обичам.

# 2 274
  • София
Пандич, напротив. Отгледала си дете, което мисли. Не е необходимо да се подчинява и да изпълнява. Да, вероятно ще е по-трудно и на двете ви, но определено резултатът ще е по-добър.

# 2 275
Сирос, редактирала си и не можах да вляза в крачка, но ти желая весело прекарване на рождения ден. От коментарите предполагам с какво си се борила днес, дано всичко е наред. Онази институция ми е на върха на класацията по бюрокрация и непукизъм от страна на служителите ѝ.

Сис, верно ли започна обратното броене до идването на родна земя?

На именниците честито, бъдете здрави!

# 2 276
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
убавици мои, прекрасници!
всичко прочетох и всичко моментално забравих. да знете от мен - много помага.
ама някоя се направила на интересна! - у лЕво!
друга се издънила като кифладжия! - да пасе!
нищо не си слагайте на сърце. няма нужда а и полза няма.

всички празнуващи, и майките на именици и рожденици - да се напиете по повода. на тези без повод - същото. все някога и вие ще сте от празнуващите, нали? Wink

аз няма да се оплаквам ама хич!
трети ден обикалям по институции и инстанции и ми иде да вия като койот. но няма. Wink ще мина някак и през това.
само да споделя, че никога досега не съм свършвал атолкова малко работа с толкова много тичане. а предстои и още.
а наздраве.

# 2 277
  • София
Добри, а на лекар отиде ли за кръвното?

# 2 278
Благодаря за милите думи, мило, любимо общество! ❤ Прегръдка и от нас.
Ули, днес.
Попи, не се и надявам даже. Толко ми е причерняло,  че ако на пролет, ида да паса кози по гръцко, няма да е чудно. Не ми е тъжно, отчаяно ми е в какво общество живеем, в какво се превърнахме.

Тъй. Направих любимата вечеря, слооихве шарени шапки, духна свещите, почерпихме съседчетата, сега може вино с торта, налЕ?

# 2 279
Честито на всички именици и на рождениците на Сирос и Деми! Здраве, здраве и пак здраве  им пожелавам + късмет и щастие!
Сирос стискам палците, макар, че не знам защо, но стискам и на ръцете и на краката! Не разбрах точно, какво те е разстроило, само мога да се досещам, донякъде. С друго не мога да ти помогна, но виртуални прегръдки ти пращам  и се надявам от все сърце нещата да се развиват по най-добрият за вас начин!
Вчера писах, че понеделника беше луд, и че вторника ще е пак такъв - нееее, не съм познала - 100 пъти по-луд.
Налях си едно питие за започвам да спортувам.
Може ли срядата да не е луда, м?!

Общи условия

Активация на акаунт