Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 985
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 295
Честити да са всички и именици и рожденици! Само здраве желая на всички!

Имаме близък в болница, младо момче, тежко кара, не пада пустата Т. Страшно съм притеснена:(
Дано има късмет.
Мен гърло пак ме боли, съблякох се потна вчера и лежах на земята след йога и днес съм готова!
Толкова ми е кекаво тва гърло, аман вече!

# 2 296
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит празник на всички именици и рожденици. Да сте живи и здрави!
 В Гърция и овце мога да паса, и зеленчуци да гледам, и риба да ловя. Вече разбирам хората, който "хващат гората".

# 2 297
Съншайн, като каза, много харесвам рубриката на Галя Щърбева "Да хванеш гората". Няма лошо и морето.

# 2 298
Сиросче,Деми,честит празник!Да са здрави и щастливи дечицата ви!

Уж чета,ма все забравям какво съм прочела.Страшно разсеяна съм напоследък.

Стискам палци и пращам прегръдки!

Наздраве!

# 2 299
Има ли такова нещо на света - да харесваш и обичаш някого, независимо как се променя и какво прави или не прави? Аз не вярвам.

По никое време пека банички-мъфини, толкова обичам да готвя, ама не и като са ми вдигнали кръвното.

# 2 300
Елифче, аз само детето си мога да обичам така безрезервно. За всички останали бързо ще ми се изчерпа лимита.
ОХ, тук сте се наредили от лични, по- лични домакини! Heart Само аз ли обичам единствено да пуша.?Днес приготвих вечерята на Халапеньо, че мама е зле. Ами, ако трябва да върша това ежедневно, ще се самоубия с мръсна вилица в окото! Предпочитам да паса овце...

# 2 301
Елиф, има, ама повечето са или в домашното насилие, или отношения родител - дете. Или просто да смесваш съчувствие и желание да се изявиш като ангел - спасител.

Сирос, да е жив и здрав малкия сладур! За другото просто те гушвам силно.
Понякога много ме е яд, че сме толкова далече физически. Ей така, да кажа, идвам да съм до теб докато облаците се поразсеят. Или поне докато виното свърши, което ще има същия резултат Grinning

Крооот? Кроте? Не знам кой и с какво те настъпа, ама мини поне за едно сссссс....

# 2 302
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
панТичке, кардиолога е утре. но преди това ще си подсладя душата със среща със старо приятелче.
Wink на открито в кръчма в парка. и аз съм човек, и аз имам право на малко радости.

# 2 303
Именно, Карамелчик, ама не говоря за дете.
Скан, в нито един от двата случая не е моя казус. За ангел-спасител не ставам, на годините не ми отива ни ангелската мантия, ни ангелската невинност.
Не ми се влиза в подробности, знам, че съм права и какво от това ...

# 2 304
Добре, утре всичко да е наред!

Как само ти обичаш да пушиш, Карамелова? Отварям поредната кутия.

Ериф, то зависи от посоката на промяна, до колко ще приемеш и как, та случаи всякакви казвам аз.

Скан Heart Освен да напътим стадото по твоя край? Е, и помощнички се намират.

Крот, Уиш, Прити, Търтето.... кой още? Тука на килимчето да мъцнат.

# 2 305
Има,Елифче.Доказателство за това са близките ни хора.Каквито и да са,обичаме ги.

Ох,и за неприятната ситуация в която беше изпаднала Фил исках да кажа,че аз сигурно щях да се на@#$ая от страх!Такава съм бъзла.
И съща като Ули.Премълчавам,бездействам и после си "бия" главата..

И начина ни на живот стана един..И държавата не бива,и хората в нея..съжалявам,че го казвам.

Кефя се и аз на малката Пантичка. Hug
Не се ядосвайте с ХО и ДО,бели ядове са това.Жива и здрава да съм да ги дочакам тези моменти.

Днес в един лекарски кабинет,чакайки за преглед казват да "влезе само мама с детенцето ".Сядам вътре и чакам.Гушнала съм си бебето,гледам го колко е прекрасно и в ума ми кънти "мама,мама".Все едно се пренесох в паралелна вселена,живота ми мина на лента..кога станах мама?!Как така съм мама?!Не се чувствам такава.. чувствам се глупава и неумела..
Дали някога ще спре да ме преследва тази мисъл - справям ли се ?

# 2 306
Какви сте минорни тази вечер. То и аз така, без конкретна причина. Всъщност има много причини, ама ...
Давам подкрепа и палци, за всички които имат нужда.
Сирос, да мине безпроблемно, Добри - прегледа утре, Скания повече кураж и вяра.

# 2 307
  • France
Сиросче HugHugKissing Heart има такива дни и по закона за повсеместната гадост, винаги се редят в редичка 💩

Лайла, и аз имам моменти, в които се чудя как така станах майка. След второто раждане свикнах малко, но се чувствам твърде слаба и незначителна за тази роля.

# 2 308
Елиф, то зависи от посоката на промяна, до колко ще приемеш и как, та случаи всякакви казвам аз.
Посоката на промяна не е възходяща, затова се изумявам, че като не ми е родно дете, може да смята, че трябва да съм ок с факта.

Ей ги баничките, от раздразнение изядох една в тоя неприличен час 😡 Иначе съм доволна, вкусни са.
Скрит текст:
Снимката е претупана, извинете.

Лейла, започвай лека-полека да изграждаш самочувствие като майка. Добра си, справяш се, нямаш нужда от съмнения и колебания. С увереност се преодоляват по-лесно и всички "спъни камъчета" в детеотглеждането.

# 2 309
Елифче, светът не пренаселен с ангели с бели роби, възвишени, изискани, интелигентни и вършещи само добрини, но ги има! Вярвам, че съществуват, също така вярвам, че ти си една от тях! И това няма нищо общо с възрастта. И щом точно ти, имаш съмнения, заслужава ли обич отстрещната страна, въпреки това, което прави / не прави, то тази страна не заслужава!  За да се породят съмнения в твоята добра душа, според мен  отстрещният е прекрачил всякакви граници.
П.П. Ти си от хората, които ми връщат вярата в човешкия род. Радвам се, че те познавам, макар и вируално.
Моля, не ми разбивай илюзиите Simple Smile Kissing Heart
Сиросче, аз преполових втората кутия.. Еми, обичам да пуша, пък и напоследък си мисля, дали спътникът в живота трябва да се избира не по съвпадение на интереси, а по съвпадение на пороци? Щото ние с моя нямаме съвпадеж и си ни личи Grinning Ма как да запалиш лулата на мира с някой, който не пуши, братче!?

Общи условия

Активация на акаунт