Честит празник на момчето ви- да е здрав и много щастлив! 😍🥳
На Деми също честитка!
Аз ходя кат гламава на тая тръстика... честно, едвам ги дишам някои клиенти. Миналата седмица ли беше, минава на каса една дама с надпис на маската “не мога ви дишам” 🥴 Викам си, да я питвам откъде я има да си сложа и аз една такава на касата 😂😂😂 Мениджмънта много ще ми се зарадват 😆🧐
Жаки, дано се оправи момчето 🤞
Карамелота ❤
Ре, ти си моята мъдрост и моите думи... честно, като те чета, понякога си мисля, че аз съм писала.
Елиф е слънце тя.
ОнЬез двенките другарки, дето се чудили майки ли билЕ или да. Ма пуста гьостерица... Ми кой да е майка на маленките ви, бре, съседката ли? Да си влизате в пижамите и да запрятате ръкавитИ 🤗 Ама ха...
Мид 🤗
Пускам поста докато сме още днес, че ще изтърва момента 🥳
Лека ви нощ, другарки, спокойна да ви е!

Мама днес е ток и жица! Какво беше това чудо, цяло денонощие беше толкова заплесната, че ми изкара акълите, дадох й един течен аналгин за температурата и заспа, а сутринта -като нова. Аз обаче съм със зверски главобол, изтрових се от хапчета и не минава. Цял ден се въргалям в леглото и не мога да стана. Съответно не отидох на работа, за голямо разочрование на Недовършений. Сто пъти ме пита, сигурна ли съм, че няма да ми размине, ако поработя малко, м?
Просто не ти е ден...инак пробвай пак, смело.