Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 521
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 310
Сиросче, да измъцна докато е още днес 🙃
Честит празник на момчето ви- да е здрав и много щастлив! 😍🥳
На Деми също честитка!

Аз ходя кат гламава на тая тръстика... честно, едвам ги дишам някои клиенти. Миналата седмица ли беше, минава на каса една дама с надпис на маската “не мога ви дишам” 🥴 Викам си, да я питвам откъде я има да си сложа и аз една такава на касата 😂😂😂 Мениджмънта много ще ми се зарадват 😆🧐
Жаки, дано се оправи момчето 🤞
Карамелота ❤
Ре, ти си моята мъдрост и моите думи... честно, като те чета, понякога си мисля, че аз съм писала.
Елиф е слънце тя.
ОнЬез двенките другарки, дето се чудили майки ли билЕ или да. Ма пуста гьостерица... Ми кой да е майка на маленките ви, бре, съседката ли? Да си влизате в пижамите и да запрятате ръкавитИ 🤗 Ама ха...
Мид 🤗
Пускам поста докато сме още днес, че ще изтърва момента 🥳
Лека ви нощ, другарки, спокойна да ви е!

# 2 311
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
 Фейса е затрил групата "Положението е Майко мила", писна ми от цензура и контрол.
 Вчера водих детето на лекар, след месец пак, породиха се  притеснения за зрението му.
На регистратурата в клиниката бяха шокирани, че идвам без направление.
Не исках да чакаме и да седя в неизвестност, и затова си платих прегледа.

# 2 312
  • Пловдив
Добро утро!
Ич не ми аресва кви гадни, черни мисли ни занимават киприте главици...
Да ги разсея лекинко с кафе...? Simple Smile

# 2 313
Много спите днес. 🙄
Синеочка вчера си бръкнала в окото, в ъгълчето. Как е успяла не знам, но днес хленчи, че я боли. Поне ме цунка и каза, че и тя ме обича, не ми беше сърдита, че отива на ДГ. 😀 Навън е студ, мъгла, слана...
Пуснах кафето и пия на тишинка.
ММ спи, че беше нощна. Аз ще си дочета книжката. После ако се покаже слънцето може да излезна на кафе.
Хубава сряда.

# 2 314
Добрютру!

Поне навън слънце има. Нищо, че е клинч. Иначе съвсем минорно щеше да е.

Вземам едни усмихнато кафе и ще чакам да подейства отвътре Simple Smile

# 2 315
Добро утро.В дни, като днешния ми се иска да не си подавам носа навън.Тревожно ми е и направо ме е страх от това,което се случва.Утре ще трябва да се редя по опашки,да си правя антигенен.Дните ми са толкова забързани и напрегнати,че дъх не ми остава.Будя се от мрачни мисли.Не мога да повярвам,че някога сме били щастливи и сме живели нормално.Сегашното нормално ме убива..Само благодаря на Бог и се моля да сме здрави и да сме заедно.
.Извинявам се за сутрешните словоизлияния,но точно така се чувствам.

# 2 316
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Назад съм с едни 150-тина поста, ще се опитам да наваксам, докато си пия кафето след малко.
Свърши ми гушкането с бабиното злато. Ама пък кучето е свръхщастливо, през нощта няколко пъти идваше да ми ближе лицето. Спането плътно до мен не се брои. Grinning

# 2 317
  • София
Здравейте!

Сколасах да ви навестя. На работа съм. Уж спокоен ден , но все нещо излиза за вършене и не ми остава време да поровичкам в нета.

Не мога да повярвам,че някога сме били щастливи и сме живели нормално. Сегашното нормално ме убива. Само благодаря на Бог и се моля да сме здрави и да сме заедно.
.

Всъщност когато сме живеели нормално пак е имало неща, които са ни карали да се оплакваме и да не си харесваме нормалното. Simple Smile Просто така е устроена човешката психика. Погледни си последното изречение от цитата. Здрави ли сте? Заедно ли сте? Ако да, то и сега сте щастливи.

Дами, някоя от вас правила ли е кекс с тези готовите прахообразни смески? Хареса ли ви?

# 2 318
Панде,кекс не съм,но почти всяка година взимам от лидлските за бисквити.Те са хубави.Реално ти слагаш мокрите съставки,а в пакета са ти сухите.Не знам обаче дали ти помогнах 😁
Иначе много ми хареса коментара ти за щастието.Не бих допуснала подобни форсмажорни обстоятелства(като случващото се последните година и седем месеца) да определят това ми чувство.Че то това се случи ден преди да родя!И по тази логика,не твоят,аз тези петстотин и няколко дни трябваше да съм нещастна!? Според мен всичко е до нагласа ✌️

# 2 319
Благодаря ви за палците! Heart Мама днес е ток и жица! Какво беше това чудо, цяло денонощие беше толкова заплесната, че ми изкара акълите, дадох й един течен аналгин за температурата и заспа, а сутринта -като нова. Аз обаче съм със зверски главобол, изтрових се от хапчета и не минава. Цял ден се въргалям в леглото и не мога да стана. Съответно не отидох на работа, за голямо разочрование на Недовършений. Сто пъти ме пита, сигурна ли съм, че няма да ми размине, ако поработя малко, м?
Омммм....

# 2 320
Мисти, ти ли питаше за тефтер с Хари Потър, ето тук има, ама е на моулскин и цената му е като за такъв.
https://www.ozone.bg/product/moleskine-tefter-harry-potter-lg-liniran-map-red-t/

https://www.ozone.bg/product/moleskine-tefter-harry-potter-lg-liniran-leviosa-t/

https://www.ozone.bg/product/moleskine-tefter-harry-potter-large … ran-kniga-414051/

# 2 321
  • Пловдив
м да...видях го, ам кво толкоз за 50 кинта...?
Ще видя дали мога да погледна в някоя книжарница и тогава ще поръчвам.

# 2 322
  • Sofia
Значи, все бях наясно колко съм зле в кухнята, обаче днес два пъти се мъча да направя катмите на Мистето. Уж толкова елементарно пък всичко отиде в кофата първия път и аз не знам защо реших, че на повторението ще се справя. Ми не знам къде са ми заврени ръцете като гледам какви неща въртите тук... По тоя повод и в знак на протест лягам на дивана и нищо няма да пипна повече.

# 2 323
  • Пловдив
Значи, все бях наясно колко съм зле в кухнята, обаче днес два пъти се мъча да направя катмите на Мистето. Уж толкова елементарно пък всичко отиде в кофата първия път и аз не знам защо реших, че на повторението ще се справя. Ми не знам къде са ми заврени ръцете като гледам какви неща въртите тук... По тоя повод и в знак на протест лягам на дивана и нищо няма да пипна повече.
Kissing Face  Просто не ти е ден...инак пробвай пак, смело.
Скрит текст:
Изчакай хубаво да втаса тестото и виж в какъв тиган ги печеш. И...не размазвай с тигана, а с накланяне, както полочинките се разливат.

# 2 324
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пропаднаха ми две сделки, и ми е криво. Единия клиент не си вдига телефона, а беше много на зор, другия, не успях да организирам нещата навреме Sad
 Емии, стига толкова за днес, утре пак!

Общи условия

Активация на акаунт