Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 942
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 325
Честито ни, хлопнаха кепенци за децата и при нас...

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zatvoriha-vsichki-uchili … -obshtini-1142277

Освен да спирам да се нервя за неща, които не мога да променя и така... рано ли е да си налея?

# 2 326
И аз идвах с тази новина.Тъкмо в петък трябваше да се завъртят при нас,и да учи от вкъщи.Поне няма да срещам неадекватната шофьорка за известно време.
Няма ден да не готвя,поне по веднъж.Писна ми!Ся един бърз грах,за утре е още мистерия.

# 2 327
О, аз набъркочих един гювеч зрял боб с месо, божествен стана. Дано за три дена има.
Ренко, и ММ така миналата година наричаше една особа "майката - джигитка"... чак клип на Нова беше пратил с изпълненията й, щото то не едно и две бяхо...

# 2 328
Мързел, не се ядосвай и не е рано. Въпрос на време и за другите градове. Беше ясно, че така ще стане още през август. Ще си мрънкаме тук и така.
Аз метнах една крем супа от леща.

# 2 329
Аз там по принцип даже минавам със скорост под позволената, защото има много опасни пешеходци,а и е пълно с деца.Но от няколко дни карам още по-бавно.И ме псуват ли псуват тези зад мен,но да ме изпреварват.Ако успеят 🙄.Направиха ремонт на пътя,стана супер.Само дето продължават да паркират на улицата, която е доста широка,но пълна с такива забрани.И се получават едни ситуации 🤐
Има ли го някъде клипа от ТМ?Да се образоваме,на какво още може да попаднем 🙄

# 2 330
  • France
Днес съм с адската мигрена. С всички екстри. Шъ Омръ!

# 2 331
Фил, съчувствам! И аз цял ден съм като препикан фас.  Плесках се с вапоруб. Пих имигран, мезулид, ацефеин, нимезил, течен аналгин и преди малко обърнах 2 упсарина, та чак сега ми просветна.

# 2 332
  • София
Съчувствам и за ДО, и за главоболието. И от двете страдам периодично. Laughing

# 2 333
  • Sofia
Вчера бях така с адово главоболие. Отивайки към зъболекаря се успокоявах, че там ще полегна за час време. А като тръгнах да ставам от стола бях убедена, че ще ме изнесат на носилка.
Мисте, ужа така ги правих. И изчаках да втаса и разливането така с тигана въртях. Баба ми правеше най-вкусните, меки, сочни катми. Ядяхме ги даже без никакви добавки. Аз ги докарах на прегорял картон.

# 2 334
  • Пловдив
Джунче, ам Ела ми на гости и ще се упражняваме Wink

Ич не е рано за сипване...

И синко ме изненада с ДО, че те пък трябваше в петък да ходят. Хубавото е, че минава първа смяна. Одеве му разреших да не кара час на класа и да излезе...малко да проветри главата Simple Smile
Чакам мм да долети и утре рано пак тръгва...заради инжекцията дето слага.
Аз набързо задушен ориз в тигана. Мръвката ще е от буркан.

# 2 335
Ммм дааа… от колко часа е удобно да почваме на винО?!! За една прЕАтелка питам😅🤪
Жаки е супер разстроена, иска на училище, иска ма няма… Кака и реве че няма да ходи на изпити, а ще пише курсови. Всеки за нещо си реве, аз и да рева няма кой да ме чуе…
Дано ни се размине тоталния локдаун:( ко ни затворят дали ще може по гори и поляни някъде поне да се обикаля? Със зеления сертификат ша вЪря на зелено, то вече оранжево де🤪😅

# 2 336
Тегав ден.Бях решила да не пия от днес,но обмислям да скоча за бутилка вино..

# 2 337
  • Euskal Herria
Изчетох ви - пропуснатото и новите постове.
Здрави да са вчерашните рожденици!
И аз до обяд бях с главоболие, ама вече ми просветна. Обикновено след полетите на следващия ден ме боли главата. А вчера между двата полета беше много кратко времето, кацнахме на гейт в единия край на терминала и докато стигнем  до следвайщия на другия край ... И за капак и багажът ми го нямаше, но днес го доставиха непокътнат.

# 2 338
От 17 до ся не седнАх! А това, а онова, картофени кюфтета правих, панирани калмари пържих, пералня простирах, мивката е пълна, но седнах да хапна. Ся не ми се става.
Ограничавам яденето малко, да видим дали ще има ефект.
Съчувствам и аз за гадости и болежки.

# 2 339
  • София
Яни, добре, че си си получила багажа.
Спомням си от преди около 10 години случка с моя колежка. Бяха й загубили куфара по самолетите. Тя подаде искане или каквото там се подава в тези случаи и посочи да й носят куфара на служебния адрес. При което се започна едно носене на куфари всеки ден в продължение на поне една седмица. Все грешен куфар носеха. Не помня как завърши историята в крайна сметка, но бях много впечатлена, че всеки ден се носеше поредния грешен куфар. Тя накрая започна да гледа философски и се смееше по телефона: "хайде да видя какво ще ми донесете този път".

Общи условия

Активация на акаунт