Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 918
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 340
Цоп и аз тук!

Време му е.
Откраднах от Ренко идеята за грах, но ... го загорих. От много време не ми се беше случвало. Сега детето дояжда вчерашната манджа, а аз ще си уловя нещо друго от хладилника.
Варя царевица, но на нея няма какво да ѝ загоря.

# 2 341
Някой да прибере Меркурия нейде и да го заключи! И хич не ми дреме ретрограден лиЙ, нормален ли е!!!
И срядата бе луда, и няма да е само тя. Чистачките ни са болни, милите, те дано бързо да се оправят, пустий ковид! Та сега го играя и чистачка. И други колеги се включват и помагат, но доста отнасям и аз. Тракам, тракам по компа и после юруш на парцала и спирта. Да ви кажа с парцала ми е по-добре, метеш, бършиш, спиртосваш, физически се натоварваш, ама главата си почива. Срокове не гониш, не трепериш за туй и онуй -кеф! Физически си по-изморен, но някак ти е по-леко.
От вчера имаме парно, супер, но само в будната част от деня. Снощи се припотих амнайсет пъти и сутринта отворих очи и се бухнах в банята. Гони ме явно критиката по петите, щото вир вода бях 100 пъти! Старост нерадост, а сега това е само прелюдията, чак ме е страх от същинската част.
Налях си сега едно питие за вътрешна дезинфекция - домашна татева ракийца и ви казвам наспорт!

# 2 342
  • Euskal Herria
Пандич, приятно ме изненадаха. Даже имах готовност аз да слизам и да си ги взема, когато ги донесат. Обаче човекът почти ги беше донесъл до нашия етаж, хем му казах, че слизам. А сме без асансьор. Явно не са успели да ги прехвърлят от единия самолет на другия, но пък днес с първия полет от |Мадрид дойдоха. Още няколко души бяха в същото положение. За друг път ще знам и няма да се оставям да ме уговарят и ръчния багаж да предавам за чекиране. Не съобразих в момента, че прибрах в него някои неща, които обичайно нося в раницата, та бях на тръни кога и дали ще ги получа.
Дано скоро се похвалите с по-нормални дни, момичета!
От разходката ни с кучето този следобед, есента се усеща вече:

# 2 343
  • Пловдив
Уми, как ше спираш бе? То трябва да увеличаваме...инак как се кара в тая тъпа пандемия Confused

Уинд, нали...? Да чистиш е кеф! Ни мислиш, ни се тормозиш. Все си мисля, че ще ми е в пъти по-добре.

Айде, наздраве!

# 2 344
Телешко варено правих аз, ама кой ял кой не ял...

Жаки, няма кой да наложи пълен локдаун. То няма и кой да го спазва като гледам...
Децата ще са вкъщи и толкоз.

# 2 345
  • Пловдив
Абе кой ще иде да им гласува? Къв локдаун? То и без ще са провал тия избори, па инак ептен.

# 2 346
И аз цял ден с главоболие и високо кръвно от притеснение. Финансовият проблем се дозабатачи, и направо ...
Иде ми да си сипя едно, ма не пия, та сготвих едно свиснко с гъби, поне да се наядем вкусно.

# 2 347
Vaychka, вярвам, че финансовият проблем, ще се реши. Винаги се решава. По един или друг начин, колкото и да изглежда черно сега.
Hug
Знам, че звучи като клише, но всичко ще си дойде на място.

# 2 348
  • France
Знам, че звучи като клише, но всичко ще си дойде на място.
Дано Hands Pray Аз почнах да губя надежда.

# 2 349
Фил, писах, трих..  прегръдка оставям!

# 2 350
Добро утро в четвъртък, несвъртък!

# 2 351
Добро утро!

Още една година се изтърколи. Почерпете се, мили момичета, за мое здраве

# 2 352
  • Пловдив
Елифче, ЧРД! Да си здрава и усмихната! Kissing Face

# 2 353
  • Sofia
Елифче, здрава бъди! Да имаш от всичко и да му се радваш с най-любимите около теб хора!
Четвъртък е един много приятен ден, защото на почивните дни им се види перчема!

# 2 354
Елифко, честит рожден ден! Здрава и усмихната да си! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт