Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 889
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Елиф, да си жива и здрава. Много щастие ти желая.

# 2 371
Попи, веднага да издадеш на ушенце, кой е магазинът, обещавам да не ти ги вземам под носа.
Писна ми и на мен с тия цени на кокали по ягодите...

# 2 372
  • Пловдив
А булъона го пиете ли?

# 2 373
Аз го пия. Вкусен ми е.

# 2 374
Ули, един нов магазин в Лозенец на ул. Кричим, като идваш от Златовръх, в посока НЗОК. Не знам как се казва, трети на едни и същи собственици. Влязохме да видим какво предлагат, то се оказа същия като този, от който пазаруваме вече няколко години. Посмяхме се с продавачите, че няма измъкване от тях. Такъв магазин имат още в Младост 1, срещу ресторант Ветрило и в Гео Милев, зад Плиска.

А пък в четвъртък получават телешко в едно магазинче на ул. Сердика, точно срещу чешмите. Казаха, че продават костите за 0.60лв./кг., да мина в четвъртък по-късно през деня. Мислех днес да ги дебна, но пък съм вкъщи, а и нали намерих.

# 2 375
  • Euskal Herria
Добро утро!
Честит рожден ден, Елиф!
Отметнах един преглед, сега спокойно да си изпия кафето. Имах планове за днес, ама ако скоро не дойде водата, ще ги ревизирам. За толкова години тук това е втория път, в който я спират. Явно е някаква авария, защото обикновено седмица преди това предупреждават за дата и часове.
Вече са изкарали павилионите за печени кестени:

Скрит текст:

Хубав четвъртък, общество! Simple Smile

# 2 376
Мерси, Попи, ще ги обикалям уикенда като гледам Simple Smile

Мисти, аз не обичам да го пия и рядко го правя, супите правя с него, ориза варя в бульон, изобщо където искат вода в яденето, аз слагам бульон Simple Smile

# 2 377
  • Somewhere in the World
Честита, да си ,Елиф.Желая ти здраве, радост в дните ти и сбъдване на мечтите!

Нямам сили да се оплаквам, някаква въртележка се завихри при мен, но ще се справя!
Бъдете здрави,момичета, чета ви , вие сте ми минутката свежест в деня.Hug

# 2 378
  • Пловдив
Ох...натъжих се..
Скрит текст:
.втори родител на дете от класа на сина ми почива в рамките на две седмици Persevere Толкова ми е тъжно...преди 2 мес. детенцето, направооо ми се плаче. Синко вика да не сме в някъв прокълнат клас Head Band

# 2 379
  • София
Аз и бистър го пия с лимон и черен пипер, но предимно го ползвам за готвене. Като запека кокалите ги варя в слоу кукъра за поне 10 часа, но слагам сол, черен пипер на зърна, бахар, дафинов лист, морков, пащарнак, целина, корени от магданоз, лук, чесън и чушка.
И от пилешки/патешки/пуешки фенери става, но тях не ги запичам.

# 2 380
Мисти, много тъжно и смазващо! Поболявам се като чуя такива новини...
Бърд, стискам, дано да минава бързо и безпроблемно!
Боли ме гърлото, мамкамО! Обаче няма да се смахвам, щото избрах паркет, а бояджията каза, че следващия понеделник започваме! Дано, дано! Или както казваше Халапеньо в бебешка възраст - Гано, гано! Hands Pray
Добротея, лек полет утре и като пристигнеш, малко  египетско слънце да изпратиш!
Едитвам се - успех на Уми утре!
Яни, при теб е тоолкова хубаво.... И печени кестени обожавам! Приемаш ли гости ?

# 2 381
  • Пловдив
Карамелчик и аз така...
Скрит текст:
усещам го някак близо всичкото това зло.
А как е синко ти?
Дано! И аз подвиквам.

# 2 382
Мисте и аз така, като мишена се чувствам и се чудя, кога, какво ще не нацели...
Халапеньо е по-добре, но си буха. Аз и не очаквам друго, щото си знам стоката... Минимум месец ще се влачи така. А и не спира да полежи. Последния път беше на инжекции, слагаше си ги сам и веднага по задачи. Лекуващата му каза, че ако не лежи вкъщи да не очаква бързи резултати. Обаче...обаче... Не ми се говори, щото няма смисъл. Обградена съм с най-дебелите глави!

# 2 383
  • Euskal Herria
Карамелита, приемам гости!
Скорошно оздравяване на всички болни!

# 2 384
  • France
Честита да си, Елиф. Да имаш в изобилие здраве, любов и пари!

При мен мигрената продължава... като раждах по-добре се чувствах. Славчо събори всички книжки от детската библиотека. Нямам сили да ги събера.

Общи условия

Активация на акаунт