Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 856
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 385
За много години, Елиф! Здраве и прекрасни мигове ти желая!

# 2 386
  • Euskal Herria
Не ги събирай, Фил. Дай си почивка засега.
Момичета, някой има ли хубава рецепта за тиква с мед и орехи (или подобни). Досега винаги съм я сварявала и запичала със захар във фурната после.

# 2 387
  • France
И да искам не мога. Като се наведа и ми се струва, че главата ще гръмне.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 16:33 от Philomena

# 2 388
  • София
Яна, аз правя пълнена, но когато имам по-малка. Слагам ядки, сушени плодове, мед и алкохол. Обикновено коняк, но и с ром става. Пека я първо под фолио, после махам фолиото и запичам.

# 2 389
  • Euskal Herria
Ами, избира си четиво момчето. Така е по-лесно  Wink.

Ре, благодаря! Много хубави цигулки има, вкусни и сладки. Ще пробвам. Съставките на пълнежа - на око ли се слагат?

# 2 390
  • Оптимист по принуда

И да искам не мога. Като се наведа и ми се струва, че главата ще гръмне.
Фил, пробвай със замразен пакет от нещо от фризера да сложиш на блуждаещия нерв /vagus nerve/, отляво на шията, може да те облекчи. Hug

# 2 391
Елиф, честит рожден ден Simple Smile

Фил, пробвай чай от мента за главоболието. Не знам как, ама помага. Поне на мен и ММ.

# 2 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
елифче, жива и здрава, щура и щастлива, всичко, за което не си намирала време да те намери. Simple Smile и времето за него също да те сполети. Simple Smile

пакетирам се. Sad още 15 часа на път...
и после няма да мърдам от комплекса. в басейна, в спато, у дома... няма да ходя и за кафе даже. Simple Smile Simple Smile  Simple Smile

# 2 393
Фил, остави ги, не се занимавай да ги събираш.
Къде точно ти е болката?

Яна, аз пека директно във фурната. Мед слагам след изпичането ако не е сладка.

# 2 394
Мисте, писах, писах и изтрих. Дано усещането ти е напълно погрешно.
Фил, Карамелче, искрено съчувствам за мигрената и главоболието. Аз нямам мигрена, но често страдам от главоболие, понякога доста силно. И в момента ме наболява, да се чуди човек как е възможно таз празна главица да боли.
Добри, много бързо мина времето, кога дойдохте, кога пак тръгвате. Лек път!

Още не съм измислила вечеря. Върти ми се в главата огретен, ама да видим. Миналия ден ми донесоха две тикви, ще утре мисля да правя тиквеник.

# 2 395
  • Оптимист по принуда
О, забравих Мистето..Много тежко, много..

# 2 396
Фил, мен ме облекчава, като си масажирам челото, слепоочието и носа с вапоруб или с онези китайските мазила - звезда или нещо подобно в миниатюрните кутийки. И прилягане на тихо и тъмно, но при теб няма как да стане.
Много секундално триеш, не видях Четеца, всъщност виждала съм му само крачетата като проходи  Heart Eyes
Моите сладурки от салона, не бяха събрали листата от черешата, за да ми направят сесия Simple Smile Ма, как да не ги обичам!

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 17:34 от Caramella

# 2 397
  • София
Нали вчера ви питах за готовите смески за кекс ... Ето резултата. Много пухкава среда, хрупкава коричка ( прегорих го обаче), вкусът е ... откровено гаден. Дотук приключвам с готовите смески за кекс.

Фил, знам какво ти е. От 20 г. съм така. Мога само да съчувствам, че ти се случва при наличие на две малки деца. Дано те отпусне по-скоро.

Дано не досаждам, но пак ще покажа едно домашно на ПанТичка. Третият орех на фона на първите два ме отвя от клона. 😆

# 2 398
Мисте, лошо 😕

Бърди, на една вълна сме с вечерята.

Карамело, много ти се радвам, каква си кипра. 😍 Искам и аз, но ще си остана дропла. Нямам желание ни да среша, ни да се облека. ХОто ме скапа, предстоящото съвсем.

Фил, мога само да съчувствам.

Видях домашното на малката панда 😙

Отивам да готвя.

# 2 399
  • Euskal Herria
Ех, тоя път сварих снимките! Simple Smile
Карамелита, хареса ми фотосесията ти. Хубава жена!
Пандич, да го покажете после тоя трети орех. Wink И подаръкът от него. Никога не и няма да ти бъде скучно с това дете! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт